היי חדשה .. :)

Tom17mj

New member
היי חדשה .. :)

אני בת 16 בקרוב והתחלתי להאזין לרובי .... והתאהבתי ... :) אני אוהבת את השיר angel ואת Bodies החדש ואת feel ויוש עוד כמה אבל אלה הם העיקריים ! האם יש כאן בפורום עוד חברה בני 16 או בני עשרה ? מישהו יכול לספר לי קצת על רובי ? על האישיות שלו ? [אני נוראה אוהבת איך שבהופעות שלו הוא מסתכל לקהל שלו בעיניים והוא לא סנוב והוא מתרגש מהם] תודה :)

ronaldiniho3

New member
היי!! ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני מתן, בן 17 וחצי. אל תדאגי, עוד נגרום לך לאהוב עוד הרבה שירים שלו (כמו שלי קרה בזכות הפורום הזה :) ).

Tom17mj

New member
איך אעידה מסתדרת אם זה שרובי כל מנשק נשים

בהופעות שלו ? :)

Berliner star

New member
הייהיי../images/Emo24.gif

אני מאיה
יש פה אנשים מכל הגילאים (לא הרבה בכלל אבל יש פה ייצוג מהרבה שכבות גיל
) ממממ לספר על האישיות שלו
זה לא שאנחנו מכירים אותו אישית, את יודעת
אבל בגדול הוא בן-אדם קורעע מצחוק, מאוהב באעידה ובאמא שלו(
), אוהב בטירוף בעלי חיים, הוא כבר יותר מ19 שנה בעסקי השעשועים והמוזיקה. עד לפני שבע שנים בערך הוא היה גר באנגליה והחליט לעבור לגור בLA. ובצדק. שם לא מפריעים לו כי הוא לא כל כך מוכר שם, מרצון. (ולא כמו שהעיתונות הקשת קליטה אומרת, שהוא פשוט לא מצליח לשבור את אמריקה. הוא פשוט לא רוצה.) הוא שונא הופעות אבל אוהב לכתוב שירים
אני לא יודעת כל כך מה עוד לכתוב... את מוזמנת לשאול
ברוכה הבאה
זה תמיד נחמד לראות חברים חדשים
התמכרות מהנה

Tom17mj

New member
תודה רבה! :) ואיך אעידה מסתדרת אם זה שהוא...

מנשק נשים זרות בהופעות שלו ??? :p

Tom17mj

New member
איך הוא שונא להופיע ? ....

הוא נראה כל כך מרוגש מההופעות והוא רוקד ונהנה ... איך זה הגיוני ??? הוא עושה הצגה ? נראה שהוא מתרגש עמוד מהקהל שלו ..... ומסתכל עליהם באכפתיות כזו ...

ronaldiniho3

New member
הסיבוב האחרון ב-2006

הוא אחת הסיבות לחזרה של רובי לסמים ולהתמכרות קשה שהייתה לו שהוא עצמו סיפר על זה לא מזמן שהוא היה רחוק 24 שעות ממוות ממנת יתר. עכשיו בכל ראיון רובי ממשיך לספר לנו שהוא לא מוכן לחזור על זה (סיבוב הופעות הכוונה) ושזה לא עושה לו טוב.

Berliner star

New member
הוא לחוץ מידי בסיבובי הופעות..

הוא לא אוהב את ההרגשה שהוא מחוייב למשהו, הוא מפחד שלא יוכל לעמוד בזה ואנשים מצפים לו, ותלויים בזה גם מליונים דולרים. הוא אומר, שאחרי שהוא יורד מבמה ונרגע, הוא נהנה. יש הופעות שהוא מודה שהוא מרגיש טוב ולא לחוץ כלל ושהוא מצליח להנות בזמן המופע אבל הוא אומר שלרוב הוא לחוץ מאוד. זו לא הצגה, ככה הוא מופיע. הוא באמת לחוץ ובאמת מתרגש.. יש מקרים, אין מה לעשות, הוא קצת מזייף דמעה.. אבל הוא אומר שזה באמת מרגש אותו. ולאעידה אין עם מה להסתדר בקשר לנשיקות כי.. כבר אין נשיקות. אני מאמינה שהוא כבר לא ינשק מעריצים וגם בלי קשר לאעידה. הוא בקושי עושה את זה מאז הסיבוב שהיה לו ב2003.

ronaldiniho3

New member
הוא גם אמר

שאין לו בעיה להופיע כל עוד יום למחרת הוא יודע שהוא לא יופיע שוב... או משהו כזה

למעלה