היי... חדשה :)

Lina Duvdevan

New member
היי... חדשה :)

אני בת 24 ולאחרונה בודקת את החיבור שלי לתחום הBDSM והקינק.

אני אומנם מזהה את עצמי כסאבית אבל בעיקר מוצאת את עצמי במשחקי-גיל: daddy dom ו little, מתוך זיקה אישית להתנהגות ומנטאליות יותר תמימה כפי העולם, על אף היותי בעלת השקפת עולם בוגרת. הדואליות הזאת נוטה לבלבל הרבה מאוד בחורים שאני יוצאת איתם ולקח לי קצת זמן להבין שזה בגלל שבנות שמתנהגות בצורה בוגרת לא נוטות לשנות את ההתנהגות שלהן לילדותית לפתע כשהן מרגישות בנוח עם בחור. (זה מתסכל כשהתגובות הטבעיות שלך הן לא הנורמה!)

אני מבינה שבארץ זה לא קינק מוכר או מפותח כי יש איזו יראה מכך שהנטייה לכך מראה על נטיות פדופיליות, למרות שאין באמת קשר

הדמות של דאדי-דום זה בדרך כלל תפקיד מגונן עם יותר דגש על החיבה והפיתוח של הליטל, כמו גם להכניס לקשר את הדברים שספציפית רלוונטיים לבני הזוג.

אני כרגע מתכתבת בעיקר בפורומים של חו"ל ששם קל יותר למצוא אנשים בעלי עניין משותף - גם בתוך משחקי הגיל יש קשת של גוונים ונטיות שזה באופן מפתיע
עולם בפני עצמו - ה"ליטלז" מזהים את עצמם כמתיילדים בכל מיני גילאים, וה"דאדיז" לפעמים מתחלפים, לפעמים מעדיפים ליטלז מגילאים מסוימים וכו'...

אני פונה בפורומים של הבדסמ כי אני מקווה למצוא כאן יותר פתיחות לעניין, וגם כי הרבה פעם היחסים האלה משלבים גם יחסי שליטה בהתאם לצרכים של בני הזוג...
אני תוהה אם יש עוד אנשים שמכירים את זה? ששמעו על זה? או שבמידה וזה לא רלוונטי לפורום אולי יכולים להפנות אותי לפורום שזה כן רלוונטי בו?

תודה!

ברוכה הבאה

אמנם לי אישית קשה כשכינויים כמו "אבא" או DADDY באים עם הקשרים מיניים, אבל...
כמי שאוהבת שולטים שהם מאסטרים - מנטורים, מעצימים, מגוננים ותומכים, אכפתיים - סוג של דמות אב - אני כן לגמרי מבינה את הרעיון.
לפעמים אני תוהה אם זה לא בבחינת "אותה גברת בשינוי אדרת".

ואני מכירה את הנושא כי בלוג שאני מאוד מחבבת מחו"ל עוסק בזה לפעמים:
http://romantic-ds.tumblr.com/

בתמונות שהיא מעלה היא מפנה לפעמים למקומות כמו זה:
http://dirtylittlelustfulgirl.tumblr.com/

UltraL

New member
כן - אני מבין את סוג השליטה הזו

הייתה לי נשלטת שנמשך ל Daddy Dom/ Little Girl אבל אני לא כ"כ מכל מני סיבות שלא כולם יכול לתת פומבי.
(ביחוד לא נמשך לרגרסיות או למשחקי גיל.)

חוסר ידע אצל שולט לגבי הקינק הספציפי ונואנסים שלו , לא צריך להרתיע אותך כי זה לא נוראה קשה אם הנטייה הטבעית קיימת.

יתכן שחלק מהשולטים כאן מתעניינים , או אם לא בפטליף בפורום הישראלי.
את יכולה לשים מודעה באתר "הכלוב" ותיבת הדואר שלך תתמלה ב 7567 הודעות תוך יומיים.

Lina Duvdevan

New member
תודה

לא מכירה את הבלוג, אבל מגניב.
אני מבינה שהטרמינולוגיה יכולה להיות מעיקה, ולא בטוחה שבכל קשר מהסוג הזה היא גם מתאימה. באמת יש משהו מאוד דומה בין המאסטר ל"דדי". יש גם קשרים שבהם זה בא ביחד.

A לוןA

New member
ברוכה הבאה

יש בפורום כמה וכמה פנטזיות בנושא, ואפילו הודעה בהודעות הנבחרות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=133098751#133113328
ובמילון המונחים (עם שלושה דיונים בקישורים מתחת להגדרה)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=507&d=1464&t=30412
אז זה לגמרי כאן :)

ואפילו אצלי היתה נגיעה כזו, פעם
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2066443

Lina Duvdevan

New member
היי =]

אני שמחה לראות שאני לא היחידה שהנושא עניין אותה.
אני לא חושבת שזה משהו שפשוט להבין אותו ממקום חיצוני. נראה לי שהזדהתי הכי עם מה שOdelle כתבה מבין כל הדברים שרשמו בשירשורים.
תודה רבה!

