היי, חדשה

Grim Sister

New member
היי, חדשה

לא בתחום ה"פ (קראתי את כל הספרים, הסרטים איכזבו ולכן נטשתי אחרי הראשון), אבל כן בתחום פוטרמור. עזרות, טענות, מענות ובעיקר בקשות חברים יתקבלו בברכה
שם המשתמש שלי הוא WalnutMirror20219

hollypop girl

New member
ברוכה הבאה

ספרי קצת על עצמך...

Grim Sister

New member
מעו

חזרתי לפאנדום תודות לפוטרמור. אני קוראת את הספרים מגיל 10 בערך, תודות לאחי הגדול. הייתה לי נטייה לעבור דרך הדברים שלו כדי לחפש דברים לקרוא אחרי שגמרתי את כל הספרים החדשים שלי וגיליתי שאני פחות או יותר זוכרת את הישנים בעל פה. אז מצאתי את הארי פוטר ואבן החכמים אצל אחי הגדול בחדר וזאת פחות או יותר הייתה אהבה ממבט ראשון. ומאז אני, אחי ואחותי הקטנה (אחרי שכבר למדה לקרוא) ניג'סנו להורים להשיג את הספרים בכל פעם.
בכל אופן, אחותי נטשה אותנו לטובת הצד האפל (הסרטים, שמהם אני פחות מתלהבת) ואני נשארתי עם הספרים. מדי פעם, כשההורים חוטפים אותנו לחו"ל, אנחנו מחביאות איזה ספר או שניים.
בכל אופן, אני מור/ גרים. בת 21 מתל אביב, לשעבר מעומר (ליד באר שבע, ידוע תחת השם 'המקום שבו הוטל לחש להאטת הזמן'). ותודות לפוטרמור, ממויינת לרייבנקלו. ^^

hollypop girl

New member
היי

אליסה, ירושלים.
" אחותי נטשה אותנו לטובת הצד האפל "
חשבתי בהתחלה שהיא תמכה באוכלי המוות

Grim Sister

New member
מה? הסרטים מרושעים!

במיוחד אם לא טרחת לקרוא את הספרים לפני כן! ודניאל רדקליף הוא דיקטטור לעתיד. (הראיון שלו עם רולינג: "התאחדו מעריצי הארי פוטר! יחד נשלוט בעולם! רוצו, צבאי היקר! חסלו את הלא מאמינים הבלתי קדושים!")

OKDeSign

New member

למרות, שיש לי חיבה מסויימת לסרטים שהכירו לי את רופרט גרינט ^_^

Grim Sister

New member
דניאל חמוד

אבל אוליבר וג'יימס! (התאומים, שמשחקים את האחים וויזלי)

Grim Sister

New member
אני אכן מפורום 414

ואת אשמה באחת היצירות שלי, 'הארנב הלבן'.
וכן, אני אצא עם כל מיני יציאות לא מצחיקות/ חסרות טקט. במקרים כאלה יש לומר לי 'גרים, את לא מצחיקה'. זה כבר יסתום לי את הפה.

ברוכה הבאה!

אני ספיר, אחת המנהלות כאן ואני מכירה אותך מאיזה שהוא פורום רק שאני לא זוכרת איזה

בכל אופן את מוזמנת לקרוא את התקנון השקסי שלנו בשביל שתיישרי קו עם כל מהלך העניינים כאן

מוזמנת לפנות בכל עניין ועניין

Grim Sister

New member
ספיר, פורום פאנפיקים ופאנארטים?

אני זאת שכתבה '5 המצאות מוגלגיות שסיריוס אוהב.' ?

hollypop girl

New member

הרגע הבנתי שלא ספיר היא זאת שכתבה את הפיק
אני צריכה להתחיל לקרוא את ההודעות פה יותר בדיוק...

פיק חמוד! שימי אותו בשרשור היצירה שכולם יראו...

למעלה