היי חדשהP:

היי חדשהP:

היי קוראים לי נועם אני בת 13 ואני בהחלט מאמינה ברוחות רפאים. ידיד שלי ואני מנסים לחקור את כל הקטע הזה, מה באמת קורה אחרי המוות. אני מקווה להשתלב ו.. הייP: דרך אגב אל תתיחסו לכינוי שלי, זה מה שקורה אחרי שאת מצטרפת לקומונת הסגידה לוולדמורט ולאוכלי המוות. שבת שלום.

y oh why

New member
אחרי המוות יש תולעים שאוכלים את הגופה....

וזה מה שבאמת קורה.

אני דווקא חושבת שקורים עוד דברים../images/Emo6.gif

גוף ונשמה הם חלקים נפרדים וההליכים שעוברת הנשמה שונה מההליכים שעובר הגוף. ותודה על התיאור המרתק הזה

gilroz

New member
למה אתה משקר עליה ?

אפשר לדעת שיש נצחיות לנשמה ע"פ כמה פרמטרייים: מוות קליני - למעלה מ30 מיליון אנשים ברחבי העולם עברו את החוויה הזו חוויה יציאה מן הגוף בלי קשר עוד אלפי אנשים עברו חוויה מוות לחלוטין וחזרו לחיים(אפילו אחרי 3 ימים). גלגולי נשמות - יש מחקרים רבים ברחבי העולם שמצביעים על ילדים שיודעים מה היה הגלגול הקודם שלהם החוקרים בדקו ואכן בדקו את הממצאים וראו שקיים באמת בן אדם כזה ובדיוק את המיקום והמשפחה שלו. ריגרסיה - היום יש היפנוזה לבדיקת דברים שאדם לא זוכר, ריגריסה זה מחקרים רבים שעשו כדי לחקור גלגולי קודמים ע"פ היפנוזה.. סיאנסים - רבים האנשים שביצעו סיאנסים והצליחו לתקשר עם רוחות - לא לעשות סיאנס בבקשה זה מסוכן, אבל יש לי חברים שעשו וגם המון סיפורים מרחבי העולם שהצליחו בתקשור. רעש לבן - חוץ מהסרט - מדובר בתופעה חדשה יחסית במדע ודי מדעית על שמיעת רוחות דרך התופעה שנקראת רעש לבן(תופעה בתקשורת רדיו במקרה אני קצת מבין בזה , זה רעש ספקטרום על כל התדרים שעד היום המדע איננו יודע מאיפה הוא בא). אמיתות התורה והתושב"ע(והזוהר) יש הרבה הוכחות היום להוכיח שהתורה אמת שמתוך זה אפשר להבין שיש עולם הבא. פיסיקה קואנטית : היום המדע הגיע לנקודת אין מוצא, למעשה הגיע למסקנה שאין חומר שהחומר נעשה ע"י המחשבה של האדם והחומר איננו עומד ע"פ עצמו - זאת אומרת שמחשבה של האדם מעל החומר(הם קוראים לזה תודעה גבוהה). ע"פ ראיה , רואים שהגוף הוא רק לבוש ושיש שמה נשמה ונפש בעלת רגשות ותאוות שהם מחוץ לגוף - מי מפעיל את המוח. ויש עוד הרבה הוכחות נוספות, אם את רוצה תיצרי קשר בפרטי, יש לי טלפונים של אנשים שעברו מוות קליני מסמכים קישורים, אנשים שעשו סיאנסים, ועוד ועוד ועוד

y oh why

New member
מוות קליני זה הזיה אשר עוברים בשל מצוקת חמצן

למוח, אף אחד לא באמת 'מת' במוות קליני מאחר והלב ממשיך לפעום. אין אף מחקר מדעי המוכיח שבאמת יש גלגולי נשמות. סיאנס זה סוג של תרמית עצמית בה האנשים שמעלים את הרוח עובדים אחד על השני ולכן מאמינים שהם באמת פגשו ברוח. רעש לבן לא מוכיח שום דבר, רק שיש רעש בתדרי רדיו. אין שום הוכחה לאמיתות התורה, what so ever. "רואים שהגוף הוא רק לבוש ושיש שמה נשמה ונפש בעלת רגשות ותאוות שהם מחוץ לגוף - מי מפעיל את המוח" - קשקוש, המדע לא הגיע לכזאת מסקנה, את זה סביר להניח ששמעת בשעורים של אמנון יצחק. ובזה אסכם ואומר שכל ראיותיך/הוכחותיך הופרכו תוך שניה אחת ...

