היי חדשה כאן. איזה רעיון גאוני לפתוח כזה פורום. סדרה מהחיים, פשוט מדהימה. כיף לראות את התגובות שלכם.
א איאנלה ב New member 3/11/07 #1 היי חדשה כאן. איזה רעיון גאוני לפתוח כזה פורום. סדרה מהחיים, פשוט מדהימה. כיף לראות את התגובות שלכם.
א איאנלה ב New member 3/11/07 #6 מתי התחלתי התחלתי לראות מהעונה הראשונה, לצערי, למרות שאני די מכורה, לעיתים אני מפספסת. מה משך אותי? מאז שאני זוכרת את עצמי הכיף הכי גדול שלי, היה ועדיין, לנתח מצבים. דינאמיקה קבוצתית זה דבר שאני מאוד אוהבת, ומתחילות מחדש עושות זאת בכל רגע נתון.
מתי התחלתי התחלתי לראות מהעונה הראשונה, לצערי, למרות שאני די מכורה, לעיתים אני מפספסת. מה משך אותי? מאז שאני זוכרת את עצמי הכיף הכי גדול שלי, היה ועדיין, לנתח מצבים. דינאמיקה קבוצתית זה דבר שאני מאוד אוהבת, ומתחילות מחדש עושות זאת בכל רגע נתון.
א איאנלה ב New member 3/11/07 #5 צודקת../images/Emo13.gif ניסיתי היום להיכנס בשמי, רותי, ולא הצלחתי. ניסיתי רות, גם זה היה תפוס ניסיתי איאנלה ב וזה עבד.
צודקת../images/Emo13.gif ניסיתי היום להיכנס בשמי, רותי, ולא הצלחתי. ניסיתי רות, גם זה היה תפוס ניסיתי איאנלה ב וזה עבד.