היי חדשה פה

מל21

New member
היי חדשה פה

היי לכולם! הבן שלי עילאי דחף אותי להכנס לפורום ולשוחח איתכם, יש בפורום מידע ושותפות מאוד גבוהה - כל הכבוד! כשהייתי אצל הרופאה הכל התבלבל לי ושכחתי לשאול כמה שאלות ובטח לכם יש תשובות לעזור לי: האם מותר לעשות טיפולים באינפרא ? האם נשירת השיער נפסקת מתי שהוא וחוזרת? טוב, אני לא יציף אותכם בשאלות, אני מאחלת לכם לילה טוב!

שלום לך מל

אכן הפורום הוא חזק ומחזק מה שעוזר לי מאוד כשאני הולכת לרופא זה לרשום לי את השאלות בכתב, אני אפילו יקית ומדפיסה אותן כי תמיד בסוף אני מתבאסת שאני שכוחת משהו אז ברוב הפעמים אני פשוט מדפיסה תקציר(דרך אגב זה טיפ מעולה - ונתתי כבר להרבה אנשים) א. אין לי מושג לגבי האינפרא, אני זוכרת שבזמנו אם אני לא טועה... שמעתי שזה לא ממש אידאלי לחולי לופוס ב. נשירת השיער- זה מאו דאינדיבידואלי הראמטולוגית שלי אומרת שכשאר המחלה לא פעילה יש פחות נשירה , אבל לא אצל כולם זה ככה ג. את ממש לא הצפת בשאלות ומוזמנת לשתף ולשאול תמיד שיהיה המשך שבוע נפלא פיית השוקו

מל21

New member
תודה על הטיפ

מודה לך על הטיפ- רשימה ארוכה אכן יש. אני רואה שהרוב בפורום צעירים מאוד איפה כל המבוגרים מביניכם?

בבקשה מל../images/Emo140.gif ואני כבר בת 32 הייתי ביולי

נכון שהרוב פה עדיין מתחת ל-30 אבל לדעתי הגיל פחות משמעותי , רק שבאמת כשיש כבר משפחה וילדים זה אחרת לי למשל יש תינוקת בת שנה וחצי עוד מעט ואצלי הכל התחיל אחרי הלידה מה שלומך? מתי אצלך איבחנו את המחלה? אני עדיין מוגדרת כחשד סביר ללפוס כל הסימפטומים אבל בלי מספיק סימנים בבדיקות בינתיים... (ושישאר ככה) שיההי שבוע נפלא שלך פיית השוקו

ל3

New member
ברוכה הבאה לפורום

שמחה שמצאת אותנו כי פה זה בית חם ותומך. פייה יקרה נתנה לך טיפים מצוינים- תשתמשי בהם. ולשאלתך , יש פה בנות 30 פלוס גם

מל21

New member
פיית שוקו חמודה

טוב עכשיו אני רגועה - טוב ככה אני בת 43 יש לי שלושה ילדים הבן הבכור בן 21 וחצי הבת האמצעית בת 17 והקטן בן 12 , לפני חצי שנה יצאה לי פריחה ביד ולא ידעו מה זה עד שלקחו ביופסיה ולא יצאה הבחנה מדוייקת, לאחר מכן יצא לי שוב פצע קטן בלחי - בחלק התחתון ואז שוב לקחו לי ביופסיה כך חצי שנה אני בבדיקות דם וביופסיה עד שאובחנה המחלה, אני סובלת מכאבי פרקים באצבעות הידיים, כאבי ראש ועייפות כרונית.בעבודה בשעת הצהריים אני כבר באפיסת כוחות. אני חושבת שאנסה להוריד מהמשרה כך שיהיה לי יותר קל. אני מקווה שישאר ככה והכל יהיה תקין וטוב, ומאחלת לך המשך שבוע טוב

תודה לך מל יקירתי../images/Emo41.gif

זאת אומרת שאת המחלה איבחנו לך שהילדים כבר יחסית גדולים וזה יתרון רציני אני גם סובלת מעייפות ומתחילה ללמוד להסתגל לאט, לאט לדרישות הגוף החדשות סובלת גם מפריחות אחרי שהייה בשמש, סחרחורות ועוד. במרץ הייתי ממש זומבי בקושי הצלחתי לקום מהמיטה מיוני יש מגמת שיפור ועכשיו אני אפילו מנסה לחזור קצת לספורט, שוחה 3 פעמים בשבוע בברכה ומשתדלת לא לוותר לעצמי גם אם אני עייפה כי אחר-כך ההרגשה ממש עילאית אני השנה לומדת, חזרתי ללימודים לפני שנה לאחר הפסקה של שנתיים (למדתי 7 שנים באוניברסיטה תואר ראשון ושני ) ואני עושה התמחות בפסיכותרפיה וטיפול פרטני עזבתי עבודה ממש מאתגרת במשרה מלאה פלוס במרכז לנוער במצוקה גי כם אני אחרי הלידה ועכשיו אחרי מה שקרה במרץ לא הייתי מסוגלת לחזור למרתון המטורף של עבודה בית לימודים ותינוקת זה לדעתי הכי נכון להקשיב לעצמך לגוף שלך ולא להעמיס מדי אם אפשר זהו בינתיים אשמח לשמוע ממך....... ומאחלת לך כמובן סוף שבוע מקסים ומיוחד אגב יש תכנונים לשבת? שלך פיית השוקו

למעלה