היי .. חדשה!

Shirr92

New member
היי .. חדשה!

שלום.. קוראים לי שיר.. ושמעתי על הסוד לפניי כמה חודשים.. ולאחר שהבנתי אותו.. קלטתי שהוא פעל בהרבה פעמים ואני אפילו לא שמתי לב!! אז יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו.. טנקס מראש! :]] 1. אומרים שהסוד יכול להשיג אפילו אהבה, השאלה שלי היא האם היא יכולה להשיג מישהו מסויים... מישהו שלדוגמא חושבים עליו, מציירים אותו וכדומה... 2. מישהו אמר לי.. ואני מקווה שהוא טועה.. שמה שאתם מבקשים.. בא על חשבון משהו אחר.. לדוגמא מישהו רצה המון כסף ולבסוף קיבל את זה מהביטוח (אני מקווה שכבר הבנתם מה המצב שלו כעת..) 3. אם אני לדומא מציירת מצבים זהים.. כמו לדוגמא סתם אני מציירת אותי כמישהי שיש לה בן זוג.. אז זה נחשב כ"לבקש" את זה מהסוד? מקווה שלא חפרתי ושתעזרו לי... טנקס מראש שירי.. :]]

ע ו פ ר ה

New member
שיר היקרה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הסוד יכול לעבוד גם על נושא האהבה. אפשר להתכוונן לתכונות ולמראה אך לא לאדם מסויים. אם תדמייני שתקבלי כסף ויקרה משהו רע, זה עלול לקרות. אין שום קשר מחייב בין כסף ואסונות. יש מספיק לכולם. לצייר מצבים מסויימים זה נהדר. המוח קולט בתמונות וזה עוזר לדמיון כשיש תמונה ברורה. בהצלחה עופרה

kikona126

New member
שיר ברוכה הבאה!

ליקום יש הרבה מהכל, ולכן שום דבר לא בא על חשבון מישהו אחר. אין סוף לתוצרת של היקום. בקשר לשאלת האהבה, לדעתי פה יש קצת "קאץ" כי מה שקורה זה שאת יכולה לנסות לזמן לעצמך מישהו עם שם מסויים, אבל השאלה היא האם הוא באמת מי שאת צרכיה, או מה שאת רוצה. כשמזמנים אהבה אינני ממליצה לזמן אדם ספציפי, אלא לזמן אדם בעל תכונות מסויימות. זה ישתלם לך לעתיד

למעלה