היי חדשה...

jansport12

New member
היי חדשה...

היי! אני חדשה קוראים לי איילת...אני לא כותבת הרבה בפורומים, אבל מידי פעם.... ויש לי שאלה, הסדרה של טלי, האקס המיתולוגי,כבר התחילו לצלם את זה?? ומתי זה יעלה לשידור אתם יודעים(או יודעות?, בינתיים שמתי לב כאן רק לבנות חחח)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני טל:p 13 וחצי.... האקס המיתלוגי אאל"ט התחילו לצלם, ואין לי מושג מתי זה ישודר
השתלבות כיפית!

jansport12

New member
אה חחחחחחחחח

וד"א גם אני אוהבת את איה כורם, קרן פלס ומירי מסיקה! הן מעולווווות!! חח:)

jansport12

New member
אה ועוד משהו...

יש לכם מושג איפה מצלמים את האקס המיתולוגי? אולי אפשר ללכת ולפגוש שם את טלי כמו שהיה אפשר כשצילמו טלנובלה בע"מ....

מוזר הייתי בטוחה שעניתי לך ../images/Emo12.gif

בכל אופן ברוכה הבאה, אני לירון וזה לא נקרא האקס המיתולוגי אלא "האקסית המיתולוגית" טלי טוענת שזה חשוב אז נכבד את זה
זה אמור להיות משודר בעונת החורף הקרובה של קשת ולדעתי כבר סיימו את הצילומים ככה שאין לך לאן ללכת לראות צילומים מה גם שזה לא כמו טב"ע. הצילומים בטח סגורים ומפוזרים. מקווה שעזרתי

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמישהו ישים את השאלון!חדשים כי אין לי אותו פה
אממ את האקסית נראה לי שסיימו כבר... בתיאוריה זה אמור להיות משודר עוד איזה חודש [אמרו חורף 2006 לא?] אבל לא הייתי בונה על זה

../images/Emo220.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

והנה השאלון, לבקשתה של נעה
שם?
גיל?
מאיפה הכרת את טלי?
פרוייקט אהוב של טלי?
מסר לאומה?
ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?

jansport12

New member
תודה כולם=]

ואממ הנה: אילת 17 טלנובלה בע"מ טלנובלה בע"מ אבל אני גם אוהבת הכל בעצם.... תשתו מים.. זה בריא..(מסר טוב??) אמממ...כשיהיה לי מה לכתוב אני יכתוב.. אני לא יעלם אבל גם לא חושבת שאני ישהה בפורום 23 שעות...וגם אני בי"ב ויש בגרויות והרבה לימודים..אז כמה שזה יאפשר לי...

למעלה