היי חדש

Oo0 ברiש Oo0

New member
היי חדש ../images/Emo9.gif

בגלל שעולה הסדרה "האי" אז אני מצטרף והפעם בלי שינויי כינויים XD קוראים לי: בר אלמליח | 12 (+) | רעות
מקווה להשתלב
ושאלה... זוהר ליבה ישתתף בסדרה?

Yarinv

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני ירין, בן 15.5. כן, זוהר ישחק ב"האי".

ברוך הבא לפורומינו הקט ../images/Emo24.gif

וכבר ענו לך על השאלה כך שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה.

Oo0 ברiש Oo0

New member
ישש../images/Emo70.gif לכל אוהבי זוהר ליבה (שמנויים לHOT)

זוהר ליבה לא עומד לרדת לכם מהמסך! הוא גם יהיה בטלנובלה החדשה של HOT היורשת של האלופה "בובות" וכמובן בסדרה "האי" וככל הנראה אך זה בגדר שמועות זוהר ליבה יחתום על חוזה טאלנט עם HOT ויהיה היורש של יהודה לוי בHOT שמה גם חוזה הטאלנט שלו נגמר
למעריצי יהודה לוי, לא לדאוג הוא יופיע ב"האלופה 3" וב"הבורר 2"

R o n 2 5 6

New member
האלופה 3../images/Emo6.gif

הייתי בטוח שכבר ישימו סוף לזה. בנוגע לבורר-אני מאוד אוהב את המשחק שלו בסדרה הזאת.יופי שהחליטו להמשיך אותה.

לפי מה שהבנתי...

כשחותמים עם איזושהי חברה-במקרה הזה הוט, על חוזה טאלנט אז אפשר להשתתף רק בפרוייקטים של הוט. פעם עפר היה חותום בחוזה כזה עם הוט והוא עשה את האלופה, הסרט "נו אקזיט" וכל מיני דברים כאלה שקשורים להוט
. כשנגמר לו החוזה הוא יכל להתחיל להשתתף בפרוייקטים שלא קשורים להוט כמו כל מיני תוכניות בערוץ 2 וכדומה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif

חוזה טאלנט זה חוזה התחייבות הדדי לחברה מסויימת. הם מתחייבים לקבל אותך לכל תוכנית/קמפיין שלהם, והטאלנט מתחייב לא לשחק אצל המתחרים. חוזים כאלו מוסיפים המון משכורת לטאלנט. [ארז טל לדוגמא קיבל מליון דולר על חוזה טאלנט של שנה בערוץ 10. וזה גם על שנה שהוא ישב בבית ולא עשה כלום..
]

ספיר201

New member
יהיה עונה שלישית?!לדעתי זה מיותר למרות

שאני מעריצה שרופה של יהודהה:]]] חולה עליו

למעלה