(וכי ברור שאני אלחץ בטעות על השלח)
היי, שוב

הגעתי לפה בעקבות מספר סיוטים וחוויות לא נעימות של שינה שהיו לי בחודשים האחרונים. אתמול התחלתי לשוטט באינטרנט שגיליתי שרוב מה שהיה לי זה "שיתוק שינה", אם אני לא טועה. ככל שקראתי יותר ויותר כל הנושא הזה של חלומות צלולים ממש התחיל לעניין אותי, ואז מצאתי את הפורום הזה ואת האתר

בלילה שהלכתי לישון החלטתי שהלילה אני הולכת לחלום חלום צלול! למרות שזה אמור לקחת זמן, הרגשתי שיש לי את זה, ושזה הולך לבוא עכשיו. לפני השינה אמרתי לעצמי מלא פעמים "אני הולכת לחלום חלום צלול ונפלא!" וממש התרגשתי מזה. =) באמצע הלילה סבתא שלי העירה אותי (היא נסעה לחו"ל), מה שיצר גם את ההתעוררות שלי באמצע הלילה (לא מדויקת, אבל זה משהו). שחזרתי לישון עדיין לא היה משהו (שאני זוכרת), אבל לקראת הבוקר היה לי את החלום הצלול הראשון שלי!!

שכבתי במיטה עם כוס קרטון גדולה של קולה של מקדונלדס, והסתכלתי עליה והרגשתי משהו מוזר אבל לא הבנתי באותו הזמן, ופתאום עלתה לי המחשבה שאולי אני חולמת, אז הסתכלתי שוב על הכוס ופתאום היה כתוב עליה "Do Re" ועוד מילה ארוכה ומטופשת! (דווקא את העובדה שיש לי פתאום כוס קולה שאני ישנה פספסתי..חח) ובאותו רגע הבנתי שפאק, אני באמת חולמת!!! אבל הייתי נורא עייפה ורציתי ללכת לישון, אבל כוח כזה משך אותי מהמיטה, ואז פתאום הסתכלתי על המסדרון וראיתי דבר שחור (נראה כמו צללית של קוף קטן) רץ לעברי והתחלתי להיבהל, ואז קלטתי שזה החלום שלי! אז התחלתי לצחוק לעצמי וניסיתי לקום מהמיטה ומה שקרה זה שבעצם פשוט ריחפתי כזה כאילו אני עדיין שוכבת אבל בעצם זזה! התהפכתי על הבטן והתחלתי לעוף ממש מהר לכיוון המסדרון (במציאות הוא 2 מטר מהיציאה של החדר שישנתי בו, ושמה הוא היה ממש ממש ארוך!) ואז עפתי לחדר שמקביל למסדרון, והעפתי מבט בקיר ואמרתי לעצמי למה לא,אם אני כבר פה אני אקפוץ דרך הקיר! ופשוט עברתי דרכו חזרה למסדרון והמשכתי לרחף למטבח שפתאום ראיתי את סבתא שלי והיא צחקה והיתה מאושרת ולקחתי אותה בידיים ורקדנו. כשנמאס לי כבר אמרתי לה סבתא לכי (לא בצורה רעה!) והיא פשוט נעלמה אז חזרתי לחדר שלי ונעלתי את הדלת ו(סלחו לי מראש על הקטע הזה) התחלתי להיות חרמנית אז רציתי שיהיה לי בחור שיוכל לשכב איתי ושכבתי על המיטה והתחלתי ממש להרגיש את זה, ואז פשוט התעוררתי. =( זאת היתה ממש חוויה מדהימה! אני לא מאמינה שבאמת הצלחתי את זה ואני יכולה לשלוט על החלומות של עצמי! שהתעוררתי עשיתי אולי מליוני בדיקות מציאות כי קצת נלחצתי (ההבחנה שלי בין מציאות לדמיון תמיד היתה סוג של לקויה) אבל ברגע שקלטתי שהכל בסדר, וואו!!!!!!!!!!!!! (סלחו לי על ההתרגשות והעילגות^^) עכשיו אני הולכת להתחיל גם הכל מסודר יותר, עם יומן חלומות והכל (למרות שהרבה מהחלומות שלי מתועדים כבר) איזה יופיייי ^_^ (ושוב, יצאתי קצת פקצה, אני מתרגשת, נו ^^)