היי - חדש עם שאלות...

long ass dick

New member
היי - חדש עם שאלות...

אני בחור בן 23 בתקופת ה-"מה אני הולך לעשות עם החיים שלי הלאה במדינה דפוקה שאי אפשר למצוא בה עבודה שאפשר לממן בעזרתה לימודים אקדמאים ולחיות בכבוד תוך כדי..." ולאחר שבדקתי את האופציות הגעתי למסקנה שצריך לנקוט באמצעים דרסטיים.. - מה שמוביל אותי לשאלות הבאות (מנוסחות בזכר אך מופנות לשני המינים): 1) מה לדעתכם (או אפילו יותר טוב - ידיעתכם) שוק הדרישה לנערי ליווי היום בארץ? - סקס נטו - בלי ליווי לאירועם חברתיים ושטויות אחרות 2) מה לדעתכם (או שוב - לידיעתכם) צריך להיות תעריף לפי שעה של עוסק בדבר כזה 3)האם יש דרישה היום לזונות ממין זכר בכלל - וכמה זה קל לאישה להרים את הטלפון ולחייג? כל עצה או אמירה בנושא תתקבל בברכה. בתודה: ניר. נ.ב.: - אני בחור שניראה טוב - מי שירצה יקבל למסרים תמונה, חריף שכל ומצויד מאוד... - אז נא להתחשב בשאלות בקריטריונים הנ"ל...

long ass dick

New member
סקר - נכון לעכשיו..

פשוט באמת שאין לי מושג מאיפה תופסים קצה חוט כדי להתחיל עם הרעיון הזה ואני אשמח לעצות ממישהו שיש לו מושג.. תודה.

לאורמור, מוזר לי, שהאנשים האלו

באים לכאן, לשאול את השאלות האלה. יכול להיות שכולם זה אותו הבן אדם ????? מפריע לי שמתייחסים למילה אינטימיות כזיונים, הקשר בין גבר לאישה הוא כאילו קשר של זיונים ותו לא.

ללא ספק בחור רציני ....

ועושה סקר שוק לגבי המוצרים שהינך הולך לשווק. ישר כח וממן את הלימודים והעיקר שהינך רוצה לחיות בכבוד.

long ass dick

New member
לא יודע לגבי מוצרים..

מדובר פה בי - כמישהו שרוצה להתחיל לעבוד בליווי ומתעניין בדרכים של איך מי מתי למה וכמה

flower45

New member
כבוד הרב

הבחור מתעניין בליווי חילוני שיידע קצת על "מלווה מלכה " אולי ייטיב דרכיו..?

למעלה