היי! חדשה!

Tooolip

New member
היי! חדשה!

שלום, קוראים שלי שקד ואני מתה על maroon5! אני לא מאמינה שלא ידעתי על קיומו של הפורום הזה עד עכשיו... יש לי את שני הדיסקים, כמובן. השיר האהוב עלי זה this love (כמה לא צפוי) אבל אני ממש אוהבת גם את little of your time, back at your door (שקצת שונה משאר השירים שלהם, לדעתי. יותר קלאסי), kiwi (אבל בעיקר את הקטע i can't wait to take you home, fingers through your hair, kisses on your back, scratch me with your nails וכו'.מוזיקה מדהימה). ובסה"כ אני אוהבת את כל השירים. זה בא לי בתקופות. יש לי כמה שאלות- דבר ראשון, אדם לוין יהודי? יש לו שם כזה... דבר שני- יש מצב שהם מגיעים לישראל? ושאלה אחרונה- איך אתם מגדירים את המוזיקה שלהם? רוק, פופ, איך? שאלו אותי, ולא ידעתי מה לומר...זה רוק, לא? אולי לייט רוק. בכל אופן, מקווה להשתלב פה!

Mrs Brightside

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מקווה שתכתבי כאן יותר מהאנשים פה
. וגם אם לא,אני מניחה שזה בסדר
. אני הילה נעים מאוד. אדם לווין הוא חצי יהודי שכזה, אבא שלו יהודי אמא שלו לא, ככה שלפי הדת הוא לא יהודי באמת. אם יש מצב שהם יגיעו להופיע בישראל? כרגע זה לא נראה ככה,אבל אי אפשר לדעת
. וכיום אני יכולה להגיד לך בלב שלם (ואחרי שמיעת האלבום השני) שהם רוק-פופ
חפרתי לך,מצטערת
. תהני

Tooolip

New member
תודה רבה!

ויש לי עוד שאלה קטנה- מה מקור השם maroon5?

kathrin4

New member
מקור השם הוא

אם תחפשי במורפיקס מקור השם הוא צבע אדום-סגול כהה/צאצא של קבוצה של עבדים נמלטים, המתגורר באזורים המרוחקים של איי הודו המערבית או גיאנה/נטש/הפקיר אבל בכל מקרה אף אחד לא יודע את מקור שם הלהקה חוץ מהלקה עצמה כמובן ועוד מישהו שאדם גילה לו כי הוא מאוד מעריך אותו,רק שכחתי מי

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

נעים מאוד אני מיתר..בת 15...
1-כן הוא יהודי. 2-בע"ה 3-רוק אלטרנטיבי.

פופו9

New member
ברוכית!!../images/Emo204.gif

ודוקא תמיד הגדרתי את הסגנון שלהם כיותר פופ מאשר רוק.. האלבום השני הוא יותר רוקיסטי...

SuperKeren

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif!

אני קרן, בת 19 מחולון. וכבר ענו על השאלות, אז אני פשוט אהיה יפה ואשתוק. מה שלומך?

למעלה