היי, חדשה פה הגעתי לקליפורניה לפני חצי שנה ואני מעוניינת להכיר ישראלים.
H h u s h New member 6/9/05 #1 היי, חדשה פה../images/Emo9.gif הגעתי לקליפורניה לפני חצי שנה ואני מעוניינת להכיר ישראלים.
B billc New member 6/9/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif יש פה כמה אנשים מהמערב... ויש אחת שבדיוק עוזבת...
A almiami New member 6/9/05 #3 ברוכה הבאה כדאי לך מאוד להכיר את האלוף, הוא גם מנהל הפורום, גם נחמד, גם בקליפורניה, גם יכול למצוא לך דירה מהממת במחיר מגוחך וגם יכול לשלוח לך מהסבן אילוון שלו כל מיני מצרכים במחיר מסופסד כמו בקנטינות של השק"ם, מעל ומעבר למצופה. בהצלחה
ברוכה הבאה כדאי לך מאוד להכיר את האלוף, הוא גם מנהל הפורום, גם נחמד, גם בקליפורניה, גם יכול למצוא לך דירה מהממת במחיר מגוחך וגם יכול לשלוח לך מהסבן אילוון שלו כל מיני מצרכים במחיר מסופסד כמו בקנטינות של השק"ם, מעל ומעבר למצופה. בהצלחה
א אלוף ה ע ו ל ם New member 6/9/05 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כמו שאמרו פה קודמיי, יש פה מספר נציגים מקליפורניה פה בפורום (וכן,גם אני). את מוזמנת לספר לנו על עצמך, ומאיפה בקליפורניה...
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כמו שאמרו פה קודמיי, יש פה מספר נציגים מקליפורניה פה בפורום (וכן,גם אני). את מוזמנת לספר לנו על עצמך, ומאיפה בקליפורניה...
A almiami New member 7/9/05 #7 מה עם הוופלים בוס ? הבטחת מצופה. נו טוף תביע מאה גרם קשיו ורבע גרעינים שחורים
א אלוף ה ע ו ל ם New member 7/9/05 #13 אם לא הייתי גר במקום הנפלא הזה.... בטוח הייתי מקנא בך ! ה (כמובטח) עלי .
מ מיס הילה New member 7/9/05 #16 ברוכה הבאה! נו, ואולי את זאת שתטפלי באלופינו אחרי שאסע. תראי, הקפה עליו, כך שאין לך מה להפסיד