היי חדש בפורום מקווה להתערות פה
M miracle16 New member 10/10/06 #4 עדיין לא ברור למה אין את המערכת הזאת גם במקומות אזרחיים.. שדרות אשקלון וכאלה.. די מפתיע
M miracle16 New member 10/10/06 #7 לא משנה מזה אבל למה אין את הדבר הזה בערים גם כן?! זה הרבה יותר טוב משחר אדום.. הרבה יותר מוקדם
ג ג ש ם ס ג ו ל New member 11/10/06 #8 מה פתאום זה מודיע בדיעבד אחרי זיהוי נפילה בשטח אחרי הבום הראשון .
M miracle16 New member 11/10/06 #9 ממה שזכור לי זה דווקא היה ההפך.. זה היה נותן התראה איזה חצי דקה לפני.. רק אז באמת היה אפשרי לרוץ לאיזה מקום שהוא לא אוהל.. החבר האדום הוא זה שנותן התראה של 2 שניות בערך..
ממה שזכור לי זה דווקא היה ההפך.. זה היה נותן התראה איזה חצי דקה לפני.. רק אז באמת היה אפשרי לרוץ לאיזה מקום שהוא לא אוהל.. החבר האדום הוא זה שנותן התראה של 2 שניות בערך..
ג ג ש ם ס ג ו ל New member 11/10/06 #10 ממה שזכור לי גשם סגול הוכרז עקב התראה מודיעינית,זיהוי נפילה או חשד ליציאה וחצי דקה זה באמת הזמן שלוקח לפצמר לנחות מרגע שיגור
ממה שזכור לי גשם סגול הוכרז עקב התראה מודיעינית,זיהוי נפילה או חשד ליציאה וחצי דקה זה באמת הזמן שלוקח לפצמר לנחות מרגע שיגור