היי חדשה כאן

נשואה 3 3

New member
היי חדשה כאן../images/Emo95.gif

מקווה לא להשאר הרבה זמן. קוראת אתכן כבר חודשיים ולא מעיזה להכנס. אני ובעלי התחלנו לנסות בחודש שעבר ו....... חצי שעה אחרי הבדיקה הביתית קיבלתי מחזור. אתמול הסתיים המחזור באופן רישמי והיום התחלנו לנסות. לא בדיוק הבנתי איך מחשבים את הביוץ על פי המאמר, אם מישהי תוכל להסביר לי בצורה ברורה יותר אודה לה. מתחילה במרוץ יחד איתכן. מאחלת לכולנו המון ב ה צ ל ח ה!!!!!!!!! מקווה לחזור עם בשורות משמחות. אמן.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יהיה יותר קל לעזור לך אם תגידי בדיוק איזה מאמר קראת. האם את חישוב ימי הביוץ? או את שיטת המודעות לפוריות? בגדול - הביוץ מתרחש בין 12-14 לפני המחזור הבא... אז אם יש לך מחזור סדיר - סבבה לך. אם המחזור לך אינו סדיר... אפשר להשתמש בשיטת השמ"פ ערכה לזיהוי ביוץ או הסימנים הגופניים שהגוף שלנו נותן. בהצלחה

מעיןבר

New member
הי נשואה...

אם תיידעי אותנו עד כמה המחזור שלך סדיר, מהו אורך המחזור הקצר ביותר והארוך ביותר בחודשים האחרונים (או במקרה שסדיר, מהו אורך המחזור הממוצע) אני אשמח להראות לך איך עושים את החישוב לפי אורך מחזור. לעניין שיטת חום השחר - תשאלי שאלות ספציפיות ואני אשמח להסביר כל מה שלא ברור.

נשואה 3 3

New member
היי מעיןבר

המחזור שלי דיי סדיר בין 29-30 יום אורכו בין 6 ימים לשבוע אשמח מאוד לקבל ייעוץ ברור יותר. ודרך מישהי יודעת על רופא מומלץ בחולון כי שלי חסר סבלנות, אם לא אני אפנה לד"ר גדעון מור שהייתי אצלו לפני שנים והוא מקסים. תודה ומקווה שלא העלבתי בזה שקיוויתי לא להשאר פה הרבה והסיבות ברורות. חג שמח לכולן

טאיה1

New member
כמה תשובות

הביוץ מתרחש כ- 14 ימים לפני היום הראשון של הוסת הבאה. במקרה שלך - כנראה ביום ה- 14 - 15. נהוג לקחת יומיים-שלושה קדימה ואחורה כדי לקבוע את התקופה הפוריה. במקרה שלך הייתי מתחשבת בימים ה- 11 עד ה- 18 כימים הפוריים. העובדה שהמחזור שלך סדיר, מאד מקלה על החישוב. ניתן לוודא אץ מועד הביוץ באמצעות מדידת חום מדי בוקר באותה שעה ולפני שקמים מהמיטה. לאחר מועד הביוץ תראי עליה מסוימת בטמפרטורה (לעומת הימים הקודמים) והעליה הזו תשמר עד לוסת הבאה (או במשך ההריון - הלוואי).זה הסימן שהתרחש ביוץ. אם מכניסים את הנתונים של המדידה לטבלה, מקבלים את הגרף המדובר. יש להתחיל למדוד את החום ביום הראשון לוסת. זאת, על קצה המזלג, התורה. ולא- אנחנו לא נעלבות שאת רוצה להישאר זמן קצר, כולנו רוצות בזה. אבל בנתיים מאד נחמד פה ונשמח שתצטרפי. חג שמחה והרבה בהצלחה.

זוג חדש

New member
ממליצה בחום !!!!!

אני מטופלת של דר' מור בר"ג ואין מאושרת ממני. הוא פשוט מעולה. מצטערת שאני לא יכולה להמליץ על רופא בחולון. בכל מקרה שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה.

נשואה 3 3

New member
אה ושכחתי

מה זה הגרף של הביוץ שמדברים פה עליו ואיך עושים אותו ומתי מתחילים? תודה.

למעלה