היי חדשה פה אז איפה מוצאים פה (בישראל) בחורים חמודים ולא יהודים (סגנון אירופאי)?
D drliv23 New member 20/9/13 #1 היי חדשה פה אז איפה מוצאים פה (בישראל) בחורים חמודים ולא יהודים (סגנון אירופאי)?
B BW37 New member 21/9/13 #6 יהודים את לא רוצה איזה דת כן ? יש הרבה מוסלמים באירופה אגב, אירופה זה גם גרוזיה ותורכיה... גם הן אירופאיות
יהודים את לא רוצה איזה דת כן ? יש הרבה מוסלמים באירופה אגב, אירופה זה גם גרוזיה ותורכיה... גם הן אירופאיות
D drliv23 New member 22/9/13 #8 תמיד עדיף אחד אתאיסט או חסר דת כמוני כוונתי הייתה לאירופה סטייל סקנדינביה,גרמניה,הולנד,שוויץ,אוסטריה...כבר הבנתם לבד ברור יש מלא מהגרים באירופה, מן הסתם לא התכוונתי אליהם..
תמיד עדיף אחד אתאיסט או חסר דת כמוני כוונתי הייתה לאירופה סטייל סקנדינביה,גרמניה,הולנד,שוויץ,אוסטריה...כבר הבנתם לבד ברור יש מלא מהגרים באירופה, מן הסתם לא התכוונתי אליהם..
B BW37 New member 22/9/13 #10 עדיין לא הבנתי מה את מחפשת בביקורים שלי במקומות שציינת התרבות שבעיקר נתקלתי בה היתה תרבות שתייה חברה צעירים יושבים בפאבים ושותים ושותים בירה ואז הולכים לראות משחק כדורגל נראה לי שאת מחפשת עולם שלא באמת קיים איזה סרט רומנטי על אירופה במאה ה19...
עדיין לא הבנתי מה את מחפשת בביקורים שלי במקומות שציינת התרבות שבעיקר נתקלתי בה היתה תרבות שתייה חברה צעירים יושבים בפאבים ושותים ושותים בירה ואז הולכים לראות משחק כדורגל נראה לי שאת מחפשת עולם שלא באמת קיים איזה סרט רומנטי על אירופה במאה ה19...
D drliv23 New member 22/9/13 #12 זה כנראה בגלל שישבת כל היום בפאב ושתית.. כשאני ביקרתי שם ראיתי המון. לומר שבארצות שציינתי יש רק תרבות שתייה זה רדוד וואו, אני מזה לא בקטע של סרטים רומנטים
זה כנראה בגלל שישבת כל היום בפאב ושתית.. כשאני ביקרתי שם ראיתי המון. לומר שבארצות שציינתי יש רק תרבות שתייה זה רדוד וואו, אני מזה לא בקטע של סרטים רומנטים
ה השלושר New member 22/9/13 #11 יש בארץ מאות אלפים שעונים לקריטריון אירופאים חסרי דת. בעיקר מרוסיה. הרבה בלונדינים. אז מה הבעיה למצוא ?
יש בארץ מאות אלפים שעונים לקריטריון אירופאים חסרי דת. בעיקר מרוסיה. הרבה בלונדינים. אז מה הבעיה למצוא ?