היי...חדשה כאן:)

היי...חדשה כאן:)

נשואה שנה וחצי שבמהלכם ניסינו להיקלט באופן טבעי ולא הלך, אתמול היינו אצל רופא פוריות, עשה לי בדיקה ואגינלית שבה הוא ראה שהשחלות מלאות זקיקים,רירית עבה והרחם מכין את עצמו או לווסת או להריון. כשהגעתי לשאלה על הביוץ מתי אוכל לדעת מתי קורה הוא אמר שכתוצאה ממשקלי( תשעים וחמש ק"ג על מטר חמישים ושמונה)הוא חושב שאין ביוץ...המחזור לא סדיר בעליל ועליי לרדת במשקל...זה נכון ?

odelmanteka

New member
היי כנסי

מה שאת מספרת תואם לשחלות פוליציסטיות .
ולגמרי זה אחד מהתסמינים - השמנה .
הרבה בנות ברגע שירדו במשקל ושילבו תזונה ודיקור נכנסו טבעי להריון.
נשמע שאתם בדרך טובה אצל רופא טוב .
היום כל אחת שניה סובלת מתסמונת זו .
גם אני ..
רק אני שוקלת 53 ואני מטר 1.51 .. יש לי מלא מלא זקיקים בשחלה ולזה זה מראה פוליציסטי . היום ב"ה הרפואה מאד מתקדמת ואין ממה לחשטש .
מוזמנת לדבר איתי בפרטי עם יש לך שאלות .
אל תחששי הכל בסדר !!

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

ראשית האם נבדק פרופיל הורמונלי (בדיקת דם בימים 3-5 למחזור)? אני מבינה ממה שכתבת שהרופא אבחן אותך כפוליציסטית?
הייתי עם נתונים דומים לשלך מבחינת BMI, גם אני התחלתי לנסות בגילך בערך ונקלטתי להריון טבעי. ההריון לא החזיק, וחשבתי שזה בגלל המשקל.
בדיעבד, היום כשאיבדתי עוד מספר הריונות גם במשקלים נמוכים יותר (מעולם לא הייתי רזה, הכי נמוך שלי זה בערך BMI 30), אני מבינה שכנראה זו לא הסיבה העיקרית, אבל אני לא יכולה לדעת האם זו אחת הסיבות.
אני מקווה שתקבלי את זה באהבה כפי שאני כותבת את זה, המשקל העודף בוודאי לא עוזר, וייתכן בהחלט שעם הירידה במשקל גם הביוץ יהיה סדיר ובעצם תיפתר בעיית הפוריות (בהנחה שזוהי הבעיה היחידה אצלך, והזרע נבדק ונמצא תקין).
כן הייתי בודקת מה אפשר לעשות כדי לרדת, לפעמים השלת 10% מהמשקל עושה פלאים ותחסוך ממך טיפולי פוריות (ואני לא אומרת את זה בקלות, הרגישות ברורה לי, הקושי ברור לי).
כאשר אני הייתי במקום שלך בחרתי לעשות ניתוח הצרת קיבה עם טבעת. במקביל עקבתי אחרי הביוץ, אבל אצלי המחזורים יחסית סדירים.
את מוזמנת לפרט לנו יותר בהקשר לתוצאות הבדיקות, האם מלבד האולטרסאונד נעשו בדיקות נוספות לך ולבעלך?

למעלה