היי, חדשה

SomeSomebody1

New member
היי, חדשה

חדשה בפורום ובעולם הזה בכלל.
לא האמנתי שאני אכנס לזה. יש לי הרבה מה ללמוד, ואני מאד מבולבלת.
הכרתי אדון שעוזר לי בצעדיי הראשונים בעולם הזה, למרות שלא התכוונתי בכלל, פשוט נסחפתי. ואני נהנית מכל רגע.

רציתי לדעת, האם יש כאן אנשים שנמצאים בזוגיות יציבה וונילית עם בן/בת זוג שיודע/אינו יודע על משיכתכם הבדסמית? איך אתם מתנהלים בעניין?
לבן זוגי אין מושג. ואני לא ממש יודעת מה לעשות. אשמח לעצות וטיפים מניסיונכם (כאן או בפרטי). תודה

אייבורי

New member
אכן בעיה

&nbsp
אני גם לא בטוח שבן זוגך ישמח לדעת שיש לך אדון עוזר.
&nbsp
אבל את בחברה טובה, יש לא מעט שמנהלים חיים כפולים
ברוב הזמן מלכה דיקטטורית בבית ופעם בשבוע, שלש שעות בצימר זונה כנועה.
זה יכול להחזיק ככה שנים.

yohi243

New member
אני עוד לא הגעתי למפגש

עם מלכה אבל תמיד יש את המחשבה להיכנע לגברת או לאדון אבל אני חושש כמוך שזה בהחלט לא יהיה מובן לצד השני במיוחד שמחזיקים ממך ולא ככנוע

G מאסטר

New member
היא מאז ומתמיד אמרה שהיא לא אוהבת כאב...

אז למה לספר לה על הצד הזה בחיי ולהכאיב לה סתם...

מה שבעלך לא ידע לא יכאיב לו...ואם הוא היה בעניין היית כבר יודעת מזמן.

סנני בני זוג בתבונה ותהני.

אני הייתי

בזוגיות עם גבר ונילי ובמקביל בקשר בדסמי.
זה נגמר רע מאוד מאוד.
&nbsp
אחכ הבנתי שאני אהיה מאוד מתוסכלת בזוגיות עם אדם שלא אוכל לבטא איתו את הצדדים הבדסמים שלי.
בשבילי, זה נידון לכישלון מראש.

לא בטוחה שבן זוגי יודע

כמה אופציות:
1. תגלי לבן זוגך שאתה אוהבת שליטה, ופתאום תגלי הופס שהוא אדוניהו מלידה.
2. תיפרדי ממנו ותהיי בלעדית של אדוניהו.
3. תמשיכי בחיים הכפולים.
&nbsp
מה את מעדיפה שיקרה? אולי זו השאלה שרצוי לשאול.

A לוןA

New member
אני נכנסתי לזוגיות עם וניליות

אבל זה הפך מהר מאוד לבדסמי מאוד

באמת שלא התכוונתי...כל כך...

לדעתי לחיות בשקר זה רע. או שתשתפי את בן זוגך, או שתוותרי על הבדסמ- לשקר הזה כמעט תמיד יש מחיר- גם אם לא תופסים אותך.

וברוכה הבאה!

Kraken

New member
למה מזלג בעין למה?

לא כולם מצליחים להיות כה מתואמים עם בן הזוג כך שההתפתחות האישים שלהם הולכת בד בבד עם בן הזוג כמו שקרה לכם.
&nbsp
נכון, תמיד עדיף לא לשקר, אך לפעמים עדיף גם לא לעשות דברים בגלוי. יש לא מעט זוגות שמשתפים את בן זוגם בכך שיש להם חיים כפולים, אך לרוב עדיף לא לעשות זאת בצורה מוחצנת שמין הסתם תפגע בו. גם בת זוג מבינה, תכאב כשתראה פתאום סימני אודם על חולצת בן הזוג או תבחין שהחולצה שלו מדיפה מריח בושם נשי.
כשאני נאלץ לאכול קינואה וסלט ירקות, לא בא לי לראות את זוגתי מתענגת על עוף ביין בתוספת ניוקי בשמנת ולקינוח קרם פטיסייר. למרות שאני באמת מפרגן.

A לוןA

New member
'צטערת....

