היי, חדש פה+שאלות

היי, חדש פה+שאלות

קוראים לי גילעד (עם י') ואני בן 15 מר"ג. אני מת על סאות'פארק כי היא סידרה פשוט קורעת שלא דופקת חשבון לאף אחד אבל הסיבה העיקרית היא שהיא מנסה להעביר מסר מסויים בכל פרק כמו למשל שאסור לבגוד בארץ שלך (הפרק עם אפגניסטן גשקייל אומר שאם אתה לא מעודד את הקבוצה שלך אל תהיה בכלל במגרש), שהחברה האמריקאית מפגרת ומקשיבה לכל מה שהמפרסמים אומרים לה (כמעט שליש מהפרקים) ועוד. עכשיו, יש לי כמה שאלות בקשר ליוצרים (שעשיו בדיוק שכחתי את השמות שלהם, מאט סטון ופרקר משהו) 1. הם עושים את כל הקולות של הסדרה? 2. היה לפני כמה זמן בסינמה סרט שהם שניהם כיכבו בו, למה הם הסכימו? 3. מאיפה אני יכול להוריד פרקים חדשים כי השידורים החוזרים בערוץ ביפ מתחילים להימאס תודה לכל העונה

dansha

New member
אז ככה

מאט סטו וטריי פארקר עושים את הרוב המוחלט של הקולות בסדרה, טריי פארקר עושה דמויות כמו - סטן, קרטמן, מיסטר גאריסון, אבא של סטן, סאדאם, באטרס, השוטר בארבריידי ועוד. מאט סטון עושה את - קייל, קני, השטן, טאולי (אני חושב) ועוד ועוד פרט טריוויה קטן - את הקול של קני בסרט של סאות' פארק (בקטע שהוא מוריד את המעיל ומדבר) עשה מייק ג'אדג'! הלוא הוא היוצר של Bevis and Butthead שטריי ומאט ממש אוהבים. 2) הסרט נקרא "Basketball" והם עשו אותו כי הייתה להם הזדמנות לעשות בוכטה של כסף והם האמינו שסאות' פארק לא יחזיק הרבה זמן (חוץ מזה יצא להם להתמזמז עם יסמין בלית' ונערות פלייבוי שונות... אה כן! וגם אחד עם השני (איכס) 3) מישהו יעזור לך בפרטי

תודה על התשובות ועוד כמה שאלות

1.אז רגע, מי עושה את הקולות של הנשים כמו מיס צ'וקאונדיק (לקח לי זמן לקלוט את המשמעות), האמהות של הילדים ועוד? 2.למה באינטרנט כתובים הפרקים במספרים של מאות (כמו האחרון, מס' 715) וכשבעצם אין בעונה 100 פרקים? (או שיש?) 3. יש לכם מושג מתי יהיו פרקים חדשים בביפ? כי למרות שאני די טוב באנגלית אני לא חושב שאני עד כדי כך טוב כדי שאני אוכל להוריד פרקים מהאינטרנט בלי תרגום (בכל זאת, יש הרבה סלנג שקשה להבין) 4. הבנתי שבעונה החדשה, כלומר זאת שאחרי העונה שמשודרת כרגע בביפ קני חוזר, מישהו מוכן לתת לי פרטים מה קרה בדיוק שהוא חזר? עוד פעם, תודה רבה רבה רבה למי שיענה וחג אורים שמח ומתוק לכולם (מתוק הכוונה כמובן שיהיו המון סופגניות עם קילו אבקת סוכר וקילו ריבה בפנים)

ghony

New member
אז ככה.....

1)אם אני לא טועה,טריי ומאט גם עושים את הקולות הנשיים <הייתה אישה שעשתה אותם אבל היא התאבדה.> וזה צ'וקסאונדיק. 2)השיטה של ספירת הפרקים בביפ שוה משל קומדיסנטרל-הפרקים ממוספרים ככה: ספרת המאיות היא מספר העונה,ועשרות והיחידות הם מספר הפרק בעונה <ע"פ רצף כרונולוגי> לדוגמא: פרק 412 אומר שזה הרק ה12 בעונה ה4. בביפ הם פשוט ממספרים לפי רצף כרונולוגי בלי שום קשר לעונות. 3)אולי ביפ יוכלו לקנות עכשיו אחרי שהעונה השביעית נגמרה. <למרות שלא נראה לי שזה יגיע בעתיד הקרוב לביפ> 4)בפרק 617,סטן אומר שהכל מתחיל לחזור לעצמו,ואז קני בא ואומר היי,מה המצב....אין שום חזרה מיוחדת....

תשובות לשאלות שלך!

1. קולות נשיים עושה אליזה שניידר (קודם זו הייתה מרי קיי ברגמן אבל היא התאבדה) אבל הרבה קולות של נשים שנשמעים גבריים, מאט וטריי עושים... ולכן טריי פארקר עושה את הכל של צ'וקסונדיק 2. הספירה שלהם שונה: 708-פרק 8 עונה 7 310-פרק 10 עונה 3 המאות הם העונות, והעשרות הם מספר הפרק! כרגע יש 115 פרקים בערך (כולל ספיישלים) 3. עוד לא ברור מתי יהיו הפרקים החדשים של ביפ... בקשר לאנגלית, אם אתה מבין אנגלית בסיסית, אתה תבין אנגלית בפרקים שאתה מוריד כי סאות' פארק זאת אנגלית די קלה (במיוחד בפרקים הראשונים) 4. בפרק האחרון של עונה 6 (617 נראה לי), קני חוזר בסוף הפרק כאילו כלום... אחרי זה בעונה 7 הוא חוזר, אבל הוא לא אומר כלום... פשוט כלום... הוא סתם שמה... צוחק לפעמים אבל לא עושה כלום... מה שמוזר הוא, שבמשך כל העונה (חוץ מהפרק האחרון) קני פשוט לא מת!!! ולכן הרבה חושבים שזה לא מעניין! והנה הקולות שמאט סטון (המתולתל עם המשקפיים) וטריי פארקר (הבלונדיני) עושים: מאט סטון (15 קולות): ג'רלד ברופולובסקי קייל ברופולובסקי ג'ימבו קרן סטיוארט מקורמיק קני מקורמיק הכומר מקסי מר אדלר (המורה למלאכה) פיליפ "פיפ" פיראפ ליאופולד "באטרס" סטוץ' טוויק טוויק מארק קוטסוולדס ישו טרנס (אחרי פרק 108) פיליפ (לפני פרק 108) סדאם חוסיין ביג גיי אל (רק ל-104) טריי פארקר (31 קולות): רנדי מארש סטן מארש נד גרבלאנסקי סבא מרווין מארש אריק קרטמן קיטי (החתולה של קרטמן) ריצ'רד טוויק קלייד גודמן קרייג טום (אבא של קרייג) טימי ג'ימי סטארווין מארווין אלוהים השטן סנטה קלאוס מר קוטסוולדס השוטר ברבריידי דוקטור אלפונז מפסטו דוקטור דוקטור מר מק'י מר גריסון מר כובע מר ענף מיסטר הנקי מיס צ'וקסונדיק ביל קלינטון טרנס (לפני 108) פיליפ (אחרי 108) ביג גיי אל (אחרי 104)

richter

New member
כל הקולות

כאן

למעלה