היי חדש פה!

dar dahan

Member
היי חדש פה!

שלום לכל מי שנמצא פה, קוראים לי דר, אני בן 17 ואני אהבתי יוגי הו עוד מהיסודי, היום אני בתיכון וזה עדיין מרגש אותי לצפות ביוגי הו הישן והטוב, וגם יש לי את הסרט של יוגי הו בD.V.D, חחח
. אני מקווה למרות ששמתי לב שהפורום נטוש בחלקו שתקבלו אותי פה,

dar dahan

Member
ד"א שכחתי לציין עוד דברים על עצמי...

אני גר בבאר שבע, ואני אוהב לשמוע מוזיקת רוק/מטאל/פאנק פופ ומזרחי. ועוד משהו, גם אתם אהבתם/ן את החותמת הירוקה הזאת שפרח לי השם שלה, שהפכה אנשים לרעים?

TheACEdude

New member
אני גיא

ואני גם בפורום השני ( YUGIOH.CO.IL ), המשתמש ACE יש לי דק נקרוואלי סינקרו ואני מיהוד משחק הרבה, מנגות-לא קורא זמן פנוי= מחשב וחברים ואיך רואים מי עוד מחובר פה?

Witchcrafts

New member
יה, יהוד.

קרוב לפה.
לא ניתן לראות מי מחובר לאיזה פורום (אבל כן ניתן לראות מי מהחברים שלך מחובר, וזה כבר סיפור אחר). תפוז לא בנוי כמו הפורומים האחרים שאתה גולש בהם. אבל אל חשש. עם הזמן, אתה תתרגל גם לסגנון הזה. אם יש לך שאלות בעניין, תרגיש חופשי לשלוח לי מסר או לכתוב פה. כשאתה רוצה להוסיף תגובה, ודא שאתה לוחץ על "הוספת תגובה" / "הוספת תגובה מהירה" של ההודעה שאליה אתה רוצה להגיב. אחרת, כמו במקרה הנוכחי, תגיב להודעה הלא נכונה, וזה סתם יוצר בלבול. אם כי לא נורא, קורה~ [-:

Witchcrafts

New member
אהלן!

אני יסמין, מזה שלוש שנים בת 18~ תעשה את החשבון.
(אגב, השתחררתי ביום שלישי. בויאקוקוריקולולולולולו) איך מצאת אותנו? גוגל? אכן די נטוש כאן, ולדאבוני, נבצר ממני לטפל בזה ולהרביץ לכולם, כיוון שאין לי גישה כ"כ לאינטרנט כרגע, אבל יהיה בסדר. |ישראלי טיפוסי| זיג, למשל, האדום בפורום ("impale") והמומחה לענייני משחק הקלפים בקרבנו, טוען שהוא לא מגיב, כי אין שאלות. חרטטן. הקץ לתירוצים!!!!11חונה560'ד549כ שהות מלבבת וכאלה.

impale

New member
!?!?!?!?!

אני באמת לא מגיב כי אין שאלות. ACE יכול להעיד על כך שלפחות בתאוריה- אני מחובר כל יום,כל היום (אני פשוט משאיר את המוזילה והמסן פתוחים גם כאשר איני בקרבת המחשב).

Eriol

New member
שלום.

אני בן 18, ואני בעניין של יוגי הו כבר כמה שנים. אני אוהב את אטמו (לא רק כדמות או משהו כזה - אני ממש מאוהב בו) ועברתי כבר די הרבה דברים באהבתי לאטמו. האמת שזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה מזה לא מעט זמן (וגם בקומונה לא כתבתי זמן רב); באתי לכאן בשביל לבדוק אם יש איזו בשורה או מישהו שדומה לי, וראיתי את ההודעה שלך. ראיתי גם שהזכרת את חותם האוריקאלקוס ("החותמת הירוקה הזאת").

impale

New member
תגובה

אתה לא אותו אריאול שפתח כאן לפני שנים רבות את נושא "הפרק היומי" כל יום למרות שאף אחד לא טרח להגיב על זה? ובהחלט יש אנשים כאלו,יש די הרבה למעשה.. לא יודע אם בפורום הזה ספציפית אבל יש בקהילה חיילים וגם אנשים אחרי צבא,כן. לא יודע עד כמה האנשים האלו אוהבים את אטמו (גם כדמות) ולא יודע אם הם ידעו להגיד לך מה הוא חותם האוריקלקוס או בעצם,לא חושב שחלקם הגדול ראה בכלל איזושהי סדרה של יוגיהו אבל בהחלט יש שחקנים שמשתתפים בליגות טורנירים ואף באליפות השנתית.

Witchcrafts

New member
ךםך, כן, זה הוא.

אבל מה אתה מבריח אותו ככה, עד שעשה קאמבק. לא יפה.

totor597

New member
היי =D

אני מכיר את הסידרה היטב, בן 17, גרוש עם 9 ילדים... זהו בערך =] אטמו זה לא אטם, הפרעה?... דווקה נחמד, יש קטעים יפים בסדרה שהוא מככב בהם =] חותם/כלא האוריקאלקוס 3> אני יודע הכל עליו!!!! פשוט מת על העונה של זה ^_^"

למעלה