היי - חדשה !!!

golanit

New member
היי - חדשה !!! ../images/Emo67.gif

טוב, האמת היא שלא ממש חדשה.. לפני חצי שנה בערך התחלתי לראות 24 בדיוידי את העונה הראשונה, ונכנסתי לפורום לשאול שאלה מסויימת. רק ש.. אז לא הבנתי שאני אתמכר. נהניתי לראות את הסדרה, ברור, אבל אין מה להשוות עם העונה השניה . התחלתי לראות את העונה השניה [6 דיסקים, 4 פרקים בכל דיסק] לפני יומיים והיום אני כבר בדיסק החמישי איך שקמתי בבוקר, צחצחתי שיניים, אכלתי דגנים ומשעה 10 עד 6 ישבתי מול 24 , לא מקשיבה לאף אחד, לא עונה לטלפונים ולא פותחת דלתות !
התמכרתי !
בכל מקרה, אני משתדלת שלא לפתוח פה הודעות עם ספויילרים בשביל לא להרוס לי.. אבל שאלה.. יש למישהו את העונה ה-3 למכירה ? *דגש על -אך ורק- העונה השלישית* תודה, ליז [המכורה] גולן .

מסתבר שגם אני כמוך ...

ראיתי את הרביעית והחמישית ואז התמכרתי וראיתי את הראשונה ועכשיו כבר באמצע השנייה..... (הכל מהשאלה מחברים שיש להם) אם אצליח להשיג את השלישית- אודיע לך . לדעתי האישית - עד כה- העונה הרביעית היא הכי טובה ... אבל ימים יגידו ..... קיבלתי את העונה השנייה על 24 דיסקים ... אולם הסתבר שפרק 3 חסר ..... בלית ברירה המשכתי ודילגתי עליו וכבר הגעתי לפרק 9 ... אולי תשלימי לי את החוסר ?????מה בדיוק היה שם ????????? תודה

alon678

New member
אבל למה עונה ב 24 דיסקים

אפילו אם זה CD-ROM אז מספיק 12 דיסקים (שני פרקים על דיסק). מוזר שהם היו צריכים כ"כ הרבה מקום. אגב, על DVD אפשר להכניס 12 פרקים, כלומר 2 דיסקים לעונה. ובקשר לתקציר, אפשר למצוא אותו באתר tv.com למשל.

למעלה