היי..חדשה פה...

Bad Girl 15

New member
היי..חדשה פה...

שלום לכולם...אירוסמית' זאת הלהקה הכי מדהימה שיש..אני לא מאמינה שלא שמתי לב לפני זה שיש בתפוז פורום בנושא..(מתביישת בעצמי..חח)...אבל בקיצר מקווה להשתלב פה ו..איזה שירים של אירוסמית' אתם הכי אוהבים?.. אני למשל אוהבת.... cryin' don't wanna miss a thing., dream on, walk this way..living on the edge....

בינג

New member
יש!!!! עוד חדשה! ../images/Emo24.gif

וואו! הרבה חדשים וזה טוב!!! אז תהני כאן, ותמשיכי לשמוע אירו
שירים שאני אוהב: Nine Lives, Young Lust, Walk On down, The Grind, Season Of Wither, Train Kept A Rollin, Let The Music Do The Talking, The Farm, Draw The Line טוב, זה יותר מדי
אני בעירך אוהב את כולם :)

Aeroguns

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo153.gif

להתחיל לרשום לך שירים שאני אוהב?? אני חושב שאני אוהב את כולם.. אולי חלק פחות אבל עדיין אוהב

hangman Jury

New member
כמה אנשים חדשים

ברוך הבא קודם כל אני לא יכול לקבוע איזה שיר אני הכי אוהב כי זה כל הזמן משנתה חח כרגע אני אוהב את Chip away at the stone

AeroDar

New member
מנצל"שת...

בא לכם אולי לעשות שרשור חדש של כל האנשים...?? כל אחד שם, עיר, תחביבים, להקות נוספות אהובות וכל מה שבא לכם להוסיף... פשוט מכל האנשים ההצטרפו בזמן האחרון אני לא זוכרת אף אחד...
זה רק אני או שצריך פה טיפה סדר באנשים??

../images/Emo141.gifוולקם

טו דה פורום קבלי כמה
והיום הגמר הגדול! גאג או פאמא

Bad Girl 15

New member
תודה רבה לכולם ו..../images/Emo9.gif

שחכתי בכלל להציג את עצמי... אז קוראים לי נטלי ועוד מעט בת 17... וגרה במקום נידח אי שם ליד חדרה...מקום הקרוי אור עקיבא....דיי שקט שם אבל שיהיה... וזהו בינתיים.. :)

AeroSlash

New member
חחחח.....

ברוכה הבאה!!!!! אגב, אני גרה בחדרה וזה לא פחות נידח מאור עקיבא...

TaZa1

New member
בררררוכה הבאה נטלי ../images/Emo168.gif

אפילו מיצי שמח !

rag doll16

New member
אני באיחור ענקי..

כרגיל אבל ברוכה הבאה לך!!! מקווים שתשארי המון... יש לך דיסקים ישנים של אירו? שנות ה70? וה-80?

למעלה