היי חדש פה
מ מאי פריצנוולדן New member 31/10/05 #2 ברוך הבא...תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמור על החוקים ותפנים אותם היטבב התמכרות והשתלבות מהירה ונעימה
ברוך הבא...תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שמור על החוקים ותפנים אותם היטבב התמכרות והשתלבות מהירה ונעימה
ה הילה עם שלם בנשמה New member 31/10/05 #3 ברוך הבא מאמי../images/Emo24.gif השתלבות נעימה =) כמו שאתה רואה מילת המפתח פה זה מאמי =] חחחחח סתם.. *סמיילימנסהלהגמל* בקיצר, אני טל.. =) תהנה =] ואם אתה רוצה אתה יכול לשים בחתימה אין לי נינה אחרת - 1348
ברוך הבא מאמי../images/Emo24.gif השתלבות נעימה =) כמו שאתה רואה מילת המפתח פה זה מאמי =] חחחחח סתם.. *סמיילימנסהלהגמל* בקיצר, אני טל.. =) תהנה =] ואם אתה רוצה אתה יכול לשים בחתימה אין לי נינה אחרת - 1348
R RoteMi 75 New member 31/10/05 #5 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif שיהיה לך בכיף אני רותם השתלבות מהירה
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif שיהיה לך בכיף אני רותם השתלבות מהירה
מ מיקמיק 1 New member 31/10/05 #6 ברוך הבא..../images/Emo70.gif השתלבות נעימה.. ואל תשכח לקרוא את התקנון של הפורום...
ג ג ב ש ו ש New member 31/10/05 #7 ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif אני גבי נעים מאוד מה השם שלך השתלבות נעימה פההה נא לקרוא את התקנון שנמצא בראש העמוד
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif אני גבי נעים מאוד מה השם שלך השתלבות נעימה פההה נא לקרוא את התקנון שנמצא בראש העמוד
א אטומיק בייגל New member 1/11/05 #8 שלום! =] ../images/Emo187.gif ברוך הבא! חחחח כולם לקחו לגבי את התפקיד וכבר אמרו לקרוא את התקנון