היי, חדשה פה

מעין 1 2

New member
היי, חדשה פה

מאז ומתמיד אהבתי פאזלים וגיליתי את האהבה הזאת מחדש בנסיעה ברכבת לילה מליסבון למדריד (+10 שעות) עם ידיד שלי, החלטנו בשביל להעביר את השעות הרבות והקשות ברכבת לקנות פאזל ופשוט ישבנו על הריצפה בקרון והרכבנו את הפאזל, בחירת הפאזל הייתה קשה ביותר, נכנסו לטויז אר אס באיזה קניון בליסבון והחלטנו שהולכים על 1000 חלקים (בכל זאת לא הרכבנו פאזל הרבה זמן...) ומכיוון שאני אוהבת אומנות הלכנו על פאזל של לאונרדו דה וינצ'י (משולבים בו כל מיני יצירות מפורסמות שלו) לקח די הרבה זמן והרבה יגון (הבגד של המונה ליזה מ-מ-ש קשה!!!) אבל בסוף סיימנו (היו גם הרבה ויכוחים בדרך על הדרך שבה נפתור את הפאזל: קודם מסגרת או כל תמונה בנפרד...) בכל מקרה, היום הזמנתי פאזל גם של 1000 חלקים (הצעקה של אדורד מונק) ואני מעוניינת אחרי שאני אסיים אותו לתלות אותו בחדר (חוץ מהעובדה שאני ממש אוהבת את הציור הוא יושב לי בול על הצבעים של החדר שלי) אז 2 שאלות לי אליכם: 1. אחרי שאני מסיימת את הפאזל, איך אני יכולה למסגר אותו? 2. אני מניחה שאני צריכה משטח עבודה, החדר שלי הוא כולו שטיח מקיר לקיר ואמא שלי תהרוג אותי אם אני אעשה את זה בחלק אחר של הבית.... יש רעיונות?

ssyוM

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

פאזל מאוד מיוחד ...אהבתי
יכולת להצטרף לשרשור שהיה כאן לא מזמן שעסק במקומות מיוחדים בהם הורכבו פאזלים

mgos0911

New member
ברוכה הבאה ועצה לגבי משטח עבודה

היי יש לא מעט דיונים על משטחי עבודה ראי שטיחון במאמרי הפורום בנוסף אם יש מקום לשמור על גבי קרטון ביצוע גם טוב (ל 1000 חלקים זה מספק). יש גם רעיון לתיק עם מספר קרטוני ביצוע בפנים. בכל מקרה לא לקנות שטיח מתגלגל - ביזביז של כסף ואני מבטיח מנסיון שהיצור העצמי - עובד. נ.ב אני מניח שהיה מעניין לאסוף את הפאזל המוכן מהררצפה של הקרון לקופסא - איך זה בוצע ? בשמחות וברוכה הבאה מיכאל

mgos0911

New member
לגבי המסגור - ראי מאמר בנושא הדבקה

מסגרות ל 1000 חלקים יש באיקאה , אולי לא שיא היופי אבל זול. עוד תגלי שיש יחס של כ 1 ל 1 - 1.5 בעלות המיסגור (אם מקצועי) וככל שיש יותר חלקים היחס מורע (ז"א אם פאזל עלה 140 ש"ח צפי לעלות מסגור נניח של כ 150- 200 ש"ח , כמובן תלוי סוג מסגרת , זכוכית -מט עדיף.. וכו') ומיכאן שמיסגור עצמי לאחר הדבקה יעל כ 50 ש"ח למסגרת (באיקאה)

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הפאזל שעשיתם ברכבת מקסים בקשר לפאזל השני -הצעקה מזכיר לי שדנו על התמונה הזו לא מזמן כאן בפורום סתם בשביל הדיון האומנותי :) ומה שזכור לי הרוב אמר שהתמונה קצת דכאונית אבל כל אחד וטעמו הוא אל תשימי לב למה שאומרים תרכיבי מה שמוצא חן בעינייך ותספרי לנו איך מתקדם בהצלחה בקשר לשאלותיך - אם תסתכלי במאמרים שישנם בפורום תמצאי תשובות ברוכה הבאה

למעלה