היי חדשה פה =]

Ben Dor

New member
היי חדשה פה =]

המון המון המון זמן יצא לי לחשוב על רוחות ומה יש בעולם הבא אבל לא חשבתי שיש פורום על זה...חחח יש משהו שאני צכה ייעוץ בזמן האחרון אני הולכת לישון מאוחר ואחרי שאני הולכת לישון סתומרת סוגרת תאור ונשכבת במיטה אחרי כמה דקות אני שומעת בבית צעדים כאילו שדברים זזים וזה...לא מזמן הרגשתי שמישהו מתהלך לי בחדר ורוכן מעלי...זה די מלחיץ חחח מה אתם אומרים!? כמה פרטים עלי... קוראים לי בן דור (יותר נכון מור אבל אפחד לא קורא לי ככה) בת 16 ממושב בין רחובות לגדרה =]

רינתי15

New member
גמאצלי זה ככה

אני בדרך כלל הולכת לישון אחרונה בסביבות 2-3 בלילה ותמיד שאני נשכבת אני מתחילה לשמוע צעדים בבית כאילו מישהו תמיד מתעסק בדברים בבית שלי אני שומעת טריקות קפיצות הכל הכל וכבר היה לי שד בבית אבל אמא שלי טיהרה את הבית בקיצור מוזר=] וגמאני חדשה הייתי קוראת פה הרבה והחלטתי להצטרף

Ben Dor

New member
אתמול בלילה חברות שלי היו אצלי

והם הלכו ב1... אמא שלי אמרה שב2 היא התעוררה בלילה וחשבה שאני עושה רעש וזה אז היא קמה לצעוק עלי שאני ישתוק ובכלל ישנתי...אמממאא הזויי

גם אני פעם הייתי שומעת

כסאות זזים.... אימלה...פחד...מוות(?).... אבל זה היה רק כשהייתי קטנה...היום אני לא שומעת כלום....

ל ben dor

שלום לך, לגבי תחושותייך כי יש רחשים בבית וצעדים, לגבי העניין הספציפי הזה אני יכולה לספר לך כי ביתך מפיק רעשים נונסטופ- רחש ממכשירים חשמליים, טיקים שמוציאים רהיטים שמתכווצים מעט בלילה בעקבות שינויי הטמפרטורה, קולות המצנרת של הבית וכו'. איננו מודעים לרעשים אלו ביומיום מכיוון שאנו עסוקים בתנועה וגירויים סביבנו, ורעשים אחרים שמעפילים על הרעשים שתיארתי. ברגע שאת נשכבת בלילה במיטה ומכבה את האור קורים שני דברים- שקט כמעט מוחלט (אין טלוויזיה או רדיו, או רעשים מהרחוב), וברגע שאת מכבה את האור ובעצם הינך כמעט עיוורת, חוש השמיעה נדרך ומתחדד, כך שאת שמה לב יותר לרחשים. לגבי התחושה כי מישהו משוטט בחדרך ורוכן מעלייך- האם ראית דמות? למה בדיוק את מתכוונת שחשת בדמות? האם היית על סף נמנום?

Ben Dor

New member
=]

ההסבר שלך על זה שיש שקט וזה יש מצב זה גם הגיוני... בקשר לזה שהרגשתי שמישהו משוטט לי בחדר ורוכן מעלי לא ראיתי את הדמות ולא הייתי על סף שינה...הייתי ממש עירנית...אני לא יודעת להסביר את זה אבל הרגשתי פשוט שיש בבית מישהו...שמעתי דברים זזים וכמו צעדים כאלה סביב המיטה שלי ובחדר עצמו... יש לי מעיין חוש שישי (זה בין ההזויים! ואני לא יודעת עם זה קשור) לפעמים קורה שאני קוראת מחשבות גם בלי שאני מודעת לזה..ועוד משהו שקורה לי לעיתים ממש רחוקות אני חולמת על משהו והוא מתגשם...למשל דודה שלי הייתה בחודשים הראשונים להריונה חלמתי על הברית של הבן שלה...היא לא סיפרה עד היום (היום היא ילדה) אם זה בן או בת...

לא בהכרח..

אני תמיד כן שומעת את המקרר וכל המכשירים והחפצים.. שאני סתם יושבת בשקט.. אבל גם לי קרה שממש שמעתי צעדים בבית ולא היה לזה שום הסבר כי אף אחד לא היה ועוד אחרי שסיימתי לנסות להבין מה קורה אז עשיתי סיבוב בבית ובאמת לא היה אף אחד..

כשהייתי קטנה

הייתי שומעת צעדים כל הזמן ברחבי הבית ופחדתי מאוד. הייתי מעירה את ההורים שלי, היינו עושים סיבובים בבית ורואים שאין אף אחד. אחרי שגדלתי עברה התופעה הזו ואינני מתייחסת יותר לרחשים קלים בבית, ואינני שומעת עוד צעדים. לפעמים הדמיון שלנו מתעתע בנו, בייחוד כשאנו מצפים לרעשים ולצעדים. גם היום- אם אני מתרכזת ברעשים אני יכולה לשמוע צעדים, מעט דמיון וזה הכל... אבל כמובן- אינני פוסלת דבר, והכל תלוי בסיטואציה שהייתה.

Dark faith

New member
זה נכון, אבל...

מה בדבר ליחשושים?...אני אישית לפעמים שומעת בלילה מאוחר ליחשושים וממש אנשים מדברים...

אם מישהו רוכן מעלייך

אז תשני עם נעלי פלדיום כבדות, וכשאת מרגישה שהוא רוכן מעלייך, תבעטי בו בהפתעה בכל הכוח בפרצוף שלו. אם יש שם מישהו- הוא יחטוף בומבה, ואם אין שם- רק ניפנפת בנעליים.

למעלה