היי...חדשה פה...

Queen Of Rain

New member
היי...חדשה פה...../images/Emo49.gif

אהלן , קוראים לי נועה בת 18 שומעת דרים ת'יאטר וחברה חדשה בפורום..
"ברוכה הבאה נועה..."

flenger

New member
היי נועה מה המצב

מה המצב נועה גם אני שומע אותם ונהנה מכל רגע אם את רוצה יש לי אסוף די מכובד של שירים והופעות שלהם אפילו הופעה שהיא כולה tribute למטאליקה לא יצא להם הכי טוב אבל עדיין העיקר שהם ניסו

tamax

New member
היי אנשים../images/Emo13.gif

דרים ת'יאטר ענקיים! לא ידעתי שיש להם פורם בכלל... ופטרוצי ענק! מקווה להשתלב בפורום...

תגיד לי פלאנגר..?

מאיפה אני יכול להוריד את ההופעה הזו שהם עשו את כל מסטר? ונועה? תגדירי queen of rain חובבת דרים? או שמא רוקסט?..
יש להם שיר כזה אם אני זוכר נכון....

Queen Of Rain

New member
היי ספידי...../images/Emo13.gif

אנדרה אנדרה ריבה ריבה....
אז ככה מזתומרת תגדירי Queen of Rain חובבת דרים...? כן זה גם שיר של רוקסט , דיי טוב לטעמי, אבל זאת לא הסיבה לניק..

Queen Of Rain

New member
אה, חחחח...ושימו לב לחתימה שלי

התחלתי לפרסם את הפורום...
אה כן, ועוד משהו לספידי הונדה CBR באמת אחלה של אופנוע..

מממ אוי לא אישה על אופנוע...../images/Emo122.gif

..בכל אופן אין G.P.Z 250,יש G.P.Z 500. מה שאת מתכוונת זה G.P.X 250 וזה היה האופנוע הראשון שלי,אם היית פונה אליי לפני שנתיים וחצי,הייתי מוכר לך,חבל...
מממ ולא אני לא מכיר מישהו ספציפי שמוכר,צר לי. בכל אופן-אם תתענייני תרצי יעוץ,או אשמע על אחד למכירה,אז במסרים. אני מניח שזה לא מעניין את שאר הפורום,סטיית האופנועים שלי\שלך. יום טוב.

popoz

New member
גלעד אתה רוצה לספר לנו משהו?

בקשר לרוקסט החביבים...?

כן אני גרופית מטורפת שלהם!!!!

כאילו דדההה הם כאלה שווים שיוואוו..... הופעה הבאה נעשה להם קאבר!!! מאדאפקה!!!!

מסריחון

New member
לא ממש ממליץ...

אחי... אני מת על דרים.. הלהקה האהובה עלי... אבל... לברי לא יכול לשיר מטאל... פשוט לא בנוי לזה. פטרוצ'י לא מתאמץ אפילו לנגן תסולואים וזה מבאס.. הם עשו מלא קטעי הרמוניה עם הסינטיסייזר וזה נחמד... אבל קיצר אתה רוצה דיסק אמיתי? רק awake

למעלה