אורח2116

New member
שוב

החכם יבין אגב פה זה לא פורום כופרים, יש פורום נוסף שנקרא חופש או יוצאים בשאלה ושם מקומך עכשיו לגבי השאלות האלה: אני אישית בדקתי את זה , "אף אחד לא באמת 'מת' במוות קליני מאחר והלב ממשיך לפעום. " - שטות כמובן, אנשים מתו גם מוות מוחי ומוות לב ודרך אגב הזיות אי אפשר לתאר את החדר שבו הם נמצאים וכדומה, כמובן שזה שטות של כופרים שקצת קשה להם לקבל את האמת. "אין שום מחקר על גלגול נשמות" - הפוך יש ים מחקרים על גלגולי נשמות - אפשר לבדוק באינטרנט ותראה, אפילו בויקיפדיה רשום. "סיאנס סוג של תרמית" - כמובן שזה גם שטות של אדם שלא עשה לעולם סיאנס שרוצה מאוד לא להאמין בזה, אין שום הפרכה מדעית לזה, ומי שרוצה יכול לנסות(אסור בתורה) ולכן אף כופר שהכרתי לא רצה ללכת איתי לנסות , לכן הם מפחדים גם מפחדים מאנשים שעברו חוויות מוות שמה זה אמיתי , מסכנים מה מחכה להם שמה.. רעש לבן זה מחקר מעמיק של המדע היום - יש אלפי עדויות והוכחות על זה יש אלפי הוכחות לאמיתות התורה - רק מי שרוצה לחיות בתאוות שלו ובכבוד שלו ימשיך לחיות בחושך(התאווה הכבוד והקנאה מוציאה את האדם מעולם), המדע כן הגיע למסקנה שהחומר לא מפעיל את החומר , כי המדע הגיע למסקנה שאין חומר, חבל שאנשים יכולים עוד להאמין לאנשים כמוך, הופרכו למי שרוצה לעצום את העיניים ולהמשיך לחיות לפי התאוות שלו ולפי הכבוד שלו יש רק אמת אחת בעולם, מי שרוצה להאמין לכופרים בלי לחקור שיאמין, מי שיחקור באמת ידע.

y oh why

New member
לא יצאתי מעולם בשאלה, ולכן אין לי צורך בשהיה

בפורום הזה(יוצאים בשאלה). מוות קליני: מוות קליני הוא לא באמת מוות, זה שטות להאמין שמדובר במוות, מאחר וסך הכל מדובר במצב שבו רקמת המוח עדיין חיה ולא מדובר על מוות מוחי. מחקרים על גלגולי נשמות? הבא לי אחד כזה ונבדוק מי המדען שחקר את הנושא. סיאנס זה תרמית חד וחלק, ואפשר גם להוכיח בעזרת ניסוי בו מכסים את עיני המשתתפים שלא יצא מידע קוהרנטי, ובאף סיאנס שנערך לא גילתה הרוח מידע אשר לא היה ידוע לאחד מהמשתתפים. רעש לבן: אם מספיק דמיון מפותח אפשר לשמוע כל דבר שרוצים בזמן האזנה לתדרי רדיו אקראיים. "המדע הגיע למסקנה שאין חומר": גדול, פשוט לגזור ולשמור, הוספתי למועדפים.

MetaIIica

New member
כנס בבקשה

* בתורה לא כתוב אף פעם משהו על העולם הבא. זוהי המצאה נוצרית שנועדה להפחיד את המאמינים וחילחלה לשאר הדתות כי היא דרך אפקטיבית להפחדה. * מוות קליני - אינו מוות לשמו, הוא סוג של הזייה. * פיזיקה קוונטית - תודה, אבל בשיא הכנות, שאתה לא מבין מהחיים שלך בפיזיקה קוונטית ואתה שם את זה כטיעון רק כי כל הניואייג'יסטים המפגרים מאמינים שזה מוכיח משהו? * ילדים יידעו מה הגלגול הקודם שלהם מן הסתם, כי יש להם דמיון מפותח מאוד. לילדים אגב, יש גם חברים דמיוניים. אתה מאמין שגם הם קיימים, כמו הגלגולים שלהם, נכון? * תקשור - סותרים את עצמכם, מצד אחד טוענים שהישויות האהובות שלכם רוחניות ולא גשמיות, אבל אתם מאנישים אותם בתכונות אנושיות וגשמיות כמו תקשורת ורגשות. הכל בסדר בראש? * עפ"י ראייה רואים שהגוף הוא רק לבוש ושיש נשמה - וואלה. אתה רוצה להגיד לי שראית נשמה. אתה אולי הראשון! אז למה אתה לא רץ למכון ויצמן להוכיח להם שקיימת נשמה?

