היי חדשה פה..=]

היי חדשה פה..=]

תגידו רק אני חושבת שג'וש טרגר יותר שווה מקייל עצמו?! חחח וראיתי שמישהי פה שלחה ללורי אי מייל......באמת?! זה אמיתי?. איך השגת? ..

LeAnnDylan

Well-known member
הוווו wouldn't you like to know ^_^

גם לדעתי ג'וש חמוד הבעיה היא שיאשימו אותי בפדופיליה אם אני אתחיל להזיל עליו ריר. אבל הוא מאוד חמוד. לפעמים גם כן, יותר מקייל.. אגב ברוכה הבאה, אני דילן
. השתלבות נעימה

hodaya157

New member
היי את..!

ברוכה..! וכן..ג'וש גם חמוד מאד..........לוידעת אם יותר מקייל אבל מאד מתוק...דמו תהורסת יש לו..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני זוהר...השתלבות נעימה

אוקי לידיעתכם..

במקרה ולא ידעתם ג'וש עוד חודש-חודשיים יהיה בן 17 ככה שהוא לא כ"כ קטין.....לפחות בשבילי P: כולה כמה חודשים. אני מוכנה להתפשר
חחחח וואי היה פרק ממש טוב עכשיו!!! נראה לי הקפיאו אותו או משהו כזה, עשו לו סוג של שטיפת מוח והוא היה ניסוי שנכשל ובגלל זה האנשים "הרעים" חשבו שהוא מת, אמור היה.... אבל זאת השערה.

matanxmou

New member
ג'וש נראה הרבה יותר קטן ב-17

וסחתיין על ההשערה אבל זה לא נכון חח

כן הוא כן יקירי...=] וההוכחה:

http://www.imdb.com/name/nm1700638/ תגלגל קצת למטה ותראה רשום שנת לידה...(אחרי 2 התמונות הקטנות).

matanxmou

New member
נו בסדר, לא אמרתי שהוא לא בן 17

אני לא מתכחש למציאות חח רק אמרתי שהוא נראה ממש קטן

darklighter

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ג'וש טרייגר בשבילי הוא כמו אח קטן חמוד ומשעשע...והוא נראה בסדר אבל הוא צעיר לי מדי... יותר מאחי הקטן... אין על קייל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נראה לי שאת לא לבד.. קייל הוא מהאנשים שרק רואים וזה מספיק בשביל שהוא ייכנס לפנטזיות, אבל בשבילי לג'וש הדמות מאוד מוסיפה.. עכשיו שניהם בפנטזיות שלי|ריר|

למעלה