היי חדשה קוראים לי קרולינה ו אני מאד אוהבת את נינט מקווה שתקבלו אותי תודה
ק ק ר ו ל י נ ה New member 1/11/05 #1 היי חדשה קוראים לי קרולינה ו אני מאד אוהבת את נינט מקווה שתקבלו אותי תודה
מ מיקמיק 1 New member 1/11/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה.. תהני פה בפורום.. ושתיהיה לך השתלבות נעימה... ואל תשכחי לקרוא את התקנון.... וברור שאנחנו מקבלים אותך פה בשמחה..
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה.. תהני פה בפורום.. ושתיהיה לך השתלבות נעימה... ואל תשכחי לקרוא את התקנון.... וברור שאנחנו מקבלים אותך פה בשמחה..
ה הילה עם שלם בנשמה New member 1/11/05 #3 ברוכה הבאה מתוקה ../images/Emo24.gif אני טל. וכולנו אוהבים פה את נינה תהני המון ותכתבי המון =)
ג ג ב ש ו ש New member 1/11/05 #4 ברוכה הבאה קרולינה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה נא לקרוא את התקנון ברוכית
ברוכה הבאה קרולינה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה נא לקרוא את התקנון ברוכית
מ מילקי ספירלה New member 1/11/05 #5 ../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif
א אטומיק בייגל New member 2/11/05 #7 ברוכה הבאה! ../images/Emo187.gif כמה אנשים חדשים! =]]] תהני פה! :]