אגב, ההתקדמות שלנו לא היתה כל כך בד בבד. אני הייתי בקטע והיא באה אחרי. יש לציין שהיא היתה מאוד מבועתת מהעניין בהתחלה. במערכות יחסים אחרות זה פשוט התגלגל לשם, לאט לאט ופתאום התעוררנו במערכת של יחסי שליטה (כאלו או אחרים).
&nbsp
שמע, אני רחוק מלשפוט אנשים. אם יש מישהו שמרגיש שהצורך הבדסמי שלו כל כך חזק, ואישתו לא מוכנה, על אף כל נסיונותיו, לשמוע על העניין, והוא הולך לרעות בשדות זרים- אאחל לו בהצלחה, ושישמור על עצמו. לא נכנס לאף אחד לתחתונים, ואנשים עומדים בפני דילמות לא פשוטות שאני מאמין ומקווה שאני לא אצטרך להתמודד איתן- ולכן אני לא מתיימר לשפוט אותם.
&nbsp
לי, אישית, לחיות בשקר זה עול כבד מנשוא, ואני לא הייתי רוצה לחיות ככה. לשמחתי אישתי נהדרת, בדסמית ומאפשרת (ברובד העמוק של העניין- יכול להיות שהיא הרבה יותר בדסמית ממני, אבל אל תגלה לה...)- ואני יכול לדבר איתה ממש על כל דבר- כולל דברים שנחשבים טאבו מוחלט. אבל אני יודע שזוגיות כזו היא אחת ל..., ושבאמת התברכתי.

UltraL

New member
הרבה אפשרויות וכמה שלבים.

1. את יכולה לנסות לעניין את בן זוגך בבדסמ ולראות מה התגובה שלו. אולי הוא יפתיע אותך וזה היה דווקא הפנטזיה שלו ששמר עמוק בלב.
2. או שאין לו את זה בכלל ואין מצב שהוא יכול לשלוט בך.
3. את יכולה להמשיך בסתר הרבה זמן
4. אחרי זמן מה שאת עושה בדסמ בסתר את יכולה להגיע למצב שאת מתפוצצת וחייבת לספר לבעלך ולהחליט האם ממשיכים ביחד בידיעה ואולי יחסים פתוחים . או שמתגרשים.
5. את יכולה לווותר על הבדסמ ולחיות אומללה.
6. את יכולה לווותר על הבדסמ ולהתרכז בדברים אחרים בחיים שלך.. יש כאלה שזה עובד להם

ברוכה הבאה. את הסרט הזה אני מכיר ועוד הרבה כאן.

Onemoment

New member
לנסות לעניין

אני כל החיים המיניים שלי בבדסם ורק פעם היה לי קשר ונילי ממושך. בערך 5 שנים.
התחלנו את הקשר כחברים וזה התפתח ליחסים וגרנו ביחד. בהתחלה הייתי מושפעת מבן אדם עצמו הוא עזר לי בהרבה דברים בתקופה קשה והאמת שסקס לא כל כך עניין אותי והייתי צריכה זמן להתרגל אליו. אך עם הזמן יותר ויותר הרגשתי שאני חיה בתוך פנטזיות שלי שאני לא מגשימה, שבגדול אני לא מסופקת בחיים האינטימים. ניסיתי לדבר איתו ולספר, להיות פתוחה כמו שאני. זה לא הלך. ניסיתי למשוך אותו לכיוונים שונים. לנסות דברים. להראות. להסביר. בצורה הכי עדינה. כל פעם הייתה רק התנגדות. עכשיו אני אפילו לא מבינה איך הצלחתי למשוך 5 שנים האלו, איך התבלבלתי בין חברות לזוגיות. אבל אז... באמת שהשקעתי כל המאמצים ויצאתי מזה כי בן אדם היה מגדיר כל רצון שלי כמשהו סוטה, זנותי ולא מקובל (ודרך אגב לא בגדתי ולא הלכתי לנסות סשנים עם אחרים).
ביום אחד נסעתי למרכז ובאתי למועדון סאדו שלא הייתי בו 5 שנים לפחות. זה נשמע מצחיק אבל הרגשתי שחזרתי הביתה.
לא התחלתי עם אף אחד באותו ערב, רק ישבתי והסתכלתי והייתי עד כדי כך מאושרת ופתאום הבנתי שפה תמיד היה ויהיה מקומי, שאם מישהו לא מוכן לקבל אותי כמו שאני אין לי מה לעשות לידו גם אם הוא חבר טוב, דואג לבית, ויכול להיות בעל טוב מכל בחינות חוץ מבחינה אינטימית שאני צריכה. זה לא מספיק לי. ליום הבא חזרתי הביתה, התפתרתי מעבודה, ארזתי חפצים ועברתי להורים.

יש לי חבר שבגיל 35 נשוי +2 פתאום הבין שכל מה שהוא צריך זה לשלוט. ניסה למשוך את אישתו לתחום וזה לא הלך. עוד 5 שנים לקח להם להבין שהם לא יכולים להיות ביחד יותר, לחלק בית וחשבונות, זכור לי שהם אפילו הלכו כמה פעמים ליעוץ זוגי, לסקסולוג. איכשהו זה התגלה להורים וקרובים. הוא יצא מהארון. אך שום דבר לא עזר לו למשוך את בת זוגו לבדסמ.
עכשיו החבר הזה בערך בן 45, התחתן בפעם שנייה לפני שנתיים עם בחורה מקהילה.

