היי חדש וגם בקשה

marser

New member
היי חדש וגם בקשה

טוב אז קוראים לי תומר ואני בן 17, והתחלתי לשמוע קווין לא מזמן, ודיי התמכרתי. אז התחלתי להוריד שירים שלהם למחשב, אבל המצפון כבר אומר לקנות דיסק, ואני צריך הצעות ממכם איזה דיסק כדי לקנות ראשון. ועוד משהו, מישהו יודע אם מוכרים בארץ חוברות עם תווים לשירים שלהם?

shir85

New member
או.. בשביל ההתחלה

תקנה את האוסף הראשון.. ואז את השני רק כדי שיהיו לך את ה'להיטים' שאתה מכיר ואז את.. כל השאר! באמת כולם טובים..

lba4

New member
לדעתי..

הראשון שאני קניתי זה היה - A NIGHT AT THE OPERA. שאני חושבת שהוא הכי מפורסם שלהם, עם הרבה שירים מוכרים. ואז התחלתי לקנות מהדיסק הראשון.. וכל הלאה לשני וזה וזה..(הבנת אני מניחה.) לדעתי אתה צריך ישר מהתחלה! מהראשון... לחרוש עליו ואז על השני..השלישי..(*בראשון אין שירים מוכרים כל כך, יחסית לדיסקים המאוחרים יותר, אז קח את זה בחשבון..) ואם לא בא לך ככה מהתחלה אז אני ממליצה על-SHEER HEART ATTACK. אני לא כל כך החלטית, כי אני פשוט אוהבת את כולם.. מקווה שעזרתי=]

A NIGHT AT THE OPERA זו התחלה מצוינת

זה הדיסק שאני התחלתי איתו. העניין הוא שלא המשכתי מאז, כי אין לי זמן לקנות דיסיקים כי צריך להגיע בשביל זה לתל אביב וצריך לפנות בשביל זה יום שלם ואין לי כזה
אבל העיקר הכוונה:]

Greatest Hits הראשון

בכל אלבום יהיו שירים שתאהב פחות חוץ מבגרייטסט היטס הראשון...

פיגמיסט

New member
דרייטסט היטס הראשון והשני

עם אלה התחלתי וזה עשה לי קפיצה מרשימה ביותר לכל הדבר הגדול הזה שנקרא קווין

marser

New member
תודה לכולם :)

טוב אז אחרי שיקלול כל העצות, נראה לי אני אקנה את הGreatest hits הראשון (למרות שאני מכיר שם איזה 7 שירים כבר), ואחרי זה כבר נזרום עם כל מיני אלבומים. עוד ניסיון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תווים שלהם?

פיגמיסט

New member
קח גם את השני

שתכיר את השירים המדהימים של שנות השמונים Under Pressure It's A Hard Life Innuendo The Miracle Breakthru The Show Must Go on ועוד

khammel

New member
תווים ניתן לקנות במרום ר"ג או להזמין מחו"ל

אני ממליצה על הפרטיטורות של Hal Leonard וממליצה להימנע מגרסאות אחרות, או לבדוק בזהירות את התווים. בהחלט יש גרסאות עם טעויות/ אי דיוקים. את רוב השירים ניתן למצוא ברשת, אם זה כטאבים לגיטרה או כקבצי מידי שמהם אפשר להוציא את התווים בעזרת תוכנות מידי חינמיות. נראה לי עדיף על פני רכישת ספרי תווים עם טעויות.
על מה אתה מנגן?

marser

New member
פסנתר

ועזבי אותי מלהוריד מידי ואז עוד להשתמש בתוכנות וככה להוציא את התווים (אין לי כח להתעסק עם זה). הרבה יותר פשוט ונוח ללכת לחנות ולקנות שם חוברת טובה

khammel

New member
לפסנתר יחסית קל למצוא תווים אמינים

בכל מקרה, במרום וכלי"ז אפשר בדר"כ למצוא את החוברות של האל לאונרד. כמעט תמיד יש שם את החוברות של הגרייטסט היטס. לפעמים יש במרום גם את החוברת של ערב באופרה ושל המופע WWRY. את הפרטיטורות שלי גם קניתי שם. יש גם את זה: http://www.queensongs.info/sheets/ והאתר החביב עלי לתווים על בסיס מידי: http://www.hamienet.com/cat2417.html

למעלה