היי - חדש כאן

nimix

New member
היי - חדש כאן ../images/Emo70.gif

וואו אני לא מאמין, לא הייתי חושב בכלל לחפש פורום כזה אחרי שכבר כמה שנים לא ממש שומעים על BSB, עד עכשיו !! ממש בעמוד הראשי של תפוז מי היה מאמין. אלבום חדש? מי מהם לא חוזר לקאמבק ולמה? מה גם שבדיוק מצאתי סרטונים ב YOUTUBE של BSB - קטעי נגינה בפסנתר.. והנה אתם כאן! ככה - אני נימרוד בן 26 מאיזור הדרום. (אם מישהו ממש אבל ממש ירצה לדעת מאיפה אז אומר לו..) אהבתי את BSB מההתחלה - מהקליפ הראשון על הגלגל.. אח נוסטלגיה GET DOWN והימים הקשים שעברו עליהם כאשר בריאן עשה הניתוח בלב... ולפני שכתבתי את ההודעה הסתכלתי קצת בעמודים כאן ואתם נראים אחלה אנשים זהו מקווה להתקבל כאן ( למרות גילי המופלג (
) חג שמח ! (אין איזה חג בדרך?) ו - לדעתי, אחד השירים עם הקליפ הכי נחמד ( שמבוסס על קליפ של מייקל ג'קסון) הוא Everybody נימרוד. נ.ב הייתי חייב לשים עוד קצת שירים

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שמי מאורה ואני בת 22 , מרחובות. איזה יופי לראות עוד מעריצים בפורום
השתלבות נעימה ומהירה ותודה על הקליפים/שירים

מאיפה אתה שאתה קורא לי "דרומית" ../images/Emo35.gif

ואני יודעת שאנחנו מהירים כי מצ'עמם לנו וסוף כל סוף יש תנועה בפורום ...

nimix

New member
../images/Emo9.gif + ../images/Emo58.gif

נו טוב .. כבר שאלת... אשקלון !

nimix

New member
עם זה אני לא יכול להתווכח...

ואגב - מאורה? שזה שם ייחודי לתוכנית שלך..

דבר עיברית ../images/Emo3.gif

כי לא הבנתי למה התכוונת ... ואם התכוונת שיש לי שם מיוחד אז כן
ולפני כמה חודשים נודע לי שיש עוד מישהי (קטנה ממני) עם אותו שם , אבל השאלה איך היא מבטאת את השם שלה

nimix

New member
נכון לא חשבתי על זה

איך את מבטאת את השם ? איפה הטעם? אני מנחש שהטעם בסוף נכון? על ה "רה" כן התכוונתי שיש לך שם מיוחד, לי זו הפעם הראשונה בכל אופן שאני שומע שם כזה האם יש איזה משמעות? לאחר חיפוש פשוט בגוגל - ראיתי שיש שיר כזה לפי אבן עזרא

האמתי שההתחלה היא זו שקובעת

לפחות איך שאני אומרת את השם שלי ... ואני יודעת שיש שם כזה , אפילו ההורים שלי הסתכלו במילון אבן-שושן כדי לבדוק.

אבל זה מעצבן כל פעם להגיד את השם שלך ,

(הכוונה לשלי) ועוד לתקן כל פעם על האמירה ...
למה אף אחד לא קולט איך אומרים את השם שלי ...

nimix

New member
אולי את יכולה

ללכת עם איזה פתקית על הבגד וגם לנקד כמובן ולסמן איפה הטעם.. וככה.. אולי... עדיין ישאלו איך אומרים את השם שלך ! חח טוב נו .. ניסיתי.

רעיון מדליק וגם מצחיק ../images/Emo9.gif

חשבתי על זה כשהייתי קטנה , אבל אח"כ חשבתי על זה עוד פעם וזה נראה כרעיון מטופש

Shiri from the block

Active member
אווו ברוך הבא!../images/Emo24.gif עוד בן זכר מצטרף לשירותנו!../images/Emo152.gif אל תדאג, שהותך פה תיהיה הכי כיפית שהיה לך בכל הזמנים!../images/Emo9.gif אז ככה, קווין לא יחזור לצערנו לאלבום הנוכחי.. הוא החליט לפרוש מהלהקה.. אבל אייג'י אומר שהם מנסים לשכנע אותו לחזור לאלבום הבא שיצא להם אז בתקווה שהם יצליחו. אגב, נולד לקווין בן ראשון! אחרי מלא זמן, קוראים לו מייסון../images/Emo9.gif והקליפ הראשון של בקסטריט זה We've Got It Going On, אבל גם אני כמוך חשבתי ש Get Down זה הקליפ הראשון שלהם.. זה גם הקליפ שאני הכרתי אותם והתאהבתי../images/Emo99.gif בכל אופן, אני שירן.. בת 20 (אעעע אני לא מאמינה שעכשיו אני צריכה לכתוב 20, איזו זקנה אני../images/Emo7.gif) ממעלה אדומים../images/Emo140.gif תהנה!!../images/Emo24.gif

nimix

New member
תודה לכולם - וואי אתם זריזים ..

ו-נכון !! SILLY ME ...היה חרוט לי בזיכרון השיר הראשון .. טוב אולי זה הגיל ואם את זקנה, שירן, אז מה אני?!

Shiri from the block

Active member
אבל אני זקנה חדשה../images/Emo10.gif אני סה"כ שבוע עם הקידומת החדשה../images/Emo7.gif תתחשב בי../images/Emo10.gif

nimix

New member
חח זקנה חדשה

אין בעיה אני אתחשב ואם כך מגיע לך מזל טוב ! עד 100 כ 20? מקווה שעשית משהו מיוחד לגבי שינוי הקידומת...

Shiri from the block

Active member
תודה!../images/Emo9.gif וחחחחחחחחח כן, אפשר לומר שעשו בשבילי משהו מיוחד../images/Emo6.gif

למעלה