היי, חדש :]

X Offender

New member
היי, חדש :]

ממצב ? אני אביחי, 21, ת"א אוהב את הלהקה אוהב את הסגנון מוזיקה ו... זהו מה יש משהו חדש באופק ? ומה לגבי הDVD של הטור הקודם יצא כבר ?

שלום! :)

ברוך הבא! אני זוהר. :) הלהקה נראה לי עובדת כרגע על האלבום הבא שלהם. הDVD של הטור של THOE יצא, קוראים לו Black Symphony.

X Offender

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

אלבום ללא ספק : The Heart Of Everything העטיפה שלו פשוט גאונית ! ושיר : אני בתקופה של Memories מ The Silent Force

X Offender

New member
אז ככה...

אלבום ללא ספק : The Heart Of Everything העטיפה שלו פשוט גאונית ! ושיר : אני בתקופה של Memories מ The Silent Force

וולקאם!../images/Emo24.gif

גם אני יחסית חדשה פה. ואם כבר העלת את הנושא - אין לי מושג אם הוא כבר יצא, אבל השגתי אותו ב********...(חוקי תפוז יו נואוו
) ההופעה פשוט מדהימה, היו פה כאלה שאמרו שההופעה הקודמת יותר טובה (TSF) אבל כבר הבהרתי פה שעל טעם ועל ריח.... אה, וקוראים לי לירן.

X Offender

New member
הזמנתי את ה- Black Symphony ב DVD

ד"א בני כמה אתם פחות או יותר ואיזה עוד סוגי מוזיקה אתם אוהבים? אני אישית אוהב מטאל ורוק ושומע בעיקר את ווי'תין , אוונסנס, קולדפליי, מלאני סי (שהיא זמרת מדהימה בפני עצמה ואחלה יוצרת) להקת בלונדי הניו יורקית המקורית מהסבנטיז ו.. זהו בערך :] בצד השני של הפופ אני שומר אמונים לאחת ויחידה וזאת מדונה בלבד
כי אין כמוהה
מי שירצה זה המסנג'ר שלי [email protected] יומטוב

../images/Emo9.gifיש לנו כמעט אותו טעם

אני מתה על אוונסנס וקולדפליי, ו...מלאני סי? ספורטי ספייס כאילו? אין לי מושג, אני לא שומעת אותה כבר שנים..... בלונדי -
ומדונה - בהחלט!!!!!! אה, ואני בת 23...כולם פה בסביבות גיל 17-23 (או שאני טועה?) והנה המסן שלי, סתם למי שרוצה: [email protected]

X Offender

New member
וואללה מגניב חחח

מלאני סי כן כן ספורטי ספייס עושה אחלה של מוזיקה היא עושה עכשיו בעיקר רוק למרות שהיא התחילה בכיוון אלקטרוני אבל היא ממש ממש שינתה כיוון והיא אחת המוכשרות בעייני מבחינת כתיבה ויצירה ושלא נדבר על האיכות הקולית המדהימה שלה ומדונה או מדונה מיי לאב
אולי בע"ה סופסוף אוקטובר 2009 כאן בפארק הירקון ת"א
Draem can be true ?!

../images/Emo67.gifוואלההה

ככה זה כשמתנדנדים בין 2 פורומים של 2 להקות שאני מאוד אוהבת.........

yael627

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני יעל... שתהיה אחלה השתלבות.

yael627

New member
../images/Emo207.gif אני נחושה בדעתי לא לתת לפורום למות...

או לפחות לגסוס לאיטו... אז רציתי לשאול, מה דעתכם לפתוח פינה של אלבומים - ראש בראש?

Brombit

New member
היה פה דבר כזה ../images/Emo115.gif

אפשר לעשות "שיר שבועי" או משהו, להמשיך עם דיבוב תמונות

Brombit

New member
לא ניסיתי להיות מקורית ../images/Emo115.gif

רק הזכרתי את הדברים שהיו עושים פה/בפורומים אחרים ואפשר להמשיך

למעלה