היי ( : חדשה פה .

Just Me xD

New member
היי ( : חדשה פה . ../images/Emo9.gif

טוב אז קוראים לי מיטללל , ;]] בת 14 ... מבאאאר שבע D; חוללללללללה מתה על דנידין XD ! אממ. יש לי שאלה =] מה תאריך לידה של דנידין ? :)) ואיפה אני יכולה לקרוא עליו עוד מידע וכאלה , נראה לי שחשוב שתעלו לפה לפורום שרשור עם מידע עליו וכאלה :]] תודה נשמות , =] יומטווווב @!

Just Me xD

New member
חחח זכרתי 21.7 , פשוט היה לי מוזר שלא

פתחו כאן שום שרשור D: אז חשבתי אולי אני לא זוכרת נכון ....
תודה D;

רוני לא רואה,אז לא ראיתי טעם להזכיר

...בחתונה שלו נפתח שרשור ברכות
אם זה חסר לכם כאן אז לכו על זה חבר'ה..אני סתם לא ראיתי טעם,רוני עבר דירה ואין לו כרגע אינטרנט

tsofa

New member
חחחחח מסכימה איתך ../images/Emo8.gif

אנחנו סתם עובדות על עצמנו DDD: ברוכה הבאאאה
אני צופנת מנתיבות נעים להכיר

עובדות על עצמנו?../images/Emo2.gif

צ'יקו אמר שאין לו אינטרנט כי הוא עבר דירה!! במה יש לעבוד על עצמנו חח

האמת היא צודקת P :

בהתחלה חשבנו ( שצ'יקו נכנס ) שהוא באמת יביא את רוני לכתוב פה : \ ועכשיו ששחר אמרה שאין לו אינטרנט לא מבטיח שהוא ייכנס שיהיה לו :-\

צ'יקו אמר שכשיהיה רוני יכנס

לכתוב כמה מילים מדי פעם.... כרגע הוא אמר שהוא רק עבר דירה אז יש לו בעיות באינטרנט....צ'יקו מעולם לא הבטיח שרוני יכנס...הוא אמר תמיד כנראה או ננסה. ומה אתן דואגות?עלי!רוני יכנס לפורום.... בלתי אפשרי פורום בלי שהאומן כותב בו חבר'ה....רוני בטוח יכנס לומר כמה מילים

חחח סומכים פה עלייך , ../images/Emo6.gif

סתתם P : אל תדאגגגי נמשיך להעריץ אותו גם אם הוא לא יכננס D :

לייפזXD

New member
ברוכה הבאה:p

ח.. וואלהה? היה לו יומוללדדת... חח.. לא ידעתיי.. בואנה שחר מה את עושה עליו תחקירר הוא משו. אומרת לי שהוא עברר דירהה... יפה שאתת יודעתת.. חח..:p אההה.. ואני ליפז.. 14+ שדררותXP

../images/Emo8.gifכבר אמרתי ש...

כל התמונות והמידע שיש עליו ברשת יש לי חחחח... ואת עניין האינטרנט צ'יקו אמר לי

ברוככה הבאה !

אני אביה עמר בת 14 מנתיבות . יוווו - לרוני יש יומולדת בתאריך של אחותי הקטנהה . רק שהיא בת 6 !! חחחחח : D

למעלה