היי... חדשה עם שאלה..

LadyInPink

New member
היי... חדשה עם שאלה..

אז קודם כל היי מה קורה?! אני חדשה בפורום... ואני פשוט מכורה לפול אאוט בוי! זה פשוט בדם שלי כמובן שגם על פיט בדרך אבל יותר על השירים והמוזיקה שלהם... אז אי אפשר לכתוב הודעה היום שלי להתייחס כמובן לbirthday boy!!! אז כמובן מזל טוב פיטי!!! ועכשיו לשאלה... איפה אני יכולה למצוא תרגום לשיר I've got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth?? ואם אי אפשר מישהו יכול לתרגם?? תודה מראש...

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

לוריין בת 16 מהמרכז. התמכרות/השתלבות נעימה!
תרגום את יכולה למצוא בשירונט..

Fall Out Liel

New member
אהה תרגום?../images/Emo168.gif

תרגום מאנגלית לעברית את יכולה למצוא פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1612&msgid=96434493&FlagSybase=1 ו פה: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1612&msgid=84194992

shaharyy

New member
אממ... קודם כל...הייייייייייייי ../images/Emo24.gif

מה קורה?? ברוכה הבאה :)... יש לך טעם טוב בשירים :).. אני שחר, 15 וחצי ממודיעין!! כן כן!! חור..אכן חור!! אממ.. טוב בעיניין השיר..אני לא יכולה לעזור. לך :).. אבל אם את רוצה סתם לדבר אז.. [email protected] 238525758

LadyInPink

New member
היי... אבל...

היי קודם כל תודה על ה"ברוכה הבאה"... שחר אני יתחבר למסן ואני ידבר איתך בשמחה... אני בת 16 עוד חודשיים ואני גרה בנשר (אתם בטח לא מכירים.. זה ליד חיפה חור כזה...) המסן שלי למי שרוצה מוזמן להתחבר אני כמעט לא שם אבל אני מאוד מעוניינת להכיר אנשים חדשים עם אותה התמכרות כמובן... המסן שלי: [email protected] לגבי השאלה שלי חיפשתי כבר לפני זה בתרגום של השירים בקישור ששלחת אותי ולא מצאתי ובגלל זה שאלתי.. אז בכל זאת מי שיכול לעזור.. הרבה תודה!!! דרך אגב אני חייבת ווידוי קטן לגבי האהבה שלי לפול אאוט בוי... פעם לא אהבתי את הסוג מוזיקה הזאת בכלל אבל התחלתי לשמוע אותה מתוך התעניינות בסיפור של הניסיון התאבדות של פיט ומתוך זה שעברה עליי תקופה לא קלה בחיים ויצא לי להיכנס למוזיקה הזאת ואיכשהו התגלגלתי לזהועכשיו אני לא שומעת סגנונות אחרים... אני מתכוונת שאני שומעת להקות אחרות אבל רק פאנק, רוק וכאלה... טוב קצת חפרתי.. אז תודה מראש...!

Fall Out Liel

New member
חח גם אני..../images/Emo168.gif

אף פעם לא אהבתי רוק עד ששמעתי את השיר דיס איינט א סין בMTV ואז נדלקתי והתחלתי לשמוע אותם ועכשיו אני אוהבת את זה ושונאת פופ וכל מה ששמעתי עד אז..

AdiA12

New member
וולקאם! ../images/Emo209.gif

עדי, בת 12. השתלבות והתמכרות נעימה
גם אני אוהבת את פיט

AdiA12

New member
../images/Emo207.gif מהר MTV2, בעשרת הגדולים ../images/Emo209.gif

ראיתי בצהריים, יש טנקס פור דה ממוריס

ברוכה הבאה ../images/Emo108.gif

אני שני בת 14 [עוד חודש ] מהמרכז הישתלבות \היתמכרות נעימה XP

falloutgirl XD

New member
וואלקם ../images/Emo24.gif

אני טל, כמעט בת 13 מקריית שמונה =] התמכרות נעימה

DesertSky

New member
ברוכה הבאה! ותרגשמתי לך את השיר...

תצחק על משהו נורא בדיוק כמו נשיקות על צוואר של "חברים טובים" אנחנו הילדים שמרגישים כמו מבוי סתום ואני רוצה להיות מוכר בזכות הלהיטים שלי,ולא רק הפספוסים (החמצות) לקחתי סיכוי ואפילו לא הגעתי קרוב באמונה ואהבה ותקווה והמשוררים הם רק ילדים שלא הצליחו. ולא היה להם את זה בכלל. והתקליט לא מפסיק לקפוץ והשקרים לא מפסיקים לצאת (הכוונה היא לא ממש ללצאת אלה יותר כאילו "מעידה בלשון",טעות) וחוץ מזה המוניטין שלי בסיכון אנחנו יכולים לזייף את זה בשביל שידורי הרדיו והטלוויזיה להכריח את החיוכים שלנו,מותק,חצי מת מלהשוות את עצמי לכל מי שמסביבי בבקשה שים את הדוקטור בטלפון כי אני לא מדבר בהיגיון להאשים כל אחד אחר חוץ ממני בבלאגן הזה והגב שלי נשבר מהלב הכבד הזה לעולם לא נראנו רחוקים כל כך אני מקווה ללא תקווה,את/ה רק חסר תקווה מספיק ובכלל לא היה לנו את זה.

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo141.gifהיייי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני בת 16 ומשהו מהמרכז...! תהני !

א ו ל י1

New member
את מנשר???????????????

גרתי שנה שעברה בנשר!!! באיזה בצפר את????????????????? את החטיבה א' או ב'?? את מכירה אתרותם ברק??? אה ו.. ברוכה הבאה לפורום שלנו!!!!

LadyInPink

New member
כן אני בתיכון...

והייתי בחטיבה ב'... איפה גרת בנשר? בת כמה את? כאילו איזה כיתה... אני לא מכירה...

למעלה