היי חדשה =]

Sahar Levy

New member
היי חדשה =]

אז אממ אני בת 19 וזהו אין לי יותר מידי מה להגיד XD שאלה לי אליכם מה קורה עם סמואל הזוכה מפרוייקט גלי? הוא הולך להופיע? ויש גם את השניים שקיבלו מקום שני והם קיבלו שני פרקים ובינתיים רק אחת מהם הופיעה ואמממ זהו ^^

gayhighfive

New member
היושש

שם? או שאני יכולה להסיק מהכינוי שקוראים לך שחר?XD אני הודיה, וסורי אני לא יכולה לענות על השאלות כי אין לי מושג
אבל ברוכה הבאה ואני מקווה שתצליחי לשרוד בחפירות של הפורוםXD

Sahar Levy

New member
חחחחח זה לא שחר זה סהר XD!

חחחחח לא נורא בכיף אני אשרוד זה בטוח

neurotica

New member
ברוכה הבאה
(
בפנים)

על סמך ויקיפדיה, סמואל אמור להגיע בפרק 10 או 11 ולהיות קרוב משפחה של פאק. מכאן: http://glee.wikia.com/wiki/Samuel_Larsen מי עוד קיבל מקום שני? לא באמת ראיתי גלי פרוג'קט, אבל אם תגידי לי איך קוראים לו, רוב הסיכויים שלגוגל יהיו תשובות גם בנושא הזה. ושוב - ברוכה הבאה! מוזמנת לקרוא את התקנון-בשלבי-עבודה שלנו (ההודעה שנעוצה בראש הדף) כדי להתמצא טוב יותר.

Sahar Levy

New member
תודה על התשובה =]

אני ראיתי פרוייקט גלי הוא היה הפייבוריט שלי D: וכבר קראתי את התקנון עוד לפניי שכתבתי את ההודעה :p (כדי שלא יהיה פדיחות)

X יו יו S

New member
אני אשמח לדעת מתי אלכס יהיה
לסאם

איזה מגניב אני בדיוק למטה כתבתי שאני רוצה שהוא יהיה כמוהו אז קשר דם כבר יש

ברוכה הבאה!

אני רואה שכבר ענו לך על השאלה... ספרי קצת על עצמך, מאיפה את? מי הדמויות האהובות עלייך?

Sahar Levy

New member
D:

אז אני מנתניה לא יודעת אני לא טיפוס שמספר על עצמו בדרך כלל זה זורם לבד עם הזמן ואממ האמת שדמויות אהובות זה משתנה מפעם לפעם אבל בינתיים זה קורט ופארק D:!

קורט, רייצ'ל, טינה (בנפרד וביחד עם מייק).

רורי כי הוא פשוט מקסים באיריותו. פאק כשלא כואב לי להסתכל על הסמור שיש לו על הראש.

A TotalGleek

New member
וולקאם !

אני ניצן , אז היי :) גם אני ממש אהבתי את סמואל .. וטוב .. קורט ופאק
בבקשה תגידי לי שאת אוהבת את קליין !! (אם לא אני מציעה לך להתכונן כי אנחנו כבר נמצא אותך
)

Sahar Levy

New member
אמממ קליין ?

כי סמואל היה מושלם והביצוע שלו לג'ולין היה מהמם (שדרך אגב ביצעו את השיר העונה אומנם על ידי קאוץ' ביסט אבל נו טוב ^^)

ברוכה הבאה

אני נעמה, את הגיל נעזוב בצד כי נשבר לי מזה... אם את מעוניינת, כמו שכתוב בתקנון, יש את הגליק אוף דה וויק, אני יכולה לעשות עליך וככה נכיר אותך
אין לי יותר שאלות לשאול אותך, אני אף פעם לא טובה בשאלות >< וניצן צודקת, אם את לא אוהבת קליין, זה יקרה בקרוב...

Sahar Levy

New member
חחחחח

אין לי בעיה שיעשו עליי את גליק אוף דה וויק מתישהו XD אמממ רק מישהו יצטרך להסביר לי מה זה קליין XD

למעלה