natan7

New member
סליחה על הגסות

אבל כתבת הרבה שטויות שניתן להפריך אפילו ע"י מדע פשוט

אורח2116

New member
עזבי זה לא יעזור

לא נשכנע אותם כל עוד אין להם עזרה משמיים, מי שלא רוצה לדעת מה המשמעות בחיים שלו וטוב לו ככה אז בסדר, אבל בסופו של דבר יש אחרי 120 מקיסמום(מינימום מחר), יש קבר אחד קטן שכולנו נגיע אליו שיחייה בלי משמעות נראה כמה זמן יחזיקו שנה שנתיים עשר עשרים , עד שיראו שהכל פה הבל וריק, ויתחילו לחקור באמת ולא לפסול מה שלא יודעים ואז בוודאי שידעו את האמת האבסולוטית שלעולם לא השתנתה. אבל אם באים בראיון של אני רוצה לפסול את היהדות כי ככיכול לא הוכחתי לי חד משמעית(כלומר כופר לא האמין זה לא אומר שאין הוכחות חד משמעיות שהיהדות נכונה), אז ימשיכו לחיות בתוך המטריקס, הקב"ה אוהב גם אותם ומחייה אותם כל שניה ושניה, ונותן להם הזדמנות אולי לחשוב שנית אולי להחרט לא לתת ליצר הרע להפריע לנו, אם היתה הוכחה של המדע אז כל המדענים שחזרו בתשובה וכל הרבנים החכמים וגדולי הדור שנחשבים חכמים גם מצד פרופסורים ודוקטורים שלא דתיים(ואפילו גוים) הם טיפשים לטענתך... שזה נשמע לא הגיוני. מה שאני בהחלט בטוח שהנשמה שלך יודעת בוודאות מי אתה, אבל אתה מתכחש לנשמה שלך, בעצם אתה מתכחש לאני האמיתי שלך - ואינך יכול לענות על השאלה "מי אתה". "דע מאין באת ולאן אתה הולך ולמי אתה עתיד לתת דין וחשבון" - חז"ל השם יעזור לכם לחזור בתשובה שלמה ולדעת את האמת האבסולוטית שיש בעולם שלעולם לא הופרכה (במדע מדויק אלא רק הוכחה) אבל במדע תאוריה(כמו תאורית האבולוציה שזה המצאה של אנשים) אין שום אפשרות להוכיח מדע תאוריה שהמדע היום מטיל ספק בדארווין בכלל וממציא כל דור תאוריה אחרת.

MetaIIica

New member
חח ודת זה לא המצאה של אנשים

והאל קיים כי כל מי שאומר אחרת משקר! זו תמצית החוכמה האנושית! מטרת חיינו לספר לישות על טבעית כמה היא גדולה וחזקה ג' פעמים ביום כדי שלא ייפגע לה האגו! וכופרים גם ייכנסו לצואה רותחת בשעת מותם. למה? כי דרשו חייז"לנו: "ולא יתקין דירות נפרדות לבשר וחלב ויישרף בצואה רותחת"

natan7

New member
כל דת שקרית

חוץ מהיהדות צריך להיות אדם לא אמיתי בשביל לומר הפוך (אחרי בדיקה כמובן*)

נקודת

New member
אתם אלה שלא מבינים

שהכל פה הבל וריק. לאחר ההבל, יש כלום מלבד ריק.

natan7

New member
תשובה כללית (ללא קשר לשאלה של מאלפוי

רציתי להביא כמה נקודות עקב כמה הודעות שלך בפורום אתאיזם המדע כן חוקר את תופעת החיים לאחר החיים למשל היחידה לחקר האישיות באונ' וירג'יניה ארה"ב, התכנית לחקר תופעות פיזיקליות על טבעיות (PEAR) באונ' פרינסטון בארה"ב היחידה לפאראפסיכולוגיה ע"ש קוסטלר באונ' אדינבורו אנגליה היחידה ע"ש פרוט ווריק באונ' הרטפורדשייר אנלגיה האקדמיה לפסיכולוגיה באונ' אמסטרדם הולנד ועוד.. אישים מפורסמים בחקר המדע הנ"ל: ד"ר ריימונד מודי- ד"ר לפאראפסיכולוגיה ראיין 150 איש שחוו חוויות סף מוות וכתב סיכום מחקריו בספרו "החיים לאחר החיים" תורגם לעברית אפילו. יש לו עוד ספרים נוספים בתחום ד"ר אליזבט קובלר רוס מומחית ובעלת שם עולמי לפאראפסיכולוגיה בחנה במשך 20 שנה למעלה מ1000 מקרי סף מוות ואפילו חוותה בעצמה לאחר מחקריה וכתבה ספר "אל מותם של ילדים" פרופ' קנת רינג חקר שנים בתחום והוציא ספר בשם "החיים והמוות" ד"ר ג'ורג' ריצ'י ד"ר איאן סטיבנסון פרופ' ארנולד הרלדסון ד"ר מוריס ראולינגס ועוד

MetaIIica

New member
נכון, הוא חוקר את הנושא

אבל באופן אובייקטיבי בינגוד אליך ולמרעיך, שכל מה שהם יודעים זה שהאל קיים כי הוא קיים.

spinareo

New member
שלום לך מה הספקת ללמוד

אני רואה רוחות ואחת מהן סיפרה לי איך ללמד אחרים אם ברצונך ללמוד!!!...

למעלה