היי חדשה

shirani2010

New member
היי חדשה

שלום לכולם אני גרושה כבר 10 חודשים יש לי ילדה בת שנה וחצי אני מגדלת אותה לבד עם תמיכה מההורים אני בת 24 ויש לי שאלה למה גברים נבהלים מעצם העובדה שיש לי ילדה ומפחדים להתחיל קשר מה היא אשמה שאבא שלה לא היה בסדר והחליט לא לקחת עליה אחריות אני רוצה למצוא קשר לעצמי אבל גם לדאוג לה לאבא טוב מה אומרים לגבר בכדי שלא יירתע מזה שיש ילדה בתוך הקשר? תודה רבה ובהצלחה לכולם בהמשך הדרך

מיקי*

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה רבה!

לא יודע מה לייעץ לך. כנראה שאותם גברים שפגשת לא היו בוגרים מספיק, ולכן קשה להם לקבל. חוץ מזה, אם הם צעירים, הם אומרים לעצמם שיש מספיק רווקות בלי ילדים, אז למה להכניס את עצמם למצב שבו יש להם ילד שהוא לא שלהם לגדל. ולכן כדאי (גם בלי קשר לזה) שתצאי עם גברים במצבך שיש להם גם ילדים, גם אם לא בחזקתם. בהצלחה!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בראשית, אני עם מיקי. זה עניין של אחריות ובגרות, שלא כל אחד יכול לקבל. בסיפא, לא מסכימה איתו משהו, כי גם גברים שהם אבות לא תמיד מוכנים לקחת אחריות על ילדים של אחרים {מי יגדל אותם קודם} והם תמיד יעדיפו סטטוס הכולל ללא.

לבבית11

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

יש לך רק ילדה אחת אין לך מה לפחד ויש הרבה גברים שמוכנים אפילו כשיש כמה ילדים מי שנרתע כנראה לא מתאים מי שלא נרתע יקבל אותה באהבה ויהיה לה אבא טוב בהצלחה

shirani2010

New member
תודה רבה

אני מודה לכולם על התגובות אתם מקסימים
מקווה לטוב אצל כולנו
בברכת שבת שלום

נאהבת11

New member
שלום לך

אל תשכחי שלהתחתן עם אחת שיש לה ילדה או שתיים זה לא משנה,
זה יותר מורכב.
אף רווק לא רוצה לקחת על עצמו עול כזה במיוחד שזה לא ילדים ממנו.
אבל יש היום הרבה גרושים עם ילד שתיים שתוכלי למצוא לך.
אבל אל תשכחי שזה גם מורכב את תצטרכי לקבל אותו עם הילדים שלו
ולטפל בהם כמו בילדה שלך.
אם זה מישהו באמת טוב ומבין שווה לשאת עול כזה.

המון בהצלחה

natsw

New member
אל דאגה

קודם כל תיהי גאה בזה שיש לך ילדה ואני מאמין שאת אמא טובה,אם מישהו נבהל או לא רוצה אותך בגלל הילדה אז הוא לא שווה אותך !!! שיהיה לך בהצלחה !!! תיהי אמא גאה וחזקה . /tapuzforum/images/Emo140.gif

slomit308

New member
סבלנות

בקרוב תכירי מישהו נחמד-רק אל תהיי קצרת רוח נתפלל בעבורך

דוני אם

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הבת שלך לא אשמה בכלום...היא רווח נוסף ומיוחד שלך. בתור אמא לשלושה- אני חושבת שהם "בונוס" מדהים לכל מי שאי פעם יכיר אותי. ומי לא רוצה- פשוט לא מתאים. תחשבי על זה בתור המסננת הראשונה שלך להתאמה...סוג של בגרות מסוימת בודאי היית מחפשת מלכתכילה אם היית יודעת איך לאבחן אותה. אז עכשיו יש לך משהי שעוזרת לך לסנן

למעלה