היי..חדש פה...

yinyan

New member
היי..חדש פה...

וחדש בכלל בכל הקטע של פורומים... אז גם אני הומו בארון..עמוק בארון.ודתי..אם בכלל אפשר לומר כזה דבר... מקווה להשתלב מהר..

היי יין יאן!

הגעת למקום הנכון...ברוך הבא לפורומנו החם!! מקווה להיות פה בשבילך לתמיכה, העברת דעות וסתם חברות! חג שמח! :)

ברוך הבא בצל פורומנו החמים והנעים../images/Emo24.gif

ראשית בהחלט אפשר לומר כזה דבר, אין סתירה בין להיות הומו וגם דתי וב"ה כאן בפורום חברים רבים במצבך שמשלבים יפה בין זיקתם לדת ונטייתם המינית. אני גם מאמין שתשתלב מהר עם כלל החברים המקסימים שישי בפורום המקסים הזה, על שני מנהליו שכל אחד מהם בפני עצמו מקסים. אתה מוזמן להצטרף לכתיבה, לחוות דיעה, להעלות נושאים מעניינים ולפני הכל ספר על עצמך במסווה כמובן שלא להיחשף חלילה, כי רובנו כאן גם שונים בארון מי עמוק יותר ומי פחות. עוד מעט קט אעלה את פינתי הקבועה מידי שבת בשתו "עונג יום טוב / שבת" ובה אני מביא חידושי תורה, מתכונים, פרפראות לפרשת שבוע או המועד, שירים לכבוד שבת קודש /יום טוב ועוד כהנה וכהנה כדי להמחיש שהפורום הזה שהוא הכי בעולם להומואים דתיים, אומנם עוסק בענייני המשיכה שלנו לבני מיננו ולא מזניח את חיי הדת. אוהב מכל ה-

avitano

New member
ברוך הבא :]

זה שאתה הומו לא אומר שאתה לא דתי :] אתה מוזמן לשתף בן כמה אתה? אף אחד לא יודע עליך? השתלבות מהנה :]

yinyan

New member
../images/Emo13.gifברוך הנמצא

חח..לא התכוונתי שזה לא אומר שאני לא דתי..פשוט ההתמודדות גורמת לי להיות פחות דתי ויותר "רחוק" מהקב"ה...והוא יודע טוב מאוד עד כמה רחוק התרחקתי..
אני בן 19-20 וכרגע כמעט אף אחד לא יודע...מי שיודע לא בקשר איתי כבר. אז ככה שאני דיי לבד בעניין
והחיים שלי כרגע בסוג של המתנה...בקיצור דיי מסובך.

avitano

New member
:]

אוקיי זה פשוט מה שהבנתי כשקראתי, אני שמח שאתה לא מרגיש ככה מאיזו סיבה לדעתך התרחקת? אתה כרגע בעבודה מועדפת? מאיזה איזור אתה בארץ אם אפשר לשאול?

ספר יקר

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לספר על עצמך (כמה שאתה מרגיש נוח, כמובן) באופן כללי אתה מוזמן לשתף בתחושותיך בפורום, בחוויות שלך ולהביע דעותיך. נשמח מאד. התאקלמות נעימה.
זה בהחלט לא פשוט, אבל אפשר ללמוד ולגשר בין שתי העולמות, כל אחד בדרכו הוא ולצד פשרות שחייבים להתפשר עליהן. אני בתהליך הגישור הזה בערך שנה וחצי ואני מאמין שזה משהו שימשך כל החיים ויהיה מאד דינאמי. אני מקווה שתמצא את הדרך שלך, ושתהיה שלם עם עצמך. אגב, איך הגעת אל הפורום? מועדים לשמחה

yinyan

New member
אז ככה... ../images/Emo13.gif

אז כמו שכתבתי קודם אני בן 19 -20...וגם אני בסוג של גישור עם עצמי והנטיות והעולם הדתי שנה וחצי... והגעתי לפורום דרך בלוג, נדמה לי "מילים שקופות" של מישהו שכתב פה וכבר לא כותב כאן. בערך חצי שנה נכנסתי ויצאתי וקראתי וכו כו עד שהחלטתי לפתוח שם משתמש...וזהו

ספר יקר

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

הבלוג הוא שלי, ואני עדיין כותב פה
(אם כי שם המשתמש שונה קלות). אני שמח על ההחלטה לעבור מקורא פסיבי לשותף פעיל בפורום.

היי חג שמח וברוך הבא

אמנם אני איני מחובשי הפורום אך משתדל להיכנס לעיתים קרובות לראות מה שלום כולם ומה חדש. אך אאחל לך השתלבות מוצלחת יש כאן חברים על לב זהב שאוהבים לעזור ולתמוך. פעם היה איזה משפט כאן בפורום (הוא עדיין קיים ??? ) "אנחנו קודם דתיים ואז הומואים לא שאנחנו הומואים ואז דתיים" . שיהיה לך בהצלחה וחג שמח. מתגעגע לכולכם. אוהב...

למעלה