היי.. חדשה.. :)

Angi J

New member
היי.. חדשה.. :)

שאלום.. אני די חדשה פה בכלל ובכל הקטע של מודעות פנימית.. אבל זה מאוד מעניין אותי.. אני רוצה קצת לספר על עצמי לפני הכל. אני בת 20 ואחרי מערכת יחסים של 8 חודשים עם מישהי שמאוד אהבתי - התאהבתי בה במהלך היחסים בינינו.. לאחר 8 חודשים היו לנו עליות ומורדות.. ולבסוף זה הגיע למצב של נתק מוחלט כמובן בריב. 4 חודשים אחרי הנתק היא לא יצאה לי מהראש.. כל יום כל שעה תמיד הייתה בראש שלי.. ותמיד חשבתי עליה.. למרות שניסיתי בכל מצב להוציא אותה מהחיים שלי.. בכל דרך אפשרית הצלחתי אבל מהראשי היא לא יצאה עד שהכרתי לפני חודש ימים. בחורה מדהימה.. היא חזרה מהודו לפני חודשיים בערך.. והכניסה אותי לעולם שלה. העולם הרגוע והשקט שלה ההיכרות עם הבחורה הזאת גרם לי לשכוח את החברה שמאוד אהבתי אבל, גרם לי להיקשר לבחורה החדשה. לאחר כמה שיחות עם הבחורה, הבנתי שהיא לא חושבת שיהיה משהו ביננו, למרות המשיכה האדירה שיש בגלל שאנחנו לא באותו ראש. באחת השיחות שלנו על האהבה, ממש לפני יום כיפור, היא אמרה לי משפט: "קודם את צריכה להיות מאושרת עם עצמך ואז להכניס מישהי ללב שלך" יום הכיפור שלי עבר בחשיבה על המשפט הזה שאמרה, ובמוצאי כיפור הרגשתי שאני מישהי אחרת, ממש בן אדם שונה. התחלתי לקרוא ספרים שקשורים קצת למודעות העצמית. בכל מיקרה, אני עדין בקשר עם הבחורה, קצת קשה להתנתק ממנה, היא אמרה לי שהיא בחורה שנקשרת לאט, והיא לא מתאהבת בקלות. מה שהייתי רוצה עכשיו זה באמת קצת להיות עם עצמי, להכיר את עצמי יותר ממה שאני מכירה, להיכנס, לבחון, להכיר את עצמי יותר. הייתי רוצה לשמוע עצות, כי סך הכל אני די חדשה :) סליחה שזה קצת ארוך, אשמח לשמוע תגובות.

Angi J

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif >

כמו שציינתי אני די חדשה בכל הקטע הזה שדי מעניין אותי אז קניתי כמה ספרים די נחמדים על זה.. כמו "חשיבה חיובית" ו -" אושר פנימי" של ורה פייפר רציתי לשמוע המלצות לספרים נוספים..

המלצות לטעמי../images/Emo22.gif

כוחו של תת מודע- מרפי הנבואה השמימית התובנה העשירית האלכימאי הנזיר והפררי רפא את עצמך- לואיז היי וכו'...

למעלה