היי חדשה פה

היי חדשה פה../images/Emo14.gif

אני לירז, בת 13 אני רואה את הסדרה ב-AXN ונראה לי שזה שידורים חוזרים, לא יודעת כי לא ראיתי לפני... ויש לי שאלה, פיספסתי כמה פרקים ויש משו שלא הבנתי, מייקל ווהן חי או מת? (כי כשירו בו אמרו שהוא מת וקברו אותו, ואח"כ אבא של סידני אמר שצריך לשמור את זה שהוא חי בסוד)

Princess110

New member
ברוכה הבאה מאמי..

וכן,את יכולה לשמוח..
ווהן חי...
יאיאיאיאיאיאיאיי הוא לא מת..הוא חי באיזה כפר מרוחק..!! והאמת חרשנו על השאלה הזאת מאה פעם הפורום.....

Princess110

New member
כנראה שלא הוא היה קבור שם..

בנתיים לא ממש יודעים פרטים איך הוא חי וכו.... אבל מישהו מהפורום רשם שנתנו לו משהו שיגרום לו למות(את זוכרת שסידני נתנה לו לשתות משהו?!) ואז החיו אותו שוב.. אבל ניראה לי שבהמשך נבין מה היה.... וראו אותו בפרק היום ואתמול....אחחחח איזה כיףףף..

אה, וואלה../images/Emo14.gif

בהתחלה לא הייתי בטוחה שבגלל מה שהיא הביאה לו לשתות זה קרה אבל אז הבנתי ותודה שוב, עשית לי את היום:)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בן שפילד מאחיות או לא להיות רולאז../images/Emo99.gif. וגם קצת וינס../images/Emo9.gif. אבל בן יותר../images/Emo99.gif. התמכרות נעימה../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifסדרה חביבה, בלי ספק. ת'אמת התחלתי לראות רק מהעונה ה-3, את הפרקים שבהם דיוויד דה לאטור [*כמויות אדירות של ריר*], כלומר בן שפילד, הופיע בהם, אבל ראיתי גם מדי פעם פרקים אחרים../images/Emo13.gif

RenanaD

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif

אני רננה
מקווה שתהני פה כמונו!

למעלה