היי חדשה פה....

barbee3

New member
היי חדשה פה....

היי אני חדשה פה וגם אני רווקה.... הממממ.... לפעמים אני אומרת לעצמי יל'ה תהני כל עוד את רווקה ויכולה להשתולל וגם אין ילדים.... אבל אז יש את הימים האלו.... שכככככל החברות שלך עסוקות עם הבני זוג שלהן... ופתאום את מרגישה כ"כ לבד ובא לך ללכת לשבת באיזה בר עם עצמך ועם כוס יין.... אבל אי אפשר כ"כ פה בארצנו הקטנה... או שיש כל מיני חגים כאלו שהחברות עושים עם הבני זוג ועוד זוגות ואז אומרים לך "בואי איתנו"...... לא רוצה! לא רוצה להיות אני ועוד 9000 זוגות מסביבי...... אני היום אוטוטו בת 31...... ורק לפני כשנתיים או שלוש.... פתאום שמתי לב אחרי פרידה עם מישהו שלא חשבתי עליו כעל מישהו רציני, על קשר לחתונה, פשוט זרמתי והיה לי טוב וכיף וזהו אבל אז כשזה ניגמר פתאום גיליתי שאני לבד.... פתאום הבנתי שאני רוצה מערכת יחסים רצינית.... כי כל זמן שהייתי בתוך המערכת יחסים לא שמתי לב למה שקורה סביבי וכשהמערכת ניגמרה והתקשרתי להיפגש עם חברות.... אז זו לא יכלה בגלל שהיא אצל משפחת בעלה וההיא בדיוק הולכת עם בעלה ליומולדת של חברים שלו.... וההיא הולכת עם בעלה לקיבינימט....... אוף! איך פתאום נישארתי ככה לבד.....??!!! ככה זה עם השנים אנחנו הופכות ליותר ויותר בררניות.... או שסתם זה נראה כאילו אין בנים לטעמי.... ועד שיש הם לא ממש רוצים... טוב ילה די להתלונן.... יהיה בסדר ואפילו מצויין!!!

היי,ברוכה הבאה

מזדהה מאוד!יהיה בסדר,כולנו נעבור בסוף לפורום חתונות,ואז הריון ולידה :} תרגישי חופשי...

ואז

מי ישאר בפורום הזה?

טל205

New member
ברוכה הבאה

יהיה פסדר.. וואי להגיע לבד לגיל 30זה באמת מלחיץ..

למעלה