היי חדשים פה..

היי חדשים פה..

קודם כל חייבת לציין שקוראת פה מספר חודשים ומוצאת את הפורום כמאגר מידע שמאוד עוזר לנו בקבלת החלטות וגם מוצאת את עצמי מזדהה עם תחושות עצב וגם בשמחה,
קצת על עצמנו-בתהליכים לקראת IVF ראשון עקב בעיית זרע, האורולוג יעץ לנו להקפיא את הזרע והמליץ בעיקר על בתי חולים גדולים במרכז- שיבא, איכילוב..
אנחנו מהדרום..
מישהי יודעת מה ההבדל בין הקפאת זרע בין בתי החולים השונים? הבנתי שהמחירים משתנים- לדוגמא בברזילי יותר זול משיבא, האם בגלל איכות ההקפאה? או שימוש בכלים מתקדמים.?
מישהי/הוא?..........

בלונד23

New member
לאיזו מטרה הוא יעץ להקפיא?

האם לשימוש בהפריה כי אין זרע בשפיכה בהכרח, או מחשש שיידרדר?
אני לא יודעת כלום על מחירים ועל בתי חולים שציינת, אך חשוב לדעת האם האורולוג הפנה את בעלך לכל הבדיקות הנדרשות, גנטיות (קריוטיפ, Y) ופרופיל הורמונלי ואולטרסאונד וכל הבירור. אם לא, כדאי שתעברו אצל אחד ממומחי הזרע ויש מעט מאוד כאלה, 4 או 5 בכל הארץ.

היי, נראה לי שהיינו אצל אורולוג מומחה-פרופ' רביב גיל

אבחן בעיית זרע לא חסימתית, בדיקת זרע ראשונה גרועה אבל יחסית יותר טובה משתי בדיקת זרע אחרונות( נמצאו תאים בודדים, ריכוז 0.5-1.5 מורפולוגיה 1% בתנועה מקומית), המליץ על הקפאה במידה והמצב ידרדר וכן באפשרות שבה לא ימצאו זרעים לאחר שאיבת ביציות- מה שבהחלט מפחיד אותי שאעבור את כל הזרקות ההורמונים ובסוף לא ימצאו זרע..
לא הפנה אותנו לבדיקות גנטיות אבל עשינו על דעת עצמנו. תכלס לא רואה איך הבדיקות הללו מועילות...הרי אם יש בעיה בד.נ.א או בכרומוזומים זה מצביע רק על בעיה גנטית, ככה הבנתי.. ויכולת להעבר לבנים הבאים..לא נראה לי שנביא רק בנות בגלל בעיה גנטית אם תמצא כזאת..

שכחתי לציין

ללא וריצוקלה, ופרופיל הורמונלי תקין, מה שכן, הוא אמר שיש טיפול תרופתי איקאקלומין (הבנתי שזה אותה תרופה להשראת ביוץ של נשים שנותנים אותה לעיתים לגברים), שלא תמיד עוזר...

בלונד23

New member
אכן הוא מומחה.

טוב שאתם מקפיאים.
כן, לעתים נותנים איקאקלומין.
שיהיה בהצלחה.
&nbsp

נושקית3

New member
שכחתי להוסיף ש

גם לבעלי הוא ייעץ איקאקלומין ובעלי כרגע לוקח את התרופה הזו. קריוטיפ יצא תקין, ממתינים לתשובת כרומוזום Y, פרופיל הורמונלי תקין.
אז אנחנו די באותו מצב.

התחלת כבר פרוטוקול?

נושקית3

New member
גם אנחנו אצל רביב גיל!!!

בעלי עשה זרע שבה מצאו תאים בודדים בסירקוז מהיר. לאור זאת ייעץ לנו להקפיא זרע. בעלי הקפיא בתל השומר כי שם רביב גיל עובד ולא יודעת מאיזה עוד סיבה. לא הייתה התלבטות בין תל השומר לבין איכילוב כי בעלי מראש העדיף להקפיא בתל השומר . וגם רביב גיל אמר לו תקפיא בתל השומר... וגם אמר לו שיתכן ולא נצטרך ניתוח TESSE
אנחנו גם לפני IVF . מחר פגישה שנייה עם רופאת הפריון שלי אתי ממן (היא גם בתל השומר, אבל בעיקר במדיקל סנטר הרצליה). מחר נראה לה תוצאות בדיקת זרע ותוצאות הקפאת הזרע. נראה לאן ממשיכים.

עדיין לא התחלתי פרוטוקול

בינתיים עשינו את הבדיקות הגנטייות ומחכים לתשובה, עדיין מחכה לתור אצל זיידמן (כבר די הרבה זמן יש לציין) ובעיקר מקווה לא להתאכזב..
אפשר לשאול כיצד ניתן לכם המרשם לאיקלואקמין? האם על ידי רביב גיל או דרך הקופה? למי צריך לפנות על מנת לקבל מרשם?
אנחנו כרגע בודקים היכן כדאי לנו להקפיא- מצד אחד הטיפולים במרכז כך ששביא עדיף, מצד שני בברזילי יותר זול. כנראה שנעשה בשיבא בשביל הנוחות..
שיהיה בהצלחה מחר ובהמשך!!

נושקית3

New member
תשובה

רביב גיל נתן לבעלי את האיקקלומין. אך הדעות חצויות קראתי באינטרנט שיש גברים שאיקקלומין עוזר להם ויש כאלה שלהפך. אז לא יודעת להגיד לך אם עוזר או לא.

אנחנו גם עם בעיית זרע חמורה

יש לנו זרע מוקפא עוד מהטיפולים לילד הראשון (כגע בטיפולים לילד 3) בבית חולים קפלן.
לפי חודשיים בדקתי, ויש 2 מנות זרע עדיין בהקפאה ומעולם לא נדרשנו לשלם עליהן.
עברו מאז 6 שנים.
&nbsp
לא יודעת מה ההבדל באיכויות ההקפאה.
&nbsp
&nbsp

היי

אני מניחה שהקפאתם בגלל בעיות בזרע..עושה לי טוב לשמוע על הצלחות :)
מאוד חוששת שלא ילך ושיקח הרבה זמן..

למעלה