היי חדשה פה אתכם

mor mor

New member
היי חדשה פה אתכם

נמאס לי....לא טוב לי פה יותר, רוצה לעזוב...לעשות משהו שיעשה לי טוב בחיים, שאקום ליום חדש בידיעה שאני עושה משהו. אני נמצאת במשרד הזה- זו חברה גדולה עם תנאים טובים, אני זוטרית במערכת מקבלת 4000 ש"ח, 9 שעות ביום... ורע לי...משעמם לי...אני ראש קטן, כי לא מאצילים עליי דברים, כי אין מה להאציל... עבודת מזכירות...הקלדה... למדתי תעשיה וניהול... אבל אני לא רוצה לעסוק בזה, אני לא רוצה להיות אשת קריירה, משהו שיספק אותי רוחנית... לא אכפת לי שזו תיהיה המשכורת העתידית שלי...אבל לעשות משהו, שלא יגרום לי כמו היום לבכות כל הזמן... החלטתי שאני רוצה לעזוב סופית, אבל כמובן עד שאמצא משהו אחר...

אתינקה1

New member
לא שופכים מים מלוכלכים לפני שיש..

...מים נקיים. קודם כל ברוכה הבאה. גם אני מבקרת חדשה יחסית בפורום הזה. לעניינך, אל תתייאשי מהעבודה שלך, במצב הקשה של היום, בו האבטלה גואה ויש בעיה להשיג עבודה, תעריכי קודם כל את העובדה שאת עובדת. "ראש קטן"
נו בסדר, אולי בחברה בה את עובדת לא רוצים יותר מזה. יחד עם זאת - כמה זמן את עובדת שם? אולי לא מכירים אותך מספיק טוב על מנת להעריך את היכולות שלך לתרום הרבה יותר. תמתיני בסבלנות כי לפעמים צצות הזדמנויות להפגין יכולת שמפתיעה את שאר האנשים. תנסי ללמוד גם את עבודתם של אחרים - בדרך שקטה פסיבית ולא מאיימת. שיהיה לך בהצלחה.

בהירות בשיחה

רוצה להציע לך לקרוא שיחה שהתנהלה כאן לפני שבועיים ובמיוחד את ההתייחסות ל"עצות". נסי להבין את כוונתי. תודה, אמיר

mor mor

New member
שלום אתיקה

בוקר טוב.... נתתי הרבה צ'אנס בעבודתי, כשמרגישים כבר מלאים חייבים לפרוש בשיא. כמובן לא החליף את עבודתי אם אין לה תחליף....אך אני שבע ממנה, מיציתי את התחום. לא מתאים לי ראש קטן.... למה לי...זה מה שאני שווה, שב-9 שעות היומיות שלי, אני אקטין ראש....אני רוצה לעשות משהו שישמח אותי, שירגש אותי... אני עובדת בחברה 3 שנים....ומכירים את היכולות שלי, אך זו העבודה. בחברה בה אני עובדת אנשים מסוימים מתקדמים, לפי היכולות שלי אין לי לאן להתקדם...אני לא מצויינת כדי שיעשו משהו..

אתינקה1

New member
אם תמצאי עבודה לפני שתעזבי ...

...עבודה שתשמח אותך כפי שאת רוצה ותרגישי בה סיפוק והנאה אז כמובן שזה מבורך.

הזנה במקום הרעבה

אני שומע הרעבה עצמית. גם את תחום הלימודים לא בחרת מתוך משיכה. השאלה לפני עזיבה היא איך את מתחילה להזין את עצמך בחומרים נכונים לך. איזה ספרים את קוראת ? מה את עושה אחרי העבודה למען עצמך ? עם מי את נפגשת שיכול לתרום לצמיחה שלך ? לעזוב נשמע לי כמו לחפש את המטבע מתחת לפנס. תהליך שיעשה לך טוב יכול להתחיל היום, וזה בידיים שלך. אל תתני לעוד יום לעבור בלי שהזנת, למדת, ספגת אם את לא יודעת ממה להתחיל מצאי לך אדם שיוכל לתת לך כיוון. בהצלחה, אמיר דרור

mor mor

New member
כן המושג הנ"ל מתאים לי

הרעבה עצמית....אני "מורעבת" לא מסופק מחיי, מעבודתי... את תחום הלימודים בחרתי בעיקר מלחץ מצד הורי שאלמד משהו....לא ידעתי מה זה, ולכן לקחתי הימור והתחלתי את לימודתי, בתודעה שבסוף יהיה לי "ביד" משהו להציג. כרגע אני קוראת את הספר "אל אישך תשוקתך", ומאוד נהנית ממנו.....קראתי לפני כן את "הנזיר שמכר את הפרארי שלו". אני אוהבת אומנות, כל מה שנוגע בנושא....אני מעט כישרונית...אבל לא הרבה... מציירת על עץ.....עושה דברים להנהתי..... אני חוזרת הביתה בשעה 17:30 ועייפה כלכך, ובעצם לא עשיתי משהו בעבודה שיגרום לי להיות עייפה. רואה בסביבות 18:30 את בעלי המתוק. שאני כלכך אוהבת אותו..... אנחנו יוצאים הרבה לסרטים והצגות.. פעם בשבוע יש לי חוג עם עוד 8 בנות באומנות שימושית.. לא יוצא לי כלכך להפגש עם חברות במשך השבוע, אבל יש לי חברות טובות...שאני מדברת איתם בטלפון הרבה. ניתקתי קשר עם עוד 2 חברות שלא עשו לי טוב בנשמה...בתקופה האחרונה. אמיר תודה, באמת תודה על ההקשבה הרבה.... אני באמת מנסה להעביר את התחושות הקשות שלי, בחוסר עניין... ניסיתי באמת ניסיתי לקבל את עבודתי, את התסכול, לא לקטר...ושיהיה טוב...ושאין בחוץ מה להציע.. אבל לא הולך.

mor mor

New member
מאמר מקסים

אני מאוד רוצה לעבוד עלפיה, אומץ.....צריך

רוית30

New member
MOR

כל מזדהה עם מה שכתבת.... רעב? שעמום? תסכול? - גם בי מור מור יש את כל זה, גם אני כמוך לא מצליחה להפטר מזה. לפעמים אני תוהה איך חזרתי לאותו מקום עבודה שעזבתי, כן חיזרו אחרי שנתיים בסוף חזרתי ואני שונאת את הקולות הפחדניים שבי שהובילו אותי לשם שוב. בסך הכל רציתי להגיד לך שאת לא לבד, ואם את צריכה איזו כתף... אז יש לך

למעלה