היי חדשה

THE ILLEGAL ONE

New member
היי חדשה

אם יש כאן מישהו חן בת 15 מתה על closer יכולה לשמוע אותו 100 פעם ביום! היי

The Girl Who

New member
ברוכה הבאה חן!../images/Emo13.gif

אני טל, וכן, אני מניחה שיש כאן מישהו.
כבר שמעת את כל האלבום החדש?:) ממתי את מכירה את טראוויס?

THE ILLEGAL ONE

New member
האמת

אל תהרגי אותי אבל בכלל לא ידעתי שיש להם אלבום חדש...
פעם אחרת ראיתי קליפ שלהם בmtv של השיר closer ומאז נידלקתי יש לי כמה שירים שלהם במחשב.. אממ אני חושבת לקנות בקרוב דיסק שלהם

The Girl Who

New member
למה להרוג?../images/Emo6.gif

אז אני שמחה ליידע אותך שיש להם אלבום חדש.
ונשמח לעזור לך כאן בפורום אם תרצי להתייעץ איזה אלבום שלהם לקנות קודם.
אני כ"כ אוהבת את הקליפ שלהם של Closer...תמיד משרה תחושה אופטימית משהו.

THE ILLEGAL ONE

New member
../images/Emo45.gif קליפ ושיר מהמם

אז...איזה אלבום לקנות קודם? איך קוראים לדיסק החדש?

The Girl Who

New member
המממ...

לאלבום החדש שלהם קוראים The Boy With No Name, ולגבי איזה אלבום כדאי לך לקנות קודם...בעיקרון זה מאוד תלוי בסגנון המוזיקלי המועדף עלייך. לכל אלבום של טראוויס יש די יחוד משלו וסגנון קצת אחר, ולכן אפרט טיפה על כל אלבום ותראי מה מתאים לך.
לפי סדר שחרור האלבומים: Good Feeling- האלבום הראשון שלהם מצעירותם. אלבום מאוד רוקי וחזק יותר מהשאר. The Man Who- האלבום שבזכותו טראוויס הצליחו, ואולי המוכר ביותר שלהם. הוא ברובו מורכב ממלודיות נעימות ופזמונים שהפכו למוכרים, דוגמת Why does it always rain on me? אם את מכירה... The Invisible Band- אלבום יותר שקט ואקוסטי, אך יחד עם זאת בעל תחושה אופטימית יותר. שירים מוכרים:Sing, Side, Flowers in the window. 12Memories- בעיני, האלבום הגאוני והמורכב ביותר שלהם. הוא יותר "dark" מהאחרים, ובעיני מעניין ומגוון יותר, עוסק גם בשירי מחאה פוליטית. The Boy With No Name- האלבום החדש שלהם, עם הרבה שירים מאוד מדבקים כמו Closer שאת כבר מכירה.
יש תחושה אופטימית מאוד ומלודיות גם מאוד נעימות. סביר להניח שאם אהבת את Closer, תאהבי גם את האלבום הזה.
אני אשמח לעזור עם עוד שאלות!

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif

לרוב זה ככה, לאט לאט אני בטוחה שתרצי לקנות את כולם. פשוט צריך להחליט עם מה להתחיל. כל אלבום צריך את זמן ההאזנה שלו. אני תמיד הורסת לעצמי ושמעת עוד ועוד אלבומים לפני שהספקתי לבלוע את הראשון.

למעלה