היי, חדש כאן סטודנט באקדמיה למוסיקה וחובב כליזמרים.
נ נועם סטאריק New member 30/11/04 #2 אהלן, על איזה כלי אתה מנגן? תמיד רציתי לדעת את זה והנה ההזדמנות לשאול אותך: ישנם קורסים באקדמיה שעוסקים במוסיקת הכליזמר שמאזינים חופשיים יכולים לבוא ולהשתתף?
אהלן, על איזה כלי אתה מנגן? תמיד רציתי לדעת את זה והנה ההזדמנות לשאול אותך: ישנם קורסים באקדמיה שעוסקים במוסיקת הכליזמר שמאזינים חופשיים יכולים לבוא ולהשתתף?
ג גליסנדו New member 30/11/04 #3 הכלי שלי הוא כינור נראה לי שקורס כזה יכול להינתן במוסיקולוגיה. למיטב ידיעתי אין קורס כזה באקדמיה אבל אני אבדוק.
הכלי שלי הוא כינור נראה לי שקורס כזה יכול להינתן במוסיקולוגיה. למיטב ידיעתי אין קורס כזה באקדמיה אבל אני אבדוק.
נ נועם סטאריק New member 30/11/04 #4 תודה ../images/Emo13.gif אני רוצה להשתתף בשיעור בו מנגנים ומבצעים כליזמר.
מ מאיר99 New member 30/11/04 #5 הי אתה מנגן מוסיקת כליזמרים איך אתה לומד מתווים משמיעה ? אני עצמי לומד על כינור כשנה(מעט זמןלכינור) יש חוברות תווים מאמזון ואי ביי לכליזמר. מכיר מורה לכינור בסגנון כליזמר מאיר
הי אתה מנגן מוסיקת כליזמרים איך אתה לומד מתווים משמיעה ? אני עצמי לומד על כינור כשנה(מעט זמןלכינור) יש חוברות תווים מאמזון ואי ביי לכליזמר. מכיר מורה לכינור בסגנון כליזמר מאיר
ג גליסנדו New member 30/11/04 #7 אפשר לומר שאני מתחיל בתחום של מוסיקת כליזמרים. מה שאני מנגן זה משמיעה. עדיין לא הגיעו לידיי תוים של המוסיקה הזאת. עיקר העיסוק שלי הוא במוסיקה קלאסית.
אפשר לומר שאני מתחיל בתחום של מוסיקת כליזמרים. מה שאני מנגן זה משמיעה. עדיין לא הגיעו לידיי תוים של המוסיקה הזאת. עיקר העיסוק שלי הוא במוסיקה קלאסית.
מ מאיר99 New member 30/11/04 #11 אתה מנגן קלאסי הרבה זמן? שליטה בכלי זה העיקר לי עצמי די קשה עם השמיעה עדיין לא מזהה לגמרי צלילים מסויימים וכמובן טכניקה דרך אגב מחפש לקנות כלי עבודת יד מכיר מי שרוצה למכור ? מאיר
אתה מנגן קלאסי הרבה זמן? שליטה בכלי זה העיקר לי עצמי די קשה עם השמיעה עדיין לא מזהה לגמרי צלילים מסויימים וכמובן טכניקה דרך אגב מחפש לקנות כלי עבודת יד מכיר מי שרוצה למכור ? מאיר
א איש הרוח New member 30/11/04 #6 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אתה מוזמן להוריד ניגוני כליזמר מרשימת קישורי הפורום ולהנות
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אתה מוזמן להוריד ניגוני כליזמר מרשימת קישורי הפורום ולהנות
א איש הרוח New member 30/11/04 #9 ../images/Emo150.gif אתה הורס לי את הרישמיות שבקבלת חברים חדשים את זה קראת כבר
נ נועם סטאריק New member 30/11/04 #10 גדול ../images/Emo13.gif זה מה שנקרא "מוסיקה צוענית", מצוענים אמיתיים.