היי.. חדשה.

DgAniT BER

New member
היי.. חדשה.

היי אני דגנית בת 16 במגמת תאטרון. אם אתם יכולים לעזור לי .. אני מחפשת דיאלוג לשתי בנות לבגרות של י"א דיאלוג מעניין משהו דרמתי אבל שלא ישעמם..(כן מתוסבך אני יודעת..) טוב אני פתוחה להצעות..תודה בכל אופן.
 

yonti261

New member
יש לי דיאלוגים קומיים

1."ראיון עבודה" תמר אוהב ציון 2.שוסטר-מערכון של חנוך לוין.בהצלחה!
 

מיקי10 א

New member
הי

יש לך את בלאנש וסטלה מ-חשמלית ושמה תשוקה, המדהים של טנסי וויליאמס. אבל זה דיאלוג קשה. יש לך גם במחזות של לורקה דיאלוגים מדהימים, גם כן לא פשוטים בכלל אבל שווה להתנסות בהם. אפשר כמובן ורצוי גם להרחיק לכת עם הדימיון איתם... בהצלחה
 
יש לך המון

הצעות במאמרים של הפורום, ממש מרחק לחיצה. ולגבי ה"משעמם" - השיעמום לרוב נובע מביצוע. יכול להיכתב הטקסט הגאוני ביותר, אך אם הוא לא מבוצע טוב, לא השגנו את המטרה. את צודקת ויכול לקרוא גם המקרה ההפוך - משחק ועיצוב בימתי גאוניים, אבל הטקסט מייבש. זה לכאן או לכאן.
 
יש לך כיוון מסויים?

כי אפשר להמליץ על עשרות דיאלוגים (כמו שפרציפלוך אמר - יש שפע הצעות במאמרים).
 
ממ... חצי ניצלו"ש.

אני מחפשת דיאלוג קומי לשתי בנות. חיפשתי ב'פרוזה', נסעתי לקאמרי, הוצאתי את כל הרשימות שיכולתי מהאינטרנט, ואחרי שפסלתי את רובן הלכתי לאיבוד והבנתי שאין לי מושג איך למצוא את מה שאני רוצה. הייתי עושה חנוך לוין, אבל באמת שאני לא חושבת שזה יצליח. אני חושבת שהמטרה העיקרית שלי, כרגע, היא למצוא משהו לא לעוס. אני חולמת בלילה על מחזה שכוח-אל שנפל בין המדפים בחנות ספרים ישנה, שיש בו שפע של דיאלוגים ומונולוגים כמו שתמיד רציתי. אז. עכשיו אני עוצרת את עצמי, ושואלת אם אולי המטרה שלי קצת... ממ... מעוותת. אולי הרעיון הוא לא לחפש מקוריות, אלא דווקא, לא יודעת. משהו שיוציא אותי הכי טוב על הבמה. רציתי לשאול לדעתכם, וזהו. (אה, ובאותה הזדמנות, כמובן, המלצות לדיאלוגים ומונולוגים בז'אנרים שונים יתקבלו בברכה [מתחשק לי מונולוג של חולת נפש, פף], אם זה כבר לא יצא לכם מכל החורים. ובגלל שרוב הסיכויים שכן, אתם יכולים לעזוב את זה.) תודה, יום נחמד!
 

Cabaret

New member
ארסינוי וסלימן מה"מיזנטרופ"

של מולייר. תמיד מצחיק אותי. אם בחנוך לוין חשקת הייתי ממליץ לך על "שוסטר" מתוך "מה איכפת לציפור". אני זוכר במעומעם שיש משהו מ"נסים ונפלאות בקופסאות שימורים" של דאריו פו. חוץ מזה קומי לשתי בנות קצת קשה לי למצוא. נזכרתי. "המורדים" של עדנה מזי"א. מצחיק. ומונולוג..... חולת נפש.. תחפשי אם ב"הצילו" יש לפאם מונולוגים. אני בספק אם יש לה באמת מונולוג ארוך (וגם זה חומר מאתגר...). אמנם לא חולות נפש, אבל דמויות ששווה לדפוק בהן הצצה (הן בתור מונולוג או דיאלוג): (ד"א, רשימת מחזות אסוציאטיבית.. לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות אליי) "מארחים את מר סלון" (משהו שאפשר לקחת אותו למקומות הזויים) "שורשים" "שלוש מסיבות" "הינשוף והחתלתולה" "הרובע העתיק" "המפקח בא" "הכלה וציד הפרפרים" "בקצוי הכרך" "בלרינה" "אוהבים: מנצחים ומובסים" "משיח" "התרוממותו של בנו כופתא בוחטא" "אי העזים" "יום במותה של ג'ו" "שרוף את זה" "רחוב" "nuts" "מלקולם הקטן ומלחמתו בסריסים" והקלאסיים המתבקשים (תמיד תוכלי למצוא בהם משהו, אבל את יודעת שהן העדיפות האחרונה....) "ליל העשרים" "ביבר הזכוכית" "ילדי קנדי"
 
למעלה