לנסות לעניין
אני כל החיים המיניים שלי בבדסם ורק פעם היה לי קשר ונילי ממושך. בערך 5 שנים.
התחלנו את הקשר כחברים וזה התפתח ליחסים וגרנו ביחד. בהתחלה הייתי מושפעת מבן אדם עצמו הוא עזר לי בהרבה דברים בתקופה קשה והאמת שסקס לא כל כך עניין אותי והייתי צריכה זמן להתרגל אליו. אך עם הזמן יותר ויותר הרגשתי שאני חיה בתוך פנטזיות שלי שאני לא מגשימה, שבגדול אני לא מסופקת בחיים האינטימים. ניסיתי לדבר איתו ולספר, להיות פתוחה כמו שאני. זה לא הלך. ניסיתי למשוך אותו לכיוונים שונים. לנסות דברים. להראות. להסביר. בצורה הכי עדינה. כל פעם הייתה רק התנגדות. עכשיו אני אפילו לא מבינה איך הצלחתי למשוך 5 שנים האלו, איך התבלבלתי בין חברות לזוגיות. אבל אז... באמת שהשקעתי כל המאמצים ויצאתי מזה כי בן אדם היה מגדיר כל רצון שלי כמשהו סוטה, זנותי ולא מקובל (ודרך אגב לא בגדתי ולא הלכתי לנסות סשנים עם אחרים).
ביום אחד נסעתי למרכז ובאתי למועדון סאדו שלא הייתי בו 5 שנים לפחות. זה נשמע מצחיק אבל הרגשתי שחזרתי הביתה.
לא התחלתי עם אף אחד באותו ערב, רק ישבתי והסתכלתי והייתי עד כדי כך מאושרת ופתאום הבנתי שפה תמיד היה ויהיה מקומי, שאם מישהו לא מוכן לקבל אותי כמו שאני אין לי מה לעשות לידו גם אם הוא חבר טוב, דואג לבית, ויכול להיות בעל טוב מכל בחינות חוץ מבחינה אינטימית שאני צריכה. זה לא מספיק לי. ליום הבא חזרתי הביתה, התפתרתי מעבודה, ארזתי חפצים ועברתי להורים.
יש לי חבר שבגיל 35 נשוי +2 פתאום הבין שכל מה שהוא צריך זה לשלוט. ניסה למשוך את אישתו לתחום וזה לא הלך. עוד 5 שנים לקח להם להבין שהם לא יכולים להיות ביחד יותר, לחלק בית וחשבונות, זכור לי שהם אפילו הלכו כמה פעמים ליעוץ זוגי, לסקסולוג. איכשהו זה התגלה להורים וקרובים. הוא יצא מהארון. אך שום דבר לא עזר לו למשוך את בת זוגו לבדסמ.
עכשיו החבר הזה בערך בן 45, התחתן בפעם שנייה לפני שנתיים עם בחורה מקהילה.
אני אישית לא מוכנה להתעסק עם נשויים. אני לא רוצה להתחבא, לא רוצה להרגיש שבעזרתי מישהו משקר למישהי, לא רוצה להרוס יחסים לאף אחד.
ובאמת שניסיתי גם עם נשויים ובאיזה שלב אמרתי לעצמי די. כי בן אדם נותן לי השלייה של יחסים ועדיין אין לי זוגיות. הוא חוזר הביתה לאישתו, אני נשארת לבד.
(ברור שיש יוצאי דופן כמו יחסים פתוחים ודברים אחרים אבל אז אשאל רשות מצד שני לעשות כל פעילות בדסמית).
אבל זאת בחירתי ואני לא שופטת של אף אחד ויש הרבה בחירות בעולם.
בקיצור כמו שהרבה אנשים כתבו פה צריך לנסות למשוך את הבן זוג לתחום. לא להשוות אותו עם אנשים אחרים שהם יותר מתקדמים, לתת לו זמן להתפתח, ללמוד ביחד איתו. ואם זה לא ילך אז להחליט לאן להמשיך.