G מאסטר

New member
היי לינה , ברוכה הבאה

אין שום דבר שהוא קינקי או אסור או מוזר ביחסים בין שני
אנשים מבוגרים ושזה נעשה בהסכמה מלאה בין שניהם עם הפקת עונג ולמידה.
בטח לא קינקי אם את בת 24 בוגרת ונשית שנימשכת לגברים מבוגרים ממך
ולא משנה למה ומה חסר או לא חסר לך מהילדות שלך.
כל עוד שניכם מפיקים מהקשר עונג והנאה ויחסים הדדיים של זוגיות..הכל בסדר.
ממש לא מוזר או סוטה לקרוא למישהו דאדי או לצעוק לו אווו אלוהים !!!!!!
אין הרבה הבדל..נכון ?
את במקום טוב כאן, זה הפורום הכי מחבק ומבין ואיכותי שיש.
בהצלחה..

Lina Duvdevan

New member
הי

האמת... זה לא עניין של גיל. אני גם נמשכת למי שבגיל שלי ולפעמים גם צעירים יותר - לגיל אין באמת משמעות. זה עניין של טיפוס.
והילדות שלי הייתה די סבבה

זה יותר הדינמיקה שמושכת אותי באופן כללי ודברים ספציפיים בתוכה.

מוניאמר

New member
שלום לחדשה!

הפוסט שלך מרענן.

הוא מרענן כי באמת משחקי גיל, או משיכה למשחקי גיל, הם להערכתי ענף לא מרכזי בבדס"מ הישראלי.

לתחושתי, הסיבה היא שתחום משחקי הגיל נתון במעין צנזורה פנימית ואוהביו מתביישים/חושבים שזה לא בסדר/מדחיקים אותו/מתוסבכים בהקשרו.

לא אני.

אני שם פס על כל המעצורים והתסביכים ותמיד שמח לחרוג לתחום המרגש, המסעיר ומעורר היצרים הרדומים הזה - רגשות שקיימים בו במידה לא פחותה ואפילו יותר מאשר קשירות, מחטים והשד יודע מה.

התחושה של מגונן, מדריך ודמות אב מעוררת מערבולת של רגשות חזקים ונעימים מאוד והיא יכולה כמובן לבוא לידי ביטוי רק עם מי שמרגישה את עצמה little, או שרוצה להרגיש את עצמה כזאת.

זה הפוסט של השבת. כל הכבוד!

Lina Duvdevan

New member
חחחח תודה!

אני לא ממש טיפוס שנוטה להישמע לנורמות חברתיות, ואם משהו מסקרן אותי אני נוטה לבדוק אותו... וככה הגענו לכאן היום

אני מאוד מבינה את ההסתייגות של אנשים אחרים - גם מעצמי הייתה הסתייגות ולקח לי הרבה מאוד זמן לקרוא ולהבין שהמושגים של בדסמ Safe Sane Consensual הם חוקי המשחק גם כאן בין מבוגרים בלבד.
אגב יכול להיות שזה לא מוכר בארץ פשוט בגלל שאין לזה "פרסום" כמו לבדס"מ - וגם בגלל שמקורות המידע על זה הם בעיקר באנגלית שגם מאוד מצמצם את הקהל שיכול להיחשף לזה.

NSW2

New member
גם אני מכיר את זה מפורומים בחו"ל

שם באמת זה הולך חזק. ובארץ נראה שזה פחות תופס.
מההיכרות שלי יש גם כל מיני סוגים משחקי גיל/דאדי וכד.
יצא לי להתקל בסאביות שאוהבות שהדום פשוט מתייחס אליהן כ"קטנה שלו".
ואוהבות להתנהג בצורה ילדותית בסביבתו.
ויש כאלה שממש אהבו "לשחק" כאילו הן טינאג'ריות.
אישית אני פחות מתחבר לדבר השני, הסוג הראשון יכול להיות מעניין פה ושם.
בארץ פשוט תצטרכי לחפש ולראות מי מתחבר למה.
לא נראה לי שיש משהו ייעודי לזה כי תחום הבדסמ גם ככה הרבה יותר קטן מאשר בחו"ל.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

אני רק אגיד
בנושא

אבל אין ספק שתוכלי למצוא לא מעט אנשים שמחבבים את הקינק הנל.

Lina Duvdevan

New member
טוב...

תודה רבה על התגובות של כולם!

האמת לאמיתה שחיפשתי בעיקר בנות שמזדהות ושאפשר לדבר איתן על הנושא ואולי גם זוגות עם ניסיון בתחום להתייעץ איתם.
היתה לי תחשה שלא אמצא יותר מדי כאן, רק לא רציתי לפסול את האופציה הזאת מראש בלי לנסות.
אני כנראה לא אמשיך לכתוב כאן בפורום אלא אשאר רק בחשבון שלי בFetlife שם יש קצת יותר אנשים שאפשר לדבר איתם על הנושא גם אם הם לא מהארץ =]

אבל הפתיחות כאן מקסימה ונהדרת ואולי אני אחזור לכתוב פה גם בעתיד

לפני שנכנסתי לעולם הזה

הייתה רק בעולם של משחקי שליטה ופגשתי מישהי צעירה ממני בהרבה שחיפשה את המבוגר השולט.
היה מצויין אבל הסתיים ואני נשארתי עם טעם של עוד.

studentdom

New member
היי לינה אשמח מאוד לדבר איתך

היי לינה אשמח מאוד לדבר איתך י

למעלה