אני אישית לא מוכנה להתעסק עם נשויים. אני לא רוצה להתחבא, לא רוצה להרגיש שבעזרתי מישהו משקר למישהי, לא רוצה להרוס יחסים לאף אחד.
ובאמת שניסיתי גם עם נשויים ובאיזה שלב אמרתי לעצמי די. כי בן אדם נותן לי השלייה של יחסים ועדיין אין לי זוגיות. הוא חוזר הביתה לאישתו, אני נשארת לבד.
(ברור שיש יוצאי דופן כמו יחסים פתוחים ודברים אחרים אבל אז אשאל רשות מצד שני לעשות כל פעילות בדסמית).
אבל זאת בחירתי ואני לא שופטת של אף אחד ויש הרבה בחירות בעולם.

בקיצור כמו שהרבה אנשים כתבו פה צריך לנסות למשוך את הבן זוג לתחום. לא להשוות אותו עם אנשים אחרים שהם יותר מתקדמים, לתת לו זמן להתפתח, ללמוד ביחד איתו. ואם זה לא ילך אז להחליט לאן להמשיך.

SomeSomebody1

New member
תודה לכם על התגובות

אני מאד אוהבת את בן זוגי. קשה לי מאד המחשבה של לפגוע בו.
אני חושבת שזה קצת מדליק אותו, הזכרתי את זה פעם אחת (את משיכתי לשליטה), אבל הוא פשוט לא בנאדם שמאד בטוח בעצמו, אז זה לא יעבוד איתו. אני לא רוצה להלחיץ אותו.
מצד שני, אני רוצה לנסות דברים חדשים. רק אציין שטרם נפגשתי עם השולט שלי, ובינתיים אנו מסתפקים ביחסים אינטרנטיים.

תגידי,

אם היה משהו שהוא היה חושב שלא תסכימי לעשות(הוא לא ניסה אפילו לשאול אותך), או שאת "לא מתאימה" לעשות והיה מחליט לעשות את זה עם מישהי אחרת בלי לגלות לך- כי הוא נורא אוהב אותך ולא רוצה לפגוע בך-
איך היית מרגישה?
&nbsp
&nbsp

SomeSomebody1

New member
אבל כן שאלתי אותו

ודיברנו על זה, ובפועל לא קרה כלום.
מבחינתו מספיק סקס רגיל פעם בחודש וזהו. כשאני מנסה לדבר איתו על זה להגיד לו שאני רוצה יותר, הוא אומר לי שהוא מרגיש שאני "אונסת אותו".

אז מניסיוני

ומניסיון של נשים אחרות שאני מכירה-
זה יגמר בפרידה.
&nbsp
כרגע נראה לך שזה משהו קטן שגורם לך אושר גדול.
את חוזרת מסופקת הביתה, והרבה יותר נחמדה לבעלך.
במשך הזמן, החוויות שתחווי ולא תוכלי לחלוק איתו ירחיקו בינכם. את תרגישי שהוא לא שותף לדבר מהותי
באישיות שלך. הקשר הבדסמי יהיה ריגשי ועמוק יותר ויותר.
בסופו של דבר, לא תוכלי לסבול את בעלך וזה יתפוצץ כי את לא תוכלי לחיות יותר ככה או שהוא פשוט יתפוס אותך על חם.
&nbsp
מצד שני, אני מכירה גם כאלה שחיים ככה שנים (בעיקר גברים). מנסים לשמור על מינון נמוך, ומעורבות רגשית נמוכה.
&nbsp
אגב, מכירה גם זוגות שהסכימו במודע לאפשר אחד לשניה חוויות בחוץ.
חלק בשיתוף מלא וחלק בעסקת ״לא רוצה לדעת״.
ברור שזה עדיף כי לפחות אין פה הסתרה.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!
&nbsp

ga262

New member
קורא סמוי בד"כ.

לדעתי לא כדאי בשביל זה ליצור שקרים במערכת הזוגית. לאט לאט תנסי לחשוף אותו לדברים שמדליקים אותך. אולי גם הוא לאט לאט יגלה בזה עניין. אני רואה את זה כסוג של בגידה שעלולה להרוס לך את היחסים עם הבן זוג.

Tomermmm39

New member
גם אני בדעה דומה

לא ניתן להפוך גבר לשולט אם הוא לא כזה כמו שלא ניתן להפוך אישה לצייתנית אם היא לא כזו. לכן אם הוא לא כזה לא יועילו הדיבורים והרמיזות, זה פשוט לא יהיה מה שהיא מחפשת.

יכול להעיד מניסיון כי אני נמצא במצב די דומה. נשוי שלא מעוניין לפרק את הקיים אבל מצד שני לא מקבל מה שאני צריך בבית. מהר מאוד הגעתי למסכנה שהפתרון היחידי שלי זה לחיות בשני עולמות נפרדים לחלוטין.

למעלה