היי חדשה פה!

היי חדשה פה!

אני חוזרת משהות של 4.5 שנים בארה"ב, כאשר הייתי די מכורה למתחילות מחדש, ואפילו הגשתי בקשה באיזו שלב להיות חלק מהבית, וטרם חזרו אלי...
לאחרונה, התוועדתי באמצעות חברה כי הסדרה משודרת גם פה בארץ, אבל לאכזבתי הקלה זה העונה משנת 2004 וכאמור אנחנו בשנת 2007, אבל נחמד להזכר, כך שיש לי מלא אבל מלא ספויילרים.....

ברוכה הבאה לפורום ... ../images/Emo24.gif

וגם ברוך שובך לארץץץ ...
אולי עוד יחזרו אלייך חחח אני אישית לא אוהבת ספויילרים אבל יש פה בנות שכן ... שיהיה לך אחלה שהות ואחלה יוםםם

Nadav נדב

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

ובאשר לספויילרים - ברינג איט און

s m i l e 2 4

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים!!

תגידי, בארה"ב התוכנית נחשבת? כי ממה שהבנתי מחברה שגרה בארה"ב התוכנית משודרת שם בבוקר ולא כ"כ הרבה אנשים רואים אותה..

מתחילות מחדש ארה"ב

בית מתחילות מחדש הינו בית שהרבה נשים בארה"ב היו שמחות להכנס אליו ולהתחיל מחדש, ממה שאני יודעת מגיעים למערכת מאות אלפי מכתבים ביום של נשים שרוצות להיכנס לבית הזה. רונדה שהיא היוצרת של הסדרה הינה נחשבת לאחת המאמנות האישיות היותר טובות בארה"ב, וכמו כן היא מנחה עוד תוכניות שעוסקות בשיפור החיים, בנוסף, היא מרצה בפני אנשים ונשים והביקוש שלה בשמים...אני הייתי בהרצאה שלה והיא פצצה!! הסדרה משודרת בבוקר אבל יש לה שידורים חוזרים בלילה אין לי מושג לגבי הרייטינג אבל היא די מדוברת, ובתחילת הדרך (הבית הראשון בשיקגו) היא הפכה להיות מעין קאלט, לקהל הנשים... ראנה, המאמנת האישית מהבית הראשון בעלת תוכנית משל עצמה בנושא אימון לחיים טובים יותר (תרגום חופשי), וכמו כן היא מרצה ב-3 אונברסיטאות. אינאלה, אין עליה היא עוד לפני מתחילות מחדש, כולם ידעו מי היא, היא אחת הנשים היותר מובילות בתחום האימון האישי החל מהתחום האקדמי, המקצועי, ובטלוויזיה, היא הנחתה מספר תוכניות והיא גם מרצה בחסד עליון כך הבנתי...

MommyHug

New member
ברוכה הבאה!

את מוזמנת להביא ספוילרים רק אל תשכחי לסמן
כי יש כמה שלא אוהבים פה

למעלה