היי, חדשה כאן

חמנייה1

New member
היי, חדשה כאן../images/Emo140.gif

שלום לכולם, אני אם חד-הורית לקטנצ'יק בן 7 שבועות. כרגע אני בחופשת לידה ואמורה לחזור לעבודה בפברואר וחייבת למצוא לו סידור. למישהי/מישהו יש "טיפים" איך להתחיל בכלל לחפש, מה לשאול, על מה לשים דגש כשאני הולכת לראות מקומות ואם יש איזה שהוא סיוע לחד-הוריות במימון מעון/משפחתון? אשמח להצעות (אפשר גם לשלוח לי במדר אישי). שיהיה ערב מקסים!

EFRATY10

New member
ברוכה הבאה והמון מזל טוב.

הנחה לחד הוריות ניתנת במעונות ויצו,נעמת ואמונה. אבל זה כפוף להצגת תלוש משכורת.

דבורי

New member
בחלק מן הערים יש גם משפחתונים

לפחות בירושלים יש משפחתונים שמופעלים ע"י משרד הרווחה וגם בהם יש הנחות לחד הוריות עובדות, ע"פ מדרגות המשכורת שלהם.

Bavmorda

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו

והמון מזל טוב. (אם תאמרי לנו באיזה עיר את מתגוררת יכול להיות שיהיה לנו מידע יותר רחב לתת לך.) BAV.

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

טיפים לחיפוש: כמובן שכדאי שהמעון/גן יהיה מוגן באירגון הגנים הפרטיים. (כלומר חוקי וקיבל על עצמו את האחריות לתפקד כגן מוכר עם כל מה שמשתמע מכך מבחינה בטיחותית) חפשי במקומות הקרובים למקום מגורייך. היכנסי בשעות הפעילות, את יכולה גם להציץ מעבר לגדר או להגיע בזמן איסוף הילדים ולשאול את ההורים אם הם מרוצים מהגן. בקרי במספר מקומות והתרשמי מהמטפלות והגננת. האם יש מספיק מיטות, מה סדר היום שלהם, האם יש צעצועים התפתחותיים לגילאים שונים, האם יש שטיחים והחדרים מאווררים. והכי חשוב, תחושת בטן

למעלה