היי...חדשה פה :)

johanna7

New member
היי...חדשה פה :)../images/Emo195.gif

החבר התגייס ברביעי למודיעין. אין שיחות באמצע היום ושיש זה לדקה ומשהו , חזר בסופ''ש אבל השבוע סוגר, אין לי זכות אפילו להגיד שזה קשה כי יש פה חברות של קרביים , ביום שהוא התגייס היה לנו 5 חודשים וכל הזמן הזה היינו דבוקים אחד לשני, אז כן..יהיה לי קצת קשה מעכשיו, מקווה שהפורום הזה יקל עליי מעט :) למזלי אני מתגייסת עוד 24 יום אז יהיה לי תעסוקה לחודש הבא, אבל כרגע זה קצת קשה. יום טוב..

למרות שהוא לא קרבי,עדיין זה לגיטימי שקשה לך

בכל זאת, הייתם ממש דבוקים אחד לשנייה וזה עכשיו שונה וקשה להיכנס לשגרה שהיא שונה.. זה מעולה שאת עוד מעט מתגייסת, ככה לא כזה תחשבי רק עליו ועל השיחות ממנו כל היום.. את מוזמנת לפרסם פה כמה הודעות שתרצי, ואם יש לך בעיה או סתם את מתגעגעת וקשה לך- אל תהססי לפנות! :) בהצלחה מותק

johanna7

New member
תודה רבה :) ואני אהיה פה :)

וואי לחכות לשיחות זה הכי הורג..גם כן יש לו בקושי 2 דקות לדבר..בסדר אני מניחה שאני אתרגל לרעיון

johanna7

New member

וואי לחכות לשיחות זה הכי הורג..גם כן יש לו בקושי 2 דקות לדבר..בסדר אני מניחה שאני אתרגל לרעיון

johanna7

New member

a c flemch

New member
אני ממש מבינה אותך

אז מה אם הוא ג'ובניק, זה לא אומר שלא עצוב לך שהוא לא לידך
עם הזמן יהיה לו יותר זמן לדבר איתך אני מניחה, גם חבר שלי בהתחלה היה בשוק מהטירונות ובקושי דיברנו אבל זה עבר לו
ובקורס זה די משתפר... אני מניחה חח לא יודעת חבר שלי לא במודיעין. קיצר את תעברי את זה כמו גדולההה!! וזה ממש יגרום לך להעריך את הזמן שאתם נפגשים. פעם הייתי מתבאסת "מה, רק שעתיים? בלה בלה" היום שעתיים זה כלכך הרבה בעיניי ואני כלכך שמחה לראות אותו
בהצלחה!!

sm252

New member
צירוף מקרים:p

באותו מקום איתך לחלוטין,גיוס ברביעי,סוגר הסופש הזה.גם הוא במפרשית?

sm252

New member
איתן,

איתן,אבל יש לי עוד ידיד טוב בטורנדו:p הם החברים הכי טובים והפרידו אותם. איפה הוא?

johanna7

New member
גם הוא באיתן :)

וואו איזה באסה זה S: טוב בסדר הוא יסתדר שם, חבר שלי אמר שבאמת אחלה אנשים יש שם, איך קוראים לחבר שלך?^_^ וואי איזה כיף שאני לא היחידה עם חבר מודיעימניק שיטחן XD

johanna7

New member

וואו איזה באסה זה S: טוב בסדר הוא יסתדר שם, חבר שלי אמר שבאמת אחלה אנשים יש שם, איך קוראים לחבר שלך?^_^ וואי איזה כיף שאני לא היחידה עם חבר מודיעימניק שיטחן XD

sm252

New member
:p

עופר,אני מאמינה שהוא העופר היחיד:p בחצי שנה הקרובה זה לא באמת יהיה לטחון,הם יצאו כמעט כל סופש,הם הולכים אני מאמינה ביחד לגלילות. מה שהבאסה שאין שם ביקורים או חבילות למקרה של סגירת שבת,ואני גרה בערך 5 דקות נסיעה משם :X

johanna7

New member
אי אפשר לבקר גם בגלילות?

יו אני שונאת את מודיעין. וסבבה אני אשאל אותו אם הוא מכיר מישהו בשם הזה :)

sm252

New member
:(

אין ביקורים,גם חיילים צריכים אישור כניסה מיוחד לשם.

sm252

New member
בירורים

איתן פלוגה גדולה, לאחר הבירור,המחלקה היא מחלקה 3. באיזה מחלקה החבר שלך?ומה שמו על הדרך? גדול אם הם מכירים ואנחנו בוכות פה יחד על זה שהם שם!

johanna7

New member
הוא גם מחלקה 3 XDDDD

אסף ^^ יווו איזה יצרוף מקרים בחיי D: מה הפייסבוק/מסנג'ר כ'ו שלך? ואיך קוראים לך?:O

sm252

New member
פרטים

צחוקים... קוראים לי שיר:p שלחתי לך את כל השאר במייל:p

johanna7

New member

למעלה