היי....חדשה

היי....חדשה

(זתומרת, עוקבת אחריכם זמן מה, אבל שיהיה...) אורית היי :) קניתי לפני חודש את הדיסק THE BEST של דפש, ההוא עם הפרח הכחול בעקבות ההגעה שלהם לארץ די חרשו עליהם ברדיו ואז גיליתי שאני מכירה יותר שירים שלהם ממה שאני מכירה (יצא משפט קצת מסורבל) אני מכירה את דפש המון זמן אבל זה הפעם הראשונה שקניתי דיסק שלהם קיצר התאהבתי וממש בא לי לקנות עוד דיסקים......ואני לא יודעת מאיפה להתחיל!!! זה יעזור אם אני אכתוב שאני אוהבת שירים כמו- DREAM ON, NEVER LET ME DOWN, MARTYR, PERSONAL JESUSE PEACE אני מקווה שאני אכתוב פה עוד, אני לא עקבית כ"כ בעניינים האלה נ.ב יש לכם אחלה פורום, אני מאוד אוהבת את הפינה הזאת של שיר ליום, ואת כל הוידיואים המצחיקים שאתם מצרפים........

Doriiin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ראשית, יש לי תחושת הזדהות ענקית.. גם אני עכשיו ממש להוטה לקנות דיסקים, למרות שאני אתחיל מDVD כי דיי התמכרתי לראות אותם בלייב.. בכל מיקרה אני אקנה מחר מהרצליה (נסיעה מהצפון הרחוק :) ) את Devotional, One night in Paris ואת Live in Milan. אני רושמת לך את זה כיוון שאני ממש ממליצה לך לקנות אותם ! אני מאמינה שהם יחזקו את האהדה שלך .. בכל אופן תעשי לך חושבים בראש לאיזה דיסק/ים את יותר מתחברת ותתחילי לקנות מה"מועדפים" עלייך ועד לדיסקים הסבירים( למרות שכולם מעולים ! ). ממליצה לך לקנות את Songs of faith and devotion ואת violator..הם מכילים הרבה להיטים
מקווה שעזרתי...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ותומכת בהצעה שמעלי. הדיסקים הכי טובים בעיני הם VIOLATOR ו SONGS OF FAITH & DEVOTION. משם הייתי עוברת ל BLACK CELEBRATION ו ULTRA. אוספים זאת דרך מעולה להתחיל. עלי אישית האהוב ביותר הוא האוסף 86-98. בכל מקרה, שיהיה לך כאן בכיף...

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי במצב שלך ממש לפני כמה חודשים, ממש לא הרבה לפני ההופעה. כמוך גם אני התחלתי מה-The Best ומשם התפתחתי. יש לך עוד הרבה שירים מעולים שלהם לגלות, כיף לך. אישית האלבומים האהובים עליי הם קודם כל Songs Of Faith And Devotion, שהוא בעיניי פשוט אלבום מופת וגם Violator ו-Music For The Masses. אם את יותר בכיוון קצת יותר מוקדם הייתי הולכת על Black Celebration (אלה שלפניו הם פופ אייטיזי די טהור שלא הכי חביב עליי). (כיף לגלות שיש קוראים סמויים לפינה... אני מקווה שבעזרתה את ואחרים גם מגלים שירים חדשים
).

מנצלת כדי להזדהות לראשונה :)

היי אני מורן כותבת ברשמי מאז ההופעה ומסתובבת פה כל הזמן הזה (פשוט תפוז קצת שונא אותי ורק לאחרונה הפסיק לנתק אותי כל שתי שניות) אז היי לכולם :) לגבי דיסקים... אני הייתי מעדיפה לקנות את SOFAD ולהתגלגל דרך violatot ואולי אח"כ ultra... בכללי זה די תלוי טעם את יכולה לשמוע שירים ביוטיוב ולחקור איזה דיסק הכי מוצא חן בעינייך :)

היי תודה על הקבלת פנים החמימה :)

הבנתי בערך מה אתם ממליצים לקנות, תודה אני רק אגיד שאני במצב לא טוב כרגע אני מאוד אוהבת מוזיקה, טובה, (ניל יאנג, גבע אלון, ברי סחרוף, פינק פלויד, ביטלס, אואזיס, מאיר אריאל, וכולי וכולי- לא ממש קרוב לסנגון של דפש מוד) ומאז שהתחלתי עם דפש אני פשוט לא יכולה להפסיק, ולא בא לי לשמוע דברים אחרים ): קיצור בא לי ממש להכיר שירים אחרים שלהם ולהתקדם מעבר ל"להיטים".....

tell me about it....

אני שומעת ונושמת דפש מוד מגיל 17. אבל פה ושם היו "בגידות ופזילות " לצד.... קווין, נירוונה , פט שופ בוייז , U2וקולדפליי בעיקר... גם קצת ישראלי איפה הילד ומשינה. אבל מאז ההופעה חזרתי לעצמי ורק לדפש. להתקדם" מעבר ללהיטים" זאת בעיה כיוון שיש להם כ"כ הרבה להיטים
וגם מה שלא הוכרז "כלהיט" הצליח לרוב גם.... תנברי קצת באלבומים הישנים יותר שלהם...למרות שאני יותר בקטע הניינטיז שלהם....היו להם לא מעט הברקות באייטיז. ויש שיאמרו שדווקא זה היה העשור שלהם. מה שבטוח שאבני היסוד הונחו שם ובגדול. אני מצרפת לך קישור לדיסקוגרפיה המלאה שלהם. תעברי על זה ביוטיוב. ותהני- זה מובטח. http://he.wikipedia.org/wiki/דפש_מוד#.D7.93.D7.99.D7.A1.D7.A7.D7.95.D7.92.D7.A8.D7.A4.D7.99.D7.94

כן..

חיפשתי פה ושם ביוטיוב באמת הניינטיז נשמע הכי משובח שלהן והאייטיז בא בהברקות קטנות ואני מודה שאני גם אוהבת את השירים של הדיסק החדש (עד כה) אוף הלהקה הזאת טובה מידי

*שלהן=שלהם, מה פרויד היה אומר על זה..........

לפעמים אבל רק לפעמים הם מזכירים לי חבורה של הומואים קטנים

gam ani

New member
ככה זה, תתחילי להתרגל ../images/Emo201.gif

מרגע שנדבקים בחיידק דפש הוא נשאר לתמיד. בכל פעם שהם מוציאים דיסק חדש/יוצאים למסע הופעות, תתכונני לתקופות שבהן תרצי לשמוע רק דפש מוד בכל הצורות האפשריות. מזלנו שאחרי 30 שנה של יצירה יש לנו מספיק דיסקים לבחור מהם...

Lady in red2

New member
דבר ראשון, אין ממה להתאכזב ../images/Emo13.gif

לפחות בעיניי. אני דווקא משתדלת כמה שפחות להתקע על אמן מסויים כדי שלא יימאס לי ממנו (למרות שיש תקופות שאני שומעת יותר אמן מסויים מהשאר).

למעלה