היי.. חדשה פה..בערך

היי.. חדשה פה..בערך

מה קורה? אממ.. באתי קצת להתארח אם אפשר קשה לי לשרוד בפורומים.. בכלמקרה! מזמן לא ראיתי פוקימון אבל את המשחקי גיימבוי אני ממש אוהבת והתחלתי לשחק בפוקימון רובי ויש כל כך הרבה פוקימונים חדשים ודברים חדשים.. זה כל כך מבלבל.. אם למישו יש טיפים זה יעזור לי.. טנקס!

moon flower

New member
היי! ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

טיפים? אמממ בואו נראה... כדאי שתתפסי לעצמך שרומיש, כשהוא יתפתח לברלום הוא יהיה ממש שווה (נסיון אישי!), אמממ מה עוד? אה כן! תתפסי זיזגון! היכולת שלו היא למצוא דברים והיא ממש שווה! ומה עוד נאחל לך? בהצלחה! ושתשגשגי בפורום!

טנקס

אבל כבר לא בהתחלה.. אבל תפסתי ווינגול והוא ממש טוב! ועוד שני דברים- נכון שיש קרב ומי שנלחם נגדך מוציא פוקימון שני שלו הוא שואל אם אני רוצה להחליף פוקימון? אז פתאום זה לא שואל יותר..וישר מוציא.. זה קרה לי גם בגולד פעם.. מישהו יודע למה ואיך אפשר לתקן את זה? ועוד משו- מאיפה אפשר להוריד את הספיר? תודה!

gloom

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

אם אי פעם תתקעי במשחק תקראי את ההודעות של קולבוי

CoolBoy14

New member
חח....הייתי אומר שיש בזה משהו

אין מקום שאפשר להיתקע בו ולא נתקעתי בו ושאלתי וקיבלתי תשובה...ודרך אגב קוראים לי אורי לא קולבוי..
ובהצלחה במשחק! אני מקווה שלא תתקעי כל כך הרבה כמוני.....

K00lVulpX

New member
רוכה הבאה...

עצה שלי, מניסיון אישי - תעזבי אותך מווינגול, אולי הוא טוב בהתחלה, אבל הוא ממש ממש זבל. לבינתיים, עד שיהיה לך פוקימון דרקון כלשהו, קחי טיילו, יותר טוב לדעתי. ובאמת כדאי שיהיה לך זיגזגון בחבורה, מוצאים איתו מלא דברים רק מלהסתובב, לכן כדאי כל הזמן לבדוק אם יש עליו משהו (תזכרי כמובן לא לשים עליו כלום). ברלום באמת טוב, אבל אני מאמין שיש יותר טובים... אם את נתקעת, תשרשרי את בעיותיך לבעיות של אורי, ותציקי לו הרבה, כי הוא זה שדובב את קנטה בדיג'ימון 3 (ואחותי עדיין לא מאמינה לי...) אמממ... ובקשר להחלפת פוקימון, אני מעולם לא שמתי לב, אז אני לא יודע, אבל בגולד זה לא קרה, אני די בטוח. ולדעתי זה עדיף, כי זה עושה את המשחק יותר מאתגר. אולי שיחקת קריסטל ובבאטל טאוור, שם הקרבות קשים. אבל לא יודע... טוב, זהו... אז ברוכה הבאה!

מעינית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

כמה זמן הפורום לא היה ציבעוני קצת,ממש חבל,תתחילו להישתמש באייקונים, ותישתלבי בפורום עם כל החברה:

OFIRB9

New member
את לא מפסידה כלום

תאמיני לי, אין מה לראות שם עד 2004, ואז אולי רק תבוע עונת אדוונס... הנה שאלה שאני שאולת כל חדש (בעיקר חדשות) את פאניגרל??? את אוהבת בישים^^^^???? מיני:ברוך הבא קואיצ'י:קרמבו? אני:לא קואיצ'י! לא למכר עוד מישהו! ותרחיק את זה מקן צ'אן!

Houndour

New member
וולקאם ../images/Emo13.gif

הטיפ הכי גדול: תקראי טוב טוב את מה שהאנשים במשחק אומרים לך. הרבה אנשים אומרים לך משהו שיקדם אותך במשחק וכך זה יחסוך לך התקעויות.